Horoscop Capricorn septembrie 2014

Horoscopul Capricornului septembrie 2014 vesteste o perioada favorabila studiului si calatoriilor, dezvaluirii intuitive a lumii si oamenilor, unei singuratati fertile uneori si realismului in afirmarea personalitatii si a intereselor majore. Daca viata amoroasa sta, in general, sub semnul unor bune auspicii, viata profesionala poate fi zguduita de o neasteptata veste sau decizie personala.

Horoscop Capricorn septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Capricorn
Horoscop Capricorn septembrie 2014
Sub influenta trigonului dintre Soare si Pluton de pe 3 septembrie 2014, ai capacitatea de a scoate la iveala tot ce ti se ascunde si a primi astfel raspunsurile la intrebari care te framanta de multa vreme. Puterea personala si perseverenta iti sunt aliati de nadejde in materializarea telurilor tale. Inlatura-ti din cale orice aspect al trecutului care iti ingradeste dezvoltarea.

Incepand cu 5 septembrie, tranzitul lui Venus in Fecioara si a noua casa a Capricornului aduce in prim plan activitati asociate cu cultura, educatia si chiar religia. Pari a fi traversat de nazuinta de a invata cat mai multe si a te implica in noi experiente de viata. Intr-o astfel de conjunctura astrala, atat studiul cat si calatoriile tind a-ti prilejui nebanuite satisfactii.

Pe 9 septembrie 2014, Luna plina ivita in cerul Pestilor te face extrem de sensibil fata de orice vezi si auzi. Inzestrat cu o adanca intuitie, iti poti releva dimensiuni ale lumii greu de intrepatruns numai prin ratiune. Conversatiile in contradictoriu si libertatea de a fantaza nu te distrag, ci sunt surse de inspiratie ce ofera vietii tale o sporita semnificatie.

Cuadratul lui Mercur cu Pluton din 10 septembrie iti starneste nevoia de a te apleca asupra detaliilor, un lucru benefic intr-un proiect de studiu sau cercetare, dar care se poate dovedi foarte dificil in cazul activitatilor zilnice. Vorbele tale au un mare impact asupra celorlalti si se impune sa te supraveghezi cu grija atunci cand te implici in conjuncturi ce te pot afecta emotional. Unele persoane din preajma ta par a-si dori sa treaca peste opiniile tale si sa-ti impuna propriile lor idei, fapt ce te poate determina sa te lansezi in infierbantate dispute, uneori asociate cu lucruri nu tocmai importante. Este o zi potrivita explorarii gandurilor si sentimentelor tale, pentru a-ti deslusi motivatiile profunde si a invata cum anume sa-ti directionezi energia mentala intr-un mod cat mai productiv.

Pe 14 septembrie 2014, Venus in trigon cu Pluton iti mareste puterea de convingere, ajutandu-te sa atragi oamenii de partea intereselor si proiectelor tale. Pari foarte hotarat si focalizat, deloc dispus sa faci vreun pas inapoi in drumul spre telurile tale. Demersurile tale creative pot fi remarcabile, avand capacitatea de a-i impresiona pe cei din imediata ta apropiere.

Ca efect al tranzitului initiat de Marte tot pe 14 septembrie, in Sagetator si a douasprezecea casa a Capricornului, poti avea pornirea de a te retrage din lume si a te dedica reflectiei. In unele cazuri, prezenta altor oameni alaturi de tine te poate secatui psihic. Pari a avea cele mai bune rezultate atunci cand lucrezi de unul singur, in afara luminii reflectoarelor si in spatele cortinei. Este posibil sa ai tendinta de a visa extrem de intens, a visa cu ochii deschisi sau a avea probleme cu somnul. Imaginatia si intuitia iti ajung la inalte cote, sprijinindu-ti din plin creativitatea.

O rearmonizare intre latura constienta si cea subconstienta a fiintei tale pare a avea loc din 23 septembrie, atunci cand Pluton revine in aspect direct in Capricorn. Ai, in acest mod, prilejul de a oferi lumii o imagine personala echilibrata si a inlatura reaua vointa ori suspiciunea unor oameni din jurul tau. Indrazneala in abordarea vietii ramane un atu deloc neglijabil, dar ai abilitatea de a o controla, a sti in ce masura iti poti promova interesele. Pe de alta parte, tinzi a recepta cu acuitate ce se petrece in mediul tau inconjurator si a descifra fara greutate adevaratele intentii ale oamenilor.

Mintea iti devine foarte activa odata cu 28 septembrie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului. Posezi abilitatea de a da nastere unor idei inventive, iesite din comun, iar impartasirea gandurilor tale este pe cale de a fi o prioritate. Oamenii par a se delecta in convorbirile cu tine, fiind gata atat sa te asculte cat si sa-si exprime cu sinceritate opiniile. Talentul de a intelege intuitiv ceea ce altii incearca sa-ti transmita reprezinta un avantaj important in socializare si in cresterea popularitatii tale.

Horoscop Capricorn septembrie 2014 - Horoscopul dragostei

Oportunitatea de a-ti dezvalui un sens mai inalt al dragostei, asociat aventual cu o credinta sau o perspectiva filosofica personala, pare a se ivi odata cu 5 septembrie, gratie vizitei planetei Venus in a noua ta casa. Pe de alta parte, poti avea ocazia de a infiripa o relatie de cuplu cu o persoana provenita de pe alte meleaguri ori dintr-un alt mediu social.

Trigonul dintre Venus si Pluton de pe 14 septembrie 2014 te incarca cu o febrila senzualitate si te invaluie intr-o puternica aura de atractivitate, insa trebuie sa fii cat se poate de onest in viata sentimentala si sa nu dai sperante unei persoane pentru care nu simti nimic.

Sub vibratiile planetei Venus, aflate in tranzit in Balanta si a zecea casa a Capricornului odata cu 30 septembrie, poti fi atras de cineva mai in varsta, de o persoana stabila, cu mari realizari in cariera ori in societate, pe care o poti intalni prin intermediul unui coleg de serviciu sau a unui prieten vechi. Oricum, acest aspect astral isi manifesta influentele cu precadere in luna octombrie 2014.

Horoscop Capricorn septembrie 2014 - Horoscop bani si munca 

Comunicarea cu superiorii sau cu oameni influenti din domeniul profesional capata amploare din 2 septembrie2014, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Balanta si a zecea casa a Capricornului. Niste vesti neasteptate isi pun amprenta asupra statutului tau profesional. Multiplele responsabilitati de la serviciu pot necesita mai multa eficienta decat de obicei. Competenta si simtul practic te ajuta sa iti implinesti niste obiective legate de cariera.

Odata cu 23 septembrie, parcursul Soarelui in Balanta si a zecea ta casa insista asupra planurilor tale pe termen lung sau de anvergura din sfera profesionala. Daca ti-ai pus in gand sa iti modifici traiectoria carierei, aceasta perioada este oportuna cladirii unor planuri si inaintarii ferme in acest sens. In acelasi timp, este posibil sa beneficiezi de o promovare sau o marire de salariu intr-un job care iti place sau caruia te-ai dedicat din tot sufletul.

Pe 24 septembrie 2014, Luna noua din Balanta si a zecea casa a Capricornului poate genera o cotitura majora in viata ta profesionala. Desi Balanta are harul diplomatiei si al ameliorarii relatiilor de munca, poti fi pus in fata unei circumstante hotaratoare, avand potentialul de a-ti schimba aria responsabilitatilor si a aspiratiilor pe termen lung.

Venus isi face intrarea in ziua de 30 septembrie in acelasi sector al Balantei, punandu-ti la dispozitie un sporit aflux de creativitate in munca. Sunt favorizati mai cu seama nativii din Capricorn care lucreaza intr-un domeniu avand de a face cu arta. Ai sansa de a face o impresie pozitiva unei persoane importante pentru cariera ta.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn august 2014
Horoscop Capricorn septembrie 2014 Horoscop Capricorn septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2014 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Sunt dragute randurile. Reale sau nu, te mai destind atunci cand le citesti. Efortul de ale scrie, Diana, nu e in zadar asa ca spor in continuare la ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vesti neasteptate asupra statutului tau profesional.Sunt vesti bune sa inteleg. Mie mi se potrivesc ca o manusa, aceste previziuni. Astept sa vad cam se materializeaza fraza despre: atras de o persoana stabila cu mari realizari in cariera. Multumesc ingeras drag pentru efortul de a scrie si de a da o speranta celor ce le citesc. Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Diana,
    Te rog frumos sa postezi si predictiile pentru zodia rac pe luna septembrie 2014.
    Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc sa postez maine horoscopul Racului septembrie 2014

      Ștergere
    2. Iti multumesc Diana,si iti doresc o seara linistita, iar Bunul Dumnezeu sa te aiba in paza!
      De fiecare data astept cu nerabdare sa primesc vesti bune de la tine.

      Ștergere
  4. Diana, imi place foarte mult stilul tau de a scrie. Te citesc cu drag si iti multumesc pe aceasta cale pentru toate randurile tale ;) ! Un sfarsit de saptamana frumos! Vera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Vera, pentru aprecierile tale si iti urez sa ai parte de o viata cat mai frumoasa.

      Ștergere
  5. Frumos mai scrii. Deci e de bine la cariera sau ai fost delicata?
    cu mult drag,
    multumesc
    t

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.