Horoscop Capricorn octombrie 2014

Horoscopul Capricornului octombrie 2014 anticipeaza o ferventa mobilizare spre obiectivele tale, o invigorare a relatiilor de prietenie, dar si tendinta de a fi mai individualizat, mai cu seama din cauza nazuintei de a-ti implini pana la capat obiectivele si a te impotrivi incercarilor unor persoane de a te manipula ori a profita de tine. Este nevoie sa-ti patrezi seninatatea, sa eviti certurile si sa fii cat mai flexibil in interactiunea sociala si profesionala.

Horoscop Capricorn octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - Capricorn
Horoscop Capricorn octombrie 2014
Sub influenta cuadratului dintre Soare si Pluton de pe 4 octombrie 2014, oamenii din preajma ta par a fi neobisnuit de rigizi, inflexibili, si inclinati sa te controleze, fiind pe punctul sa iti puna mereu la incercare calmul. Fereste-te sa te implici in dispute si confruntari fara rost, capabile sa iti faca mai mult rau decat bine.

Incepand cu aceeasi zi de 4 octombrie, Mercur retrograd in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului vesteste o perioada prielnica regasirii si intaririi prieteniilor. Este posibil sa intalnesti vechi amici pe neasteptate, intr-o serie de coincidente ce nu are cum sa nu-ti sara in ochi. In acelasi timp, poti avea nevoie ori poti fortat, din cauza unor circumstante exterioare, sa te retragi o vreme din valmasagul vietii sociale, avand astfel prilejul sa iti redescoperi fiinta interioara in singuratate. Nu este exclus sa te confrunti cu niste barfe sau zvonuri in stare sa-ti destrame relatiile bune cu niste persoane din jurul tau. Ti se atrage atentia, in acest fel, asupra unor oameni care nu-ti merita increderea si aprecierea.

Pe 8 octombrie 2014, Venus in cuadrat cu Pluton pare a da nastere unor dificultati in interactiunea profesionala si cea sociala, mai ales atunci cand incerci sa-ti impui cu de-a sila opiniile si interesele. Fa apel cat poti mai mult la diplomatie! Pe de alta parte, inca o data cineva din imediata ta apropiere poate atenta sa-ti manevreze gandurile si actiunile. Straduieste-te asadar sa constientizezi daca si in ce mod te lasi ghidat de propriile motivatii si nazuinte.

Luna plina rasarita pe 8 octombrie in Berbec si a patra ta casa are potentialul de a provoca niste infierbantate certuri in familie. Este de dorit sa te debarasezi de aspectele negative ale trecutului pentru a te bucura de progrese in drumul spre obiectivele tale. Solutionarea unor probleme personale impune tratarea lor dintr-o proaspata perspectiva. Perseveranta, spiritul inovator si adaptabilitatea iti sunt aliati de nadejde.

Din 23 octombrie, tranzitului Soarelui in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului te focalizeaza spre independenta si viitor. Desi ai ocazia sa iti largesti influenta in cercul tau social si a petrece mai mult timp impreuna cu prietenii, poti fi strabatut de dorinta de a nu depinde de nimeni si nimic. Distantarea fata de ceilalti te ajuta sa iti tii sub control emotivitatea, sa te concentrezi asupra planurilor si sperantelor tale. Pari sa stii foarte bine ce ai de facut pentru a-ti materializa idealurile.

Tot pe 23 octombrie 2014, Luna noua din Scorpion poate trage un semnal de alarma asupra unor (pretinsi) amici ce iti ingradesc viziunea despre lume si tind sa se puna in calea obiectivelor tale. Este nevoie sa iei niste decizii radicale!

Calatoria initiata de Marte, pe 26 octombrie, in zona astrologica a Capricornului si intaia ta casa iti pune la dispozitie un inalt potential energetic. Te simti mobilizat sa intri in actiune, sa iti oferi noi sanse si inceputuri. Treci printr-un interval de timp oportun demararii unor proaspete proiecte de viata, dar trebuie sa fii cu bagare de seama fata de tendinta de a incepe multe si a duce pana la capat putine. Ai inclinatia sa te porti impulsiv, sa fii foarte competitiv si gata sa te iei la harta cu oricine iti bareaza aspiratiile si actiunile. Atentie la posibilitatea marita de a te accidenta!

Horoscop Capricorn octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Vizita planetei Venus in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului iti netezeste drumul, odata cu 23 octombrie 2014, spre o poveste de dragoste alaturi de cineva intalnit intr-un grup social, o persoana care iti impartaseste interesele si pasiunile. Poate fi vorba despre o conexiune nitel rece, cumva intelectuala la inceput, dar care are toate sansele sa se transforme intr-o fierbinte legatura afectiva.

Nu neglija repercursiunile evenimentelor astrale din horoscopul lunii septembrie asupra vietii tale sentimentale!

Horoscop Capricorn octombrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Cuadratul lui Venus cu Pluton din 8 octombrie iti pune pe foc ambitia de a-ti imbunatati situatia financiara. Aceasta aspiratie are mari sorti de izbanda atata vreme cat nu te lasi prada egoismului, nu iei in seama si interesele altora si nu cooperezi cu cei ce se straduiesc sa-ti fie alaturi.

Mercur isi duce mai departe drumul retrograd, ajungand din 10 octombrie in Balanta si a zecea ta casa, si semnalandu-ti posibilitatea izbucnirii unor discutii in contradictoriu cu superiorii. Incerca sa iti tii in frau nervozitatea si frustrarile. O optiune potrivita in aceasta conjunctura astrala ar fi sa iti finalizezi lucrarile restante, in asa fel incat sa nu aiba nimeni ce-ti reprosa. Foloseste-te de contactele tale pentru a te interesa de un job mai satisfacator, dar nu face aceasta mutare decisiva pana cand Mercur revine in aspect direct.

Din 26 octombrie 2014, Mercur se intoarce in turnura directa in Balanta, dandu-ti o mana de ajutor in rezolvarea unor probleme sacaitoare din sfera ta profesionala. Daca nu ai cum sa imprastii impresiile subiective, partinitoate ale sefilor despre tine si nu observi ameliorari vizibile ale situatiei tale de la serviciu, nu sovai sa faci un pas indraznet, dar bine gandit, catre un alt job.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn septembrie 2014
Horoscop Capricorn octombrie 2014 Horoscop Capricorn octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 18, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Raspuns la mailuri nu mai primesc ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca sunt un anonim , si stiu ca nu raspundeti , as vrea sa va multumesc , pentru ca acum am inteles ce inseamna ,,cutremur in sfera profesionala '' . S-a implinit !A-ti avut mare dreptate ! Va multumesc inca o data !
    O seara buna !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.