Horoscop Balanta iulie 2014

Horoscopul Balantei iulie 2014  te infecteaza cu dorinta de te alatura oamenilor asemeni tie, dar si cu virusul ambitiilor personale. Depinde de tine cat de mult vrei sa te faci placut altora si sa iti placa de tine insuti!

Horoscop Balanta iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Balanta
Horoscop Balanta iulie 2014
Din 2 iulie 2014, Mercur revenit in aspect direct in Gemeni si a noua casa  a Balantei te ajuta sa iti recastigi perspectiva de ansamblu asupra existentei. Detaliile nesemnificative nu iti mai focalizeaza atentia, si te poti intoarce, cu un pas ferm si alert, pe drumul spre obiectivele tale principale. Ceea ce pui acum la cale va avea un efect direct asupra impresiei pe care o vei face celorlalti atat ca individualitate, cat si ca implicare profesionala. Ai oportunitatea de a-ti largi sfera de influenta mai mult decat poti anticipa, dar depinde numai de tine daca vei profita de aceasta conjunctura sau nu.

Luna plina rasarita pe 12 iulie in Capricorn si a patra ta casa te inspira sa faci ordine in chestiunile legate de familie si casa. Ai astfel prilejul sa iti invigorezi relatiile cu oamenii dragi, sa te adaptezi unor noi conditii exterioare si sa devii mai motivat in stabilizarea traiului cotidian. Disciplina si organizarea sunt cuvintele de ordine asociate cu acest aspect astral.

Trigonul dintre Venus si Marte din 13 iulie 2014 te sprijina sa interactionezi mai usor cu cei din jur. Creativitatea iti ajunge la inalte cote, fiind favorizata mai ales in proiecte tinand de o munca fizica, manuala.

Integrarea in atractive activitati sociale, in grupuri sau colectivitati, crearea de noi contacte umane si configurarea unor promitatoare planuri pe termen lung reprezinta orientari majore incepand cu 16 iulie, gratie tranzitului lui Jupiter in Leu si a unsprezecea casa a Balantei. Te poti increde intru totul in prietenii tai, in bunele lor intentii fata de tine. Oamenii par sa se apropie mai mult de tine, sa-ti recunoasca meritele si sa-ti ceara sfat si indrumare. Ai predispozitia sa fii mai activ in cercul tau social sau intr-o comunitate din care faci parte. Proiectele tale sunt pe cale sa ajunga la un bun sfarsit mai repede decat de asteptai, mai cu seama prin mijlocirea atragerii de noi aliati, a muncii de echipa.

Cei din imediatata apropiere sunt pe punctul sa te provoace la sfada mai mult decat de obicei pe 19 iulie 2014, atunci cand Soarele ajunge in cuadrat cu Marte. Ai simtamantul ca aproape orice actiune a lor este indreptata impotriva ta, fiind gata sa ripostezi chiar si in cazul unor neintelegeri marunte. Esti extrem de competitiv, dar si impulsiv, asa ca ar trebui sa iti iei toate precautiile in cazul in care te angajezi in activitati cat de cat riscante. Incearca sa iti reversi mania fara a-i ofensa pe ceilalti.

Pe 20 iulie, Saturn isi reia tranzitul direct in Scorpion si a doua ta casa, incurajandu-te sa te concentrezi asupra a ceea ce este cu adevarat important pentru tine si sa te aliniezi autenticelor tale valori personale.

Schimbari neasteptate, mai ales in relatiile personale, pot avea loc odata cu 22 iulie 2014, drept consecinta a intrarii lui Uranus in turnura retrograda in Berbec si a saptea casa a Balantei. In acest context, este de dorit sa nu te intinzi mai mult decat te tine plapuma in relatiile de parteneriat sociale, profesionale ori de afaceri.

Prezenta Soarelui in zona astrologica a Leului si in a unsprezecea casa a Balantei pune accentul, din 23 iulie, pe independenta ta si viitorul tau. Desi nu te dai in laturi sa iti petreci timpul alaturi de amici, nu iti doresti sa te simti ancorat in probleme care nu iti apartin cu adevarat. Sperantele si idealurile personale sunt prioritare si nu mai esti imboldit de simtamantul de a face bine unor oameni care nu merita sau nu tin cont de asta. Nu este o atitudine crestineasca, dar ce rost are sa faci binele cu de-a sila si sa te risipesti pentru niste oameni care poate/ probabil nu te merita!

Vibratiile Lunii noi pogorate peste tine pe 27 iulie te readuce pe taramurile prieteniei dezinteresate dar si a sansei de a-ti impune o pozitie de lider. Este vremea sa faci un pas inainte si sa arati celorlalti potentialul tau! Indrazneala cu care te insufleste aceasta Luna noua amplasata in Leu iti ofera numeroase prilejuri de a trece peste complexe si a ajunge acolo unde meriti sa fii.

Din 31 iulie, vizita lui Mercur in Leu releva niste trenduri importante in Horoscopul Balantei august 2014. Ti se aseaza in fata o perioada potrivita dezvaluirii intereselor si aspiratiilor tale intime si ajustarii lor in dialoguri veritabile cu oamenii ce iti sunt aproape. Chiar daca unii astrologi sunt de parere ca este benefic sa iti impartasesti opiniile intr-un grup, eu cred ca este mai nimerit sa le discuti cei mai intimi prieteni, care nu sunt inrolati intr-o anume cauza ori viziune colectiva.

Horoscop Balanta iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Sub influenta trigonului lui Venus cu Marte de pe 13 iulie, pari a fi mai expresiv si mai pasional in comunicare, mai ales cu persoanele de sex opus. Astfel de contacte sociale te bucura si te stimuleaza, nefiind deloc exclus sa te lasi in voia unor flirturi nevinovate. Asigura-te totusi ca cei de langa tine iti inteleg inocenta abordarii!

Venus patrunde pe 18 iulie 2014 in Rac si si zecea casa a Balantei, lasand sa se intrevada infiriparea unei relatii de cuplu cu o persoana cumva mai matura, serioasa, care si-a dovedit cu prisosinta abilitatea de a-si infaptui idealurile. Aceasta oportunitate iti este mijlocita si de aura speciala de atractivitate care te invaluie in viata sociala. Poti intalni un astfel de potential partener de cuplu prin intermediul unui mentor, al unui om respectat, a cuiva implicat in afaceri, politica (Doamne fereste!) sau intr-un domeniu asociat cu relatiile cu publicul.

Din 22 iulie, Uranus retrograd in a saptea ta casa instaureaza o atmosfera deloc propice izvodirii unei noi povesti de dragoste. Casatoriile din aceasta perioada nu sunt recomandate, mai cu seama daca se petrec dupa un prea scurt interval de timp dupa cunoasterea persoanei iubite. Legaturile amoroase ce se incheaga acum nu sunt, de cele mai multe ori, sortite sa dureze in vreme. Exista, totusi, o exceptie. Se poate intampla sa afli un partener cu o personalitate puternica si benefica, capabil sa te rupa de cotidian, si sa te aduca in preajma unor profunde si constante revelatii ale vietii si iubirii.

Horoscop Balanta iulie 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Munca capata intaietate incepand cu 13 iulie 2014, ca urmare a parcursului lui Mercur in Rac si a zecea casa a Balantei. Tinzi a avea o perspectiva extrem de practica si a te orienta catre acele teluri ce se pot materializa in mod cert. Cu toate ca nu ai de gand sa contesti ordinea si organizarea de la locul de munca, poti avea cateva conflicte cu superiorii. Totodata, acest tranzit poate fi marcat de stres si frustrare intrucat, uneori, Mercur are putinta de a-ti deschide ochii asupra a ceea ce ai de facut fara a-ti darui insa si mijloacele necesare pentru a actiona in consecinta.

Venus in trigon cu Marte lasa de inteles ca  aceeasi zi de 13 iulie este oportuna obtinerii unor considerabile avantaje financiare, mai ales ca poti intrezari cu usurinta calea spre potentiale profituri si pari a fi motivat sa lucrezi din greu pentru a-ti implini telurile.

Din 18 iulie 2014, sub impactul calatoriei lui Venus in a zecea ta casa, inspiratia, efluviile creatoare, par a-si pune cu pregnanta amprenta asupra sferei tale profesionale. Acest tranzit este de bun augur in special nativilor din Balanta care lucreaza intr-un domeniu legat de arta.

Iesirea din turnura sa retrograda in a doua casa a Balantei il transforma pe Saturn, din 20 iulie, intr-un sustinator de nadejde al nazuintelor tale materiale. Asta nu inseamna insa ca poti sta cu mainile in san! Numai daca nu te dai inapoi de la eforturi prelungite si iti pastrezi perseverenta poti avea parte de niste satisfactii profesionale remarcabile!

Interesul poarta fesul! Asa poate fi definita atitudinea ta odata cu 26 iulie, ca efect al tranzitului lui Marte in Scorpion si a doua ta casa. Nu trebuie neaparat sa iti calci in picioare sentimentele, ci sa le dai o sansa in plus prin canalizarea catre latura financiara a vietii tale. Da, banii nu aduc fericirea, dar ii dau mai multe sanse pentru ajunge la ea. Poti sa te identifici totusi prea mult cu ceea ce posezi si vrei sa ai! Pe de alta parte, chiar daca ti se pare ca ai o multime de bani la dispozitie, ar trebui sa eviti sa faci niste (mari) cheltuieli nesabuite!


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Balanta iunie 2014
Horoscop Balanta iulie 2014 Horoscop Balanta iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 16, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Am doar ascendent balanta, influenteaza cumva acest lucru?ma refer la horoscopul dragostei.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am ascendentul in balanta, sunt zodia pesti, cat influenteaza ascendentul , avand in vedere ca am 35 de ani?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa vârsta de 33 de ani, ascendentul influenteaza major viata noastra, deci, da...exista o influenta directa a ascendentului in economia hartii astrale a fiecaruia...asa cum si descendentul, mijlocul cerului, fundul cerului...orice planeta si orice casa, au o semnificatie majora si aparte....

    RăspundețiȘtergere
  4. ascendentul NU devine mai important dupa varsta de 28 de ani! orice astrolog profesionist va poate spune asta.ascendentul inseamna imaginea pe care o proiectati in lume,amprenta fiecaruia.nu se intampla nici o "vraja" dupa o anumita varsta care sa-l faca mai important decat zodia natala.cineva cu soarele in peste si ascendentul in rac NU va deveni rac la maturitate."Majoratul astral" despre care se tot vorbeste pe diferite site-uri inseamna pozitionarea lui saturn in tranzit peste saturn din tema natala (saturn tranzit conjunct saturn natal).
    Persoana care se ocupa de acest site ar trebui sa ia masuri sa nu promoveze informatii GRESITE.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca nu va bateti tot degeaba :))))))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.