Taur Balanta - Compatibilitate in dragoste

Adeseori, compatibilitatea in dragoste dintre Taur si Balanta aduce cu o intalnire a doua suflete pereche, cu completarea unui joc de puzzle in doi in care piesele lipsa ale unuia sunt regasite la cealalt. Nu degeaba se spune ca aceste doua semne zodiacale beneficiaza de o legatura karmica. Amandoua aspira catre siguranta si incredere reciproca intr-o relatie de cuplu, amandoua impartasesc o ferventa dragoste pentru arta si cultura. Aceasta conexiune amoroasa poate avea un start lent, anevoios, intrucat, la suprafata, partenerii tind a avea putine interese comune. Oricum, de indata ce reusesc sa se inteleaga unul pe altul, au sansa de a intelege ca poseda mult mai multe lucruri care ii apropie decat care ii deosebesc.

Taur Balanta - Compatibilitate in dragoste
Taurul si Balanta sunt uniti de pasiunea lor pentru transfigurarea artistica ori frumusetea trairii, apreciaza o cina sofisticata, o piesa de teatru bine regizata si le place sa colectioneze tablouri sau albume rare de muzica. Placerea, atat estetica cat si fizica, ajunge la inalte cote atunci cand este oglindita reciproc. Nativii din ambele zodii adora sa curteze si sa fie curtati. De fapt, aceasta prima etapa a unei povesti de dragoste reprezinta aproape o necesitate pentru ei, facilitand o fericita compatibilitate in dragoste. Taurul este prins in mrejele fermecatoarei Balante, iar daca incapatanatul Taur tinde sa distruga armonia din cuplu, simtul diplomatic al Balantei are potentialul de a inlatura disonantele si a mentine seninatatea relatiei in doi.

Balanta este incantata de lucrurile alese ori scumpe pe care i le pune la dispozitie senzualul Taur. Cele doua semne zodiacale au multe de invatat unul de la celalalt. Balanta il poate ajuta pe Taur sa se desprinda de egocentrism, sa descopere diferite perspective ale unei situatii de viata, iar Taurul poate sprijini Balanta sa isi depaseasca vestita indecizie.

Taurul si Balanta sunt sub guvernarea lui Venus, ce le daruieste inspiratia de a crea o comuniune bazata pe focalizarea spre frumusete, lux (uneori), dragoste si romantism. Desigur, mai ales Balanta aspira spre un stabil echilibru. Ambii parteneri au frecvent personalitati sarmante si nazuiesc catre armonizarea relatiei personale. Influenta venusiana poate da nastere totusi si unor probleme, inclinand amandoua zodiile spre lene si snobism, Taurul parand sa o ia pe aceasta panta din pricina belsugului material, iar Balanta din cauza unei atitudini de superioritate din punct de vedere intelectual.

Daca Taurul este un semn zodiacal de pamant, Balanta este unul de aer. Acesta este motivul pentru care Taurul strabate viata concentradu-se asupra nativului sau simt practic, iar Balanta o face punand mai presus de orice abilitatile sale intelectuale. Taurul isi pune intrebarea, "Cum anume acest lucru ma poate ajuta sa imi ating telurile de capatai?", pe cand Balanta da intaietate aspectelor vietii ce ii stimuleaza mintea. In aceste tip de relatie, compatibilitatea in dragoste poate fi amenintata de impresia posesivului Taur ca Balanta se implica prea mult in flirturi ori in activitatea sociala. De multe ori, cei doi par a nu intelege ce isi doreste fiecare dintre ei. Daca vor cu adevarat sa iti mentina o legatura de lunga durata, ei trebuie sa se deprinda cu ideea ca au viziuni diferite, dar complementare asupra existentei.        

Taurul este o zodie fixa, iar Balanta una cardinala, asa ca daca, de obicei, Balanta este cea care initiaza idila dintre ei, iar Taurul este cel care are capacitatea de a o face sa se mentina. Un semn zodiacal fix nu cedeaza cu una cu doua, iar Balanta trebuie sa inteleaga tendinta spre incapatanare a Taurului. Cu putina delicatete si subtilitate, orice este posibil, mai ales cand ai inzestrarile diplomatice ale Balantei. Pe de alta parte, capriciile si lipsa de hotarare a Balantei il pot scoate din sarite pe Taur, care prefera sa abordeze aproape orice chestiune cat mai direct. Atata timp cat Taurul reuseste sa isi modereze predispozitia de a impune o singura cale de rezovare in viata in doi, Balanta este gata sa accepte deciziile Taurului.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Taur - Fecioara: Compatibilitate in dragoste

Berbec -Balanta: Compatibilitate in dragoste

Taur - Sagetator: Compatibilitate in dragoste      
Taur Balanta - Compatibilitate in dragoste Taur Balanta - Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on mai 05, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.