Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 8 / Muntele si vipera

Serialul Game of Thrones (numit de unii "Urzeala tronurilor") a ajuns la sezonul 4, episodul 8. Daca nu am apucat sa va zic pana acum, trebuie sa marturisesc sincer ca imi place foarte mult acest film. Daca mai este si altcineva fan al acestui serial, trebuie sa-i spun ca ultimul episod (pe care nu l-am vazut inca), purtand titlul de "The Mountain and the Viper" (Muntele si vipera) promite sa fie unul cu multe lovituri de teatru.
In episodul 8 al sezonului 4 din Game of Thrones, urmeaza sa vedem judecata prin lupta a lui Tyrion Lannister's (actorul Peter Dinklage, ce mare actor in ciuda handicapului sau).

Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 8
Daca ati urmarit cu aceeasi pasiune ca si a mea serialul Game of Thrones, stiti desigur ca Tyrion a fost acuzat pe nedrept de asasinarea regelui, si ca viata sa a ramas, pe neasteptate, in mainile printului Oberyn Martell din Dorne, poreclit "Vipera."

Pedro Pascal, care joaca rolul lui Oberyn Martell dat recent cateva indicii despre ceea ce se va petrece in episodul 8 din sezonul 4 al filmului Game of Thrones. Pentru a-l invinge pe Munte, uriasul Gregor Clegane, se va folosi de o arma secreta! In acest fel, va duce la bun sfarsit razbunarea fata de moartea sorei sale Elia si a copiilor ei.

Vezi aici videoul promo al filmului: Game of Thrones, sezonul 4, episodul 8, in limba romana.

Daca va place serialul Game of Thrones, astept cu nerabdare sa imi impartasiti opiniile voastre!





Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 8 / Muntele si vipera Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 8 / Muntele si vipera Reviewed by Diana Popescu on iunie 01, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Sunt mare fan G.o.T. dar spre asteptarea mea finalul a fost extrem de brutal printul Oberyn merita sa mai prinda cateva episoade nu sa moara in halul acela...oricum atata timp cat nu putem fi R.R. Martin nu avem ce face sper doar ca Tyrion sa traiasca mult si bine nu ca in sezonu asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb serial, am vazut ieri ultimul episod, si mie imi plac toate episoadele, chiar nu am vazut unul sa ma plictiseasca, pt. ca nu are nimic de umplutura ( ceea ce nu se poate spune despre roman), si lupta a fost plasata pe final, doar ca sa ne lase cu sufletul la gura, nu trebuie sa ne mire moartea printului din Dorne, au murit altii mai breji. Minusul pe care il are serialul este schimbarea actorilor: Dario si Muntele, e penibil sa schimbi actorul care il interpreta pe Gregor Clegane, mai ales daca il pui doar pt. 5 min. sa apara in film, si mai penibila e "maiestria", nu putea s anu ii arate fata? daca il tot pune in scena doar 5 min.?

    RăspundețiȘtergere
  3. Când infatuarea se substituie ponderației raționale...îți pierzi capul.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.