Horoscop Sagetator octombrie 2014

Horoscopul Sagetatorului octombrie 2014 lasa sa se intrezareasca benefice si lamuritoare imersiuni in trecut si in lumea subconstienta, ce nu exclud deloc satisfacerea setei de a trai clipa si a te lasa in voia distractiilor. Ai mare grija cui ii daruiesti increderea ta, cultiva-ti cu prudenta relatiile de prietenie, planifica-ti cu discernamant actiunile, si vei putea profita din plin de siguranta si stabilitate in viata cea de toate zilele.

Horoscop Sagetator octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - sagetator
Horoscop Sagetator octombrie 2014
Odata cu 4 octombrie 2014, atunci cand Mercur retrograd tranziteaza Scorpionul si a douasprezecea casa a Sagetatorului, poti fi traversat de o coplesitoare nevoie de a te retrage din lume si a medita. Universul tau interior, zona subconstienta a mintii tale par a-ti transmite importante mesaje prin intermediul viselor si a revelarii unor aspecte noi, neasteptate, ale unor lucruri ori evenimente trecute. Uneori, poti avea senzatia ca ai fost lasat singur, fara a te putea buzui pe cineva, dar acest lucru nu face decat sa-ti atraga atentia ca numai de tine depind deciziile majore legate de viitor. Nu te lasa capturat de regrete tardive, asupra unor situatii pe care nu le mai poti schimba. Este posibil sa te deschizi unor innoitoare credinte spirituale, eventual chiar religioase.

Trigonul dintre Marte si Uranus de pe 5 octombrie iti stimuleaza dorinta de libertate si investigare in tot ceea ce intreprinzi. Esti insufletit de o neobisnuita nazuinta de a reusi, fiind gata sa-ti asumi mai multe riscuri decat de obicei. Pari a fi agreat de oameni, indiferent cat de deosebiti sunt, si ii tratezi de pe o pozitie de egalitate, fara a cade prada unei pagubitoare timiditati sau reverente. Poti fi atras de forme de distractie cumva riscante, capabile sa-ti mareasca adrenalina. Atentie la evenimente surprinzatoare, in stare sa iti dea peste cap rutina si obisnuintele!

Pe 8 octombrie 2014, Marte in trigon cu Jupiter iti furnizeaza satisfactii in relatiile sociale ori personale in care ai investit cu inspiratie incredere si afectiune. Atitudinea pozitiva fata de viata te poarta in pragul unor mari succese si pari a avea ambitia de a da tot ce ai mai bun in tine. Initiativele indraznete iti aduc beneficii. Eforturile de a-ti imbunatati viata sau a-ti largi orizonturile cunoasterii iti deschid porti ferecate cu o mie de lacate altadata.

Luna plina aparuta tot pe 8 octombrie in Berbec si a cincea casa a Sagetatorului te imboldeste sa te bucuri de viata, sa te cufunzi in placeri si sa-ti uiti, mai mult sau mai putin, obligatiile si responsabilitatile zilnice. Controleaza-ti impulsivitatea si ia seama la urmarile unor actiuni negandite indeajuns de bine.

Din 10 octombrie 2014, tranzitul retrograd al lui Mercur readuce aceasta planeta pe teritoriile Balantei si ale celei de-a unsprezecea tale case. Legaturile de prietenie iti pot rezerva surprize amare. Unii amici par sa nu-ti mai fie aproape atunci cand ai nevoie de ei sau, dimpotriva, poti descoperi ca nu-ti este posibil sa ii sprijini atunci cand iti solicita ajutorul. Se impune, asadar, sa reflectezi daca nu cumva te-ai dedicat peste masura propriilor teluri, neglijandu-ti astfel prietenii, ori daca unii din acestia iti mai merita sau nu devotamentul.

Sextilul Soarelui cu Marte de pe 15 octombrie te determina sa comunici direct si stapan pe vorbele tale, prilejuindu-ti angajarea in discutii incitante si stimulatoare. Competitiile fizice ori mentale iti fac placere si, chiar daca pierzi, stii sa o faci cu gratie.

Niste actiuni bine gandite se finalizeaza pozitiv datorita sextilului dintre Mercur si Marte din 17 octombrie 2014. Luarea in calcul a urmarilor posibile ale demersurilor tale iti da ocazia sa ai cat mai putine conflicte cu ceilalti. Capabil sa anticipezi urmatoarele miscari ale altora, poti obtine mari avantaje in interactiunea sociala si profesionala.

Probleme sau situatii din trecut incearca din nou sa iasa la suprafata din 23 octombrie, ziua de debut a calatoriei Soarelui in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului. Treci printr-o vreme prielnica purificarii sinelui, debarasarii de ganduri ori prejudecati ce iti ingradesc dezvoltarea. Uneori, marile aglomerari de oameni par a te stresa si a-ti starni nevoia de a te reculege in singuratate. De fapt, tinzi sa-ti faci de lucru, sa-ti vezi de treburile tale strict personale in spatele cortinei, fara a fi observat de ceilalti.

In aceeasi zi de 23 octombrie 2014, Luna noua din Scorpion amplifica tendintele anterioare. Actualizarea brusca a unor chestiuni trecute necesita o abordare curajoasa si responsabila, avand drept consecinta eliminarea lor sau, din contra, integrarea lor in demersurile tale viitoare. Latura spirituala a vietii tale isi cere cu insistenta drepturile.

Odata cu 26 octombrie, vizita lui Marte in Capricorn si a doua casa a Sagetatorului semnaleaza dezideratul de a-ti intari siguranta si stabilitatea existentei. Pari sa te identifici cu credintele tale personale, sa ti le aperi pana in panzele albe. Este cazul sa-ti revezi sistemul de valori si sa apeciezi daca se mai conformeaza actualului stadiu al vieti tale. Nu este timpul potrivit demararii unor proiecte ambitioase, de amploare, ci aplecarii asupra detaliilor celor deja incepute.

Mercur revine pe 26 octombrie 2014 in tranzit direct in Balanta, sprijinindu-te sa iti cladesti clare certitudini legate de cine iti si cine nu-ti este prieten. Legaturile autentice de amicitie tind sa dea roade si sa te sustina in crearea de noi si folositoare contacte sociale si profesionale, in adoptarea unei perspective cuprinzatoare despre viata si despre tine insuti.

Horoscop Sagetator octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Pe 8 octombrie 2014, Luna plina dina cincea ta casa poate facilita inceputul  unei povesti de dragoste printr-o declaratie hotaratoare a sentimentelor tale sau prin trecerea la un mai inalt nivel de impartasire afectiva. In unele cazuri, ti se poate netezi calea spre o logodna ori o cerere in casatorie. Nativii singuri din Sagetator au sansa sa se implice intr-o idila alaturi de o persoana speciala, deosebita.

Dragostea aduce cu un joc de-a v-ati ascunselea odata cu 23 octombrie, sub efluviile tranzitului lui Venus in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului. Viata ta amoroasa pare sa se desfasoare in spatele usilor inchise, departe de privirile iscoditoare ale altora. Poti fi atras intr-o relatie sentimentala misterioasa sau invaluita in secrete. Pe de alta parte, unii Sagetatori pot cade in capcana unei timiditati excesive, care le impiedica apropierea de o persoana iubita.

Horoscop Sagetator octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

O tratare neconventionala, inovatoare a sferei profesionale te poate caracteriza pe 5 octombrie 2014, ca urmare a trigonului lui Marte cu Uranus. Creativitatea si originalitatea sunt atuuri majore in munca si pari sa ai o influenta pozitiva asupra colegilor ori colaboratorilor prin ideile tale revolutionare.

Gratie sextilului dintre Soare si Marte din 15 octombrie, ai predispozitia sa abordezi cu un mai mare curaj chestiunile de afaceri. Desi doresti din toata inima sa-ti fie recunoscute contributiile, ai capacitatea sa iti pastrezi calmul si sa nu pretinzi sefilor tai luna de pe cer.

Din 26 octombrie 2014, ca efect al tranzitului lui Marte in a doua ta casa, pari sa fii motivat sa iti ridici nivelul de trai si sa muncesti din greu pentru a face rost de mai multi bani. In acest context, nu este exclus sa te dedici unei activitati extraprofesionale. Cu cat ai mai multi bani, cu atat mai mult pari a te simti in siguranta.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscop Sagetator septembrie 2014
Horoscop Sagetator octombrie 2014 Horoscop Sagetator octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 17, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Multumesc mult ca ai continuat. Astept horoscopul pestilor cu nerăbdare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept horoscop fecioara, multumesc pt luna septembrie

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand postezi si horoscopul racilor pt octombrie ???

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc foarte mult. Sunt Sagetator cu AS. in Fecioara. As vrea sa stiu mai multe, ce imi spun astrele in functie de datele de nastere...10-12-1960-ora-00,35 Campulung Moldovenesc...Va multumesc anticipat...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.