Horoscop Gemeni august 2014

In horoscopul Gemenilor august 2014, persoana iubita, familia, caminul, nevoia de asigurare a unei sporite sigurante materiale si afective constitue repere de baza ale implinirii personale

Horoscop Gemeni august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Gemeni
Horoscop Gemeni august 2014
Sub vibratiile Lunii pline rasarite pe 10 august 2014 in Varsator si a treia casa a Gemenilor, credinta ori filosofia ta personala este pe cale sa fie supusa unei bruste transformari. Lumea exterioara iti pune la dispozitie nepretuite indicii despre oameni si tine insuti, si poti castiga o noua si reinvigorata perspectiva despre viata. Poti avea sansa sa calatoresti in strainatate sau sa-ti faci un prieten de pe alte meleaguri, eventual prin intermediul internetului.

Incepand cu 12 august, tranzitul lui Venus in Leu marcheaza de obicei un interval de timp de-a lungul caruia mintea pare sa-ti fie cuprinsa de limpezime si seninatate. Ai prilejul sa iti imbunatatesti comunicarea cu cei din preajma ta, sa daruiesti sau sa primesti niste vesti bune. Este posibil sa devii mai activ in cercul tau social, sa iti spui mai clar si mai raspicat cuvantul in grupul tau de prieteni.

O excesiva emotivitate pare sa se coboare asupra ta odata cu 15 august 2014, ziua de debut a calatoriei lui Mercur pe taramurile Fecioarei si ale celei de-a patra tale case. Iti vine mai usor sa interactionezi cu familia ori cu oamenii indragiti. De fapt, cele mai bune idei tind sa-ti fie inspirate mai cu seama in preajma rudelor apropiate ori atunci cand esti acasa. Nu este vremea cea mai potrivita pentru calatorii. Daca te afli intr-un loc nou, necunoscut, iti poate fi dificil sa te concentrezi si sa dai tot ce ai mai bun in tine. Tocmai din acest motiv, ti se recomanda sa iti programezi intalnirile sau discutiile importante intr-un loc familiar, cu care esti obisnuit.

Din 23 august, parcursul Soarelui in Fecioara da amploare tendintelor de mai sus, focalizandu-te si mai intens asupra locuintei, familiei, posesiunilor, mostenirii tale materiale si spirituale. Grija crescanda fata de partenerul de cuplu, fata de familie in general, te poate imboldi sa iti asumi o pozitie autoritara in cadrul caminului. Atitudinea ta cumva tiranica are totusi potentialul sa genereze infocate confruntari cu persoanele apropiate! Daca reusesti sa-ti ingradesti aceasta predispozitie, ai sansa sa cladesti o puternica fundatie a relatiei tale cu membrii familiei. Pe de alta parte, poti fi inclinat sa iti examinezi cu atentie universul interior, sa-ti regasesti punctele forte ale personalitatii, capabile sa te sprijine in evolutia ta personala.

Luna noua ivita pe 25 august 2014 in sectorul astrologic al Fecioarei si a patra casa a Gemenilor semnaleaza adeseori un nou inceput legat de casa ori familie. Gratie unor discutii bine puse la punct, ai capacitatea de a risipi vrajba dintre unele rude.

Horoscop Gemeni august 2014 - Horoscop dragoste

Prezenta planetei Venus in a treia casa a Gemenilor este de bun augur, odata cu 12 august 2014, vietii sentimentale a cuplurilor inchegate de multa vreme. Certurile ori disputele nu isi mai au locul in relatiile in doi, iar conexiunea cu partenerul de viata tinde sa se improspateze si sa-i implineasca emtional pe multi dintre nativii casatoriti din Gemeni.

Horoscop Gemeni august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Serviciul nu reprezinta o prioritate in cea de-a doua parte a lunii august din cauza tranzitului lui Mercur si celui al Soarelui in a patra casa a Gemenilor. Nu ar fi rau sa-ti iei niste zile de concediu, mai ales ca pari a-ti dori sa petreci cat mai mult timp in sanul familiei. Banii, situatia ta materiala capata intaietate, in special prin prisma nazuintei tale de a-ti sti in siguranta familia.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop Gemeni iulie 2014
Horoscop Gemeni august 2014 Horoscop Gemeni august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.