De ce nu a mai scris Diana?

Vedeti voi, dragii mei cititori, in ultima vreme, Diana, adica eu, s-a confruntat cu cateva mari si mici, dar deloc putine probleme. Am dus dorul legaturii mai mult sau mai putin directe cu voi, nu am avut acces nici la internet, sau nu mi l-am mai dorit, dar - nu-i asa? - pana la urma lucrurile trebuie sa se termine cu bine (chiar daca gustul amar al raului nu dispare cu una cu doua!).

Am sa incerc sa nu las sa se mai intample astfel de lucruri si, mai mult decat atat, am noi idei despre interactiunea cu cititorii mei si subiecte care i-ar putea atrage. Cu atat mai mult cu cat m-am indepartat de internet, am acordat un spatiu mai mare reflectiei, lecturii si gandurilor mele. Sper ca aceasta relativa izolare a mea o sa-si arate cat mai curand roadele.

Nu am cum sa ii uit - desigur- si pe numerosii cititori care asteapta raspunsuri la intrebarile ori comentariile lor de pe blogul Dianei... Voi incerca sa gasesc un echilibru intre multele postari pe care trebuie sa le scriu (ori cu care am ramas datoare) si raspunsurile voastre. Promit ca nu voi trecea cu vederea nici un comentariu, cat de mic.

Cu mult drag,

Diana
De ce nu a mai scris Diana? De ce nu a mai scris Diana? Reviewed by Diana Popescu on august 18, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. VA invit la un concurs simpatic.
    CASTIGA O GEANTA HANDMADE sau unul dintre cele doua premii. Mai multe detalii pe link-ul de mai jos. MAI AVETI 2 ZILE in care va puteti inscrie.
    Acest concurs va rapeste cam 5 minute din timpul vostru, asa ca astept sa va inscrieti.!!
    Va multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Diana.
    Eu te astept cu nerabdare.
    Citesc toate postarile tale.
    Succes!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.