Horoscop Rac iulie 2014

Horoscopul Racului iulie 2014 lasa sa se intrezareasca numeroase oportunitati in comunicarea cu lumea, o crescanda adaptabilitate si o fericita integrare in viata sociala, nazuinta de a te conforma sistemului propriu de valori, un mare afux de energie si creativitate, si o viziune practica asupra existentei, de bun augur in demersurile financiare si in afaceri.

Horoscop Rac iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Rac
Horoscop Rac iulie 2014
Daca in ultima vreme ai fost mai putin inspirat in comunicarea cu lumea din jur, din 2 iulie 2014, gratie revenirii lui Mercur in tranzit direct in Gemeni si a douasprezecea casa a Racului, incepi sa profiti tot mai mult de sugestiile intuitiei. In cazul in care informatiile din lumea exterioara sunt prea sarace, este necesar sa te bazezi pe resursele tale interioare. Oricum, este mai bine sa nu te legi cu obstinatie de niste idei (preconcepute), ci sa fii cat mai deschis fata de noi si neasteptate evenimente, care iti vor indica ce ai de facut.

Opozitia dintre Soare si Pluton de pe 4 iulie poate da nastere unei batalii a orgoliilor cu cineva din imediata ta apropiere. Orice demers in care te angajezi necesita intreaga ta atentie. O problema ce se acutizeaza te poate face sa te plasezi pe o pozitie extrema si sa refuzi orice fel de compromisuri. Este timpul sa iti recunosti motivatiile interioare, poate subconstiente, sau obsesiile care te directioneaza in viata.

Pe 8 iulie 2014, cuadratul Soarelui cu Uranus faciliteaza niste impliniri surprinzatoare cu conditia de a te lasa calauzit de o alta, diferita abordare a existentei. Este posibil sa se produca o schimbare de anvergura a statusului tau social. Resimti intr-o sporita masura stresul zilnic, mai cu seama cand ti se pun piedici in cale. Diferenta dintre modul cum esti perceput de ceilalti si adevarata ta personalitate te poate provoca sa initiezi niste infierbantate dispute.

Incepand cu 13 iulie, Mercur stabate teritoriile Racului, stimulandu-ti gandirea si conferindu-ti o atitudine mai rationala in viata. Ai tendinta de a cantari cu (prea) mare prudenta tot ce ai de facut. Interactiunea cu ceilalti se intensifica si nu ai nici un fel de probleme in a-ti crea noi contacte. Pari a te orienta spre lucruri mici, de detaliu, riscand sa pierzi viziunea de ansamblu. De asemeni, poti fi tentat sa treci de la o preocupare la alta, fara a reusi sa duci nimic pana la capat. Idei stralucite, novatoare iti cutreiera mintea, fara a-si gasi insa o grabnica materializare. Pentru a nu cade prada plictiselii, trebuie sa iti gasesti mereu cate ceva de facut.

O rara abilitate de a te integra din punct de vedere social, a aduce oamenii de partea ta si a-ti face noi si de nadejde aliati iese la lumina odata cu 18 iulie, sub impactul tranzitului lui Venus in Rac. Pari a aspira sa te bucuri din plin de deliciile vietii, fie prin intermediul celor cinci simturi, fie prin intovarasirea cu oameni dornici de a lasa cumva deoparte dificultatile traiului cotidian. Esti mai flexibil si mai dispus sa faci compromisuri, dar poti fi si putin distant pe plan emotional.

Mintea iti devine mai receptiva si mai sensibila fata de altii ca urmare a trigonului dintre Mercur si Neptun de pe 19 iulie 2014. Acest aspect astral te ajuta sa intelegi mai bine oamenii si intentiile lor ascunse. Poti pleca intr-o scurta calatorie, fara o destinatie precisa, capabila sa te indeparteze de rutina zilnica.

Tot pe 19 iulie, Soarele in cuadrat cu Marte iti starneste simtul competitivitatii, iti daruieste curaj si te inspira spre indraznete actiuni. Nu pregeti nimic pentru a-ti indeplini dorintele si iti pui interesele mai presus de cele ale altora. Orice ti se impotriveste te poate face sa-ti iesi din tatani. Nu iti tine in frau simtamintele, ci indreapta-le spre modalitati constructive de exprimare a sinelui.

Saturn paraseste turnura sa retrograda in Scorpion incepand cu 20 iulie 2014, indrumandu-te catre noi mijloace de punere in valoare a creativitatii. Pe de alta parte, se poate impune o mai mare atentie sau responsabilitate fata de copiii tai ori cei ai unei persoane apropiate. Uneori, aceasta conjunctura astrala este asociata cu vestea despre nasterea unui copil in familie.

Pe 22 iulie, Mercur in opozitie cu Pluton marcheaza o delimitare clara a optiunilor tale prin mijlocirea comunicarii cu ceilalti. Cuvintele adresate de cei din preajma ta te pot face sa te simti confruntat cu aspecte ale fiintei tale ignorate ori trecute cu vederea. Provocarile oamenilor iti pot releva modul lor de gandire, felul in care tu insuti gandesti sau temerile tale profunde.

Preocuparea de a-ti trasa si construi o autentica identitate personala, care sa iti reflecte sistemul de valori, lucrurile pe care le pretuiesti in viata, se impune tot mai mult odata cu 23 iulie 2014, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Leu.

Incitarea transmisa pe 25 iulie de cuadratul dintre Mercur si Uranus te poate determina sa iti pui excesiv mintea la treaba, sa iti bombardezi creierul cu o sumedenie de ganduri si idei complexe. Solicitarea careia i te supui in acest fel, laolalta cu neasteptate interactiuni cu oamenii, te pot aduce iar in pragul stresului. Acorda-ti timp pentru a asimila miezul ideilor si circumstantelor actuale, si nu uita sa te relaxezi.

In aceeasi zi de 25 iulie 2014, Mercur in trigon cu Saturn netezeste calea transmiterii unor mesaje semnificative, serioase persoanelor apropiate. Oamenii sunt gata sa te asculte si chiar sa te sprijine. Responsabilitatile nu-ti mai sunt o povara, mai ales ca esti inclinat sa te conformezi unor stricte planificari si organizari. Ceea ce inveti astazi iti va ramane mult timp intiparit in minte. Concentreaza-te asupra a ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine.

Exprimarea creativa a sinelui se accentueaza din 26 iulie, sub vibratiile tranzitului lui Marte in Scorpion. Cu toate acestea, adeseori, nu posezi destula consecventa pentru a valorifica acest lucru. In acelasi timp, miscarea in aer liber, sportul, hobby-urile devin prevalente. Tinzi sa te regasesti in joaca si placere. Fii atent sa nu iti consumi pe nesimtite clocotitoarea-ti energie. Evita sa te implici in jocuri de noroc, indiferent daca este vorba despre bani sau aventura!

Horoscop Rac iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Sub influenta Lunii pline aparute pe 12 iulie 2014 in Capricorn si a saptea casa a Racului, relatiile de parteneriat in general, cele de cuplu in special capata intaietate. Este mai bine sa iti dezvaluiesti nazuintele legate de dragoste decat sa le lasi sa mocneasca in sufletul tau sau sa ajungi sa fii gresit inteles de partenerul tau. Treci printr-o vreme prielnica inaltarii legaturii amoroase pe o noua treapta de intelegere si afectiune. Atasamentul si increderea reciproca sunt la ordinea zilei.

Un interval de timp propice inceperii unei noi povesti de dragoste sau fortificarii uneia deja consacrate se anunta din 18 iulie, atunci cand Venus paseste in prima ta casa. Ai ocazia de a-ti schimba in bine infatisarea exterioara dar, chiar si fara a face asta, pari a fi aureolat de un farmec aparte, ce nu poate sa treaca neobservat.

Din 20 iulie 2014, Saturn revenit in tranzit direct in a cincea casa a Racului pune punct unei perioade de instabilitate ori de punere la incercare a profunzimii conexiunii din cuplu. Daca relatia in doi a rezistat testelor de pana acum, nimeni si nimic nu iti mai poate impiedica consolidarea (poate chiar oficializarea) unei autentice impartasiri cu persoana iubita.

Viata sentimentala este condimentata de cutezanta odata cu 26 iulie! Parcursul lui Marte in a cincea casa a Racului ii sprijina pe nativii singuri sa se debaraseze de complexe si timiditate, si sa faca pasi semnificativi in inchegarea unei idile cu persoana la care viseaza de multa vreme. Nativii casatoriti ori aflati intr-o relatie pe termen lung par a redescoperi pasiunea dintai si a se rasfata in senzualitate.

Horoscop Rac iulie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Intrucat ai inclinatia de a intelege ceea ce este si ceea ce nu este important in cariera, pe 9 iulie 2014, ca efect al trigonului dintre Soare si Saturn, ai oportunitatea de a-ti invigora autoritatea sau pozitia de lider. Capabil sa faci fata oricaror responsabilitati, esti mai eficient atunci cand iti sunt fixate niste sarcini clare. Eforturile tale sunt pe cale de a fi rasplatite, dar asta nu inseamna ca te poti lasa pe tanjeala.

Jupiter tranziteaza zona astrologica a Leului incepand cu 16 iulie, lasand sa se intrevada notabile beneficii ori avantaje financiare. Mult mai increzator in capacitatea ta de a-ti ridica nivelul de trai, esti dispus sa-ti pui la bataie toate talentele pentru a-ti implini obiectivele. Veniturile tale tind sa creasca atat pe termen lung cat si scurt. Pe de alta parte, poti fi predispus sa cheltuiesti mai mult decat de obicei pentru a-ti asigura confortul personal si a aduna pretioase posesiuni. Nu este exclus sa primesti o neasteptata si mare suma de bani. Simtamantul ca ti se va da tot ce ti se cuvine pare a atrage norocul de partea ta. Este o perioada oportuna unei mariri de salariu, obtinerii unui imprumut, angajarii intr-un promitator plan de afaceri.

Uranus retrograd in Berbec si a zecea casa a Rcului te pune in garda din 22 iulie 2014 asupra riscului de a-ti pierde statutul sau prestigiul profesional daca cedezi unor impulsuri sau stari de nervozitate de moment, ori daca te lasi prins in mrejele unor amagitoare promisiuni legate de un nou si avantajos loc de munca. Desi Uranus te indeamna sa faci niste schimbari majore in sectorul profesional, gandeste-te temeinic inainte de a lua orice hotarare importanta in acest domeniu.

Din 23 iulie, prezenta Soarelui in a doua ta casa te determina sa privesti existenta dintr-o perspectiva extrem de practica. Punctele de reper recomandate de tranzitul anterior al Soarelui, in prima casa a Racului, au acum implicatii financiare deloc neglijabile. Ca atare, poate fi necesar sa iti revezi si ajustezi proiectele financiare, in special cele pe termen scurt.

Pe 27 iulie 2014, sub efluviile Lunii noi din Leu si a doua casa a Racului, ai ocazia de a-ti aprecia sfera financiara dintr-o noua, proaspata lumina. Aceasta Luna noua are potentialul de a-ti starni creativitatea si a o focaliza spre mai putin prudente afaceri si demersuri financiare. In acest context, beneficiezi de o recladire a increderii in tine insuti, in stare sa te mobilizeze sa profiti intr-un sporit grad de actiunile tale din viata profesionala.

Mercur isi incepe, pe 31 iulie, calatoria in Leu si a doua ta casa, un tranzit ce isi va pune vizibil amprenta asupra Horoscopului Racului august 2014. Inca o data, situatia ta financiara devine o prioritate si te simti strabatut de nazuinta de a ti-o ameliora. Cu toate ca nu iti lipsesc realismul si spiritul practic, este totusi posibil sa fii pus in fata unor dificultati si dileme legate de bani si posesiuni.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Rac iunie 2014
Horoscop Rac iulie 2014 Horoscop Rac iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 05, 2014 Rating: 5

19 comentarii:

  1. Diana barbatul Rac cand pleca sunt sanse sa se intorca ?????? Sau ce anume trebuie facut pentru al avea inapoi ???????????? Multumesc !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste Barbatul Rac - Dragoste si cucerire http://www.diane.ro/2012/03/barbatul-rac-dragoste-si-cucerire.html

      Ștergere
    2. Nu merge !!???

      Ștergere
  2. Nu se mai intoarce barbatul rac,in rare cazuri(si acolo trebuie sa fi iubit mult)in relatie.Racul odata ce rupe,nu mai revine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oau,horoscopul pe iulie a inceput??????Doamne,sa ne fie mai bine!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt nascuta pe 19 iulie 1973.Am trecut examenul pentru teorie de la scoala de soferi.Examenul pentru conducere il am pe 22 iulie 2014.Mi-as dori f.mult sa stiu daca as avea sanse sa trec cu bine si acest examen,stiut fiind ca Jupiter imi paraseste zodia,si pe 22 iulie dupa cum ai scris,Diana,Uranus este retrograd in Berbec ,ceea ce nu stiu cum ma afecteaza .

    RăspundețiȘtergere
  5. barbatul rac,este familist sau barbat,de,,cuplu,,te pori baza pe el,iubeste sincer,dar cand a hotarat sa rupa o relatie,a plecat si gata!F.rar se mai intoarce din drumul lui,sa revina la....ce a fost!

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt nascuta pe 18 iulie 1985 iar in ultima vreme am avut o groaza de probleme in cariera pe care sincer nu mai stiu cum sa le rezolv, parca nu se mai termina. Am inteles ca din iulie ar trebui sa fie mai bine pentru raci, insa eu nu prea mai vad solutii ... chiar as avea nevoie de putina incurajare :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Oameni buni, horoscopul e orientativ. Daca undeva spune ca vei avea o zi proasta, asta nu inseamna ca acea zi va fi proasta obligatoriu. Cautati pe google si informati-va si despre efectul "placebo". Nu va traiti viata dupa horoscop. Asta nu duce la nimic bun. Faceti ceva pentru voi, nu pentru ca asa scrie in stele.

    RăspundețiȘtergere
  8. barbatul rac nu se intoarce, dar poate vedea un nou inceput cu aceeasi persoana cu care a impartasit mult timp !

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum stiti f.bine,de multe ori,,reimpacarile,,duc la final....in cele din urma.O data rupta relatia cu un rac(barbat),nu se mai reface niciodata,sa fie o relatie sincera,de lunga durata.Racul va da,,iar inapoi,,prin reprosuri,,retroactive,,la infinit si....cat merge asa?cel mai bine?S a terminat,asa sa ramana!o reimpacare se poate pt.scurt timp,incarcat de tensiune,nervi,iritatie,etc.Experienta mea proprie,m a facut sa inteleg asta!Am incercat...dar nu mai merge relatia cum era,pana la a se rupe.

    RăspundețiȘtergere
  10. zodia rac este o zodie cu multe probleme si multe neclaritati mergem innainte si cand dam innapoi se strica tot. de ce...????

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu sunt născută pe 26 iunie și azi am avut proba practica examenul auto și am picat, deși eram bine pregătită, și chiar nu ma așteptam, pt ca în ultimul timp toate lucrurile decursesera super bine...chiar pe toate planurile...poate din cauza ca Jupiter a plecat din semnul nostru...oricum horoscopul tău mi se potrivește de fiecare data și îți mulțumesc Diana pt blog! Îl citesc de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nare legatura horoscopul cu examenul trebuie sa inveti si mai mult ca sa reusesti .si o memorie foarta buna .

    RăspundețiȘtergere
  13. scuze si o memorie foarte buna am vrut sa scriu .

    RăspundețiȘtergere
  14. zodia rac e o zodie schimbatoare e si buna dar si foarte rea poate sa fie .

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt un rac cu ascendent in rac, 17.07.1979. Pe 21 iulie am un examen important. Mai sunt prielnice astrele?

    RăspundețiȘtergere
  16. Bunul dumnezeu ne ajuta pe toti ..........oameni buni .

    RăspundețiȘtergere
  17. Diana horoscopul racilor pt luna august ? nu ai timp ? tii se opreste calculatorul ? ca prea mult asteptam si dupa restul zodiilor .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.