Horoscop Scorpion octombrie 2014

Horoscopul Scorpionului octombrie 2014 insista inca de la inceputul lunii asupra regandirii impactului pe care infatisarea exterioara si modul de abordare al oamenilor te sprijina in impunerea personalitatii si intereselor tale. Spre finalul lui octombrie, deruta si indoielile dispar, lasand loc unei atmosfere de bun augur, favorabila castigarii aprecierii si respectului celorlalti, comunicarii fertile cu cei din preajma ta si asumarii unei atitudini increzatoare si chiar temerare fata de viata.

Horoscop Scorpion octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - Scorpion
Horoscop Scorpion octombrie 2014
Incepand cu 4 octombrie 2014, sub presiunea tranzitului retrograd al lui Mercur in Scorpion si intaia ta casa, se impune sa iti revizuiesti felul cum te reflecti in lume. Poate ca ar trebui sa iei in considerare o schimbare a imaginii personale, ce nu ar fi rau sa fie pusa in practica, mai ales daca este una radicala, dupa revenirea lui Mercur in aspect direct in aceasta regiune astrologica. Cel mai important lucru este ca aceasta remodelare a look-ului tau sa te satisfaca in primul rand pe tine insuti.
Pe de alta parte, este posibil sa-ti fie ceva mai greu sa iti transmiti cu expresivitate gandurile si opiniile, sa fii prea preocupat de felul cum te evalueaza cei din jur, sa-ti pui intrebarea daca nu cumva esti receptat intr-un mod eronat. Acest aspect astral are darul de a produce o reconciliere intre latura ta exterioara si cea interioara, avand drept rezultat o invigorare majora a increderii in tine insuti.

Parcursul retrograd al lui Mercur aduce aceasta planeta, odata cu 10 octombrie, in Balanta si a douasprezecea ta casa. Lucrurile si oamenii din preajma ta par a trece printr-o transformare aproape imperceptibila, dar profunda, a carei finalitate o intrevezi foarte vag. In aceasta situatie, este necesar sa te desprinzi de prejudecati si idei de-a gata, si sa te astepti mereu la neasteptat. Fii deschis fata de mesajele intuitiei tale, fiind tot timpul gata sa profiti de orice oportunitate grabita ce ti se furiseaza pe dinaintea ochilor.

Pe 23 octombrie 2014, Soarele, Venus si chiar Luna noua se coalizeaza intr-o ofensiva de cucerire a pretuirii si respectului celor din mediul tau inconjurator. In aceasta zi, Luna noua isi face aparitia in Scorpion, iar Soarele si Venus incep sa tranziteze acelasi sector astrologic, reverberandu-si influentele in decursul a aproape o luna de zile. Chiar daca oamenii din imediata ta apropiere te vad drept agreabil si cooperant, pari a fi tentat sa iei masuri decisive pentru sporirea atractivitatii tale si a impactului pe care il ai asupra celorlalti. Nazuinta de a starni atentia celor din jur, de a ajunge sub luminile reflectoarelor are sorti de izbanda si se impleteste cu o crescanda dorinta de a te distra si a te delecta cu tot ce are maai bun sa-ti ofere viata. Ai inclinatia sa fii mult mai independent, indraznet si increzator in fortele tale, si ar trebui sa te folosesti de aceste atuuri pentru a-ti metamorfoza in bine existenta si nu pentru a smulge vietii si oamenilor orice iti doresti, fara a accepta permisiunea ori ajutorul cuiva.

Soarele in conjunctie cu Venus poate marca data de 25 octombrie drept una memorabila! Indiferent daca iti petreci timpul cu altii sau de unul singur, placerile sunt iarasi la odinea zilei. Ai capacitatea de a-i aduce impreuna pe oameni, a inlatura contradictiile dintre ei si a pune capat conflictelor care-i macina. Iti poti dezvalui cu usurinta aspectele existentei capabile sa iti ofere cele mai mari satisfactii.

Din 26 octombrie 2014, tranzitul lui Marte in Capricorn si a treia casa a Scorpionului te indeamna sa comunici fara nici un fel de opreliste interioara cu oamenii. Pari sa ai multe de spus si nu ai de gand sa-ti infranezi cuvintele. Nu mai esti dispus sa amani ori sa mai eviti orice tip de discutie necesara cu altii. Mintea pare sa nu-ti aiba astampar, un lucru oportun implicarii in proiecte sau demersuri intelectuale. De fapt, daca nu iti gasesti o preocupare in stare sa-ti absoarba gandirea, tinzi sa fii coplesit de neliniste si nervozitate. Este un interval de timp favorabil calatoriilor, in special celor scurte, invatarii a ceva nou, si angajarii intr-o activitate de grup. Agenda sociala pare sa-ti fie extrem de incarcata cu diverse intalniri si evenimente.

Mercur revine in tranzit direct in Balanta tot pe 26 octombrie, clarificandu-ti trendurile cele mai importante ale traiului cotidian. Interactiunea sociala iti pune la indemana informatii de pret despre ce ai de facut, iar resursele interioare te ajuta sa mergi direct la tinta, fara a sovai ori a gafa.

Trigonul dintre Venus si Neptun din 27 octombrie te ajuta sa-ti uiti temerile si sa te bucuri de viata si conexiunile cu altii. Fericirea pare sa-ti devina molipsitoare, in special cand esti alaturi de oameni care iti plac. Empatia si simtul responsabilitatii te pot convinge sa oferi sprijin unor persoane ajunse intr-un impas. Afectiunea primita din partea altora si daruita altora te poate face sa vezi lumea drept un loc mai bun si mai placut decat altadata.

Horoscop Scorpion octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Dragostea patrunde in viata ta pe usa din fata odata cu 23 octombrie 2014, ca efect al parcursului lui Venus in prima casa a Scorpionului. Farmecul personal iti inlesneste initierea unei noi povesti de iubire, dar ar fi indicat sa-ti supraveghezi cu grija predispozitia de a te centra pe tine insuti si a nu lua indeajuns in seama dorintele si nevoile partenerului tau de cuplu.

Revezi influentele tranzitului planetei Venus in aceasta luna potrivit horoscopului dragostei din septembrie.

Horoscop Scorpion octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

Pe 8 ocotmbrie 2014, Luna plina din Berbec si a sasea casa a Scorpionului are capacitatea sa iti afecteze viata profesionala. In ciuda eforturilor tale, este posibil sa demarezi cu dificultate noi proiecte din cariera. In acest context, este de recomandat sa acorzi atentie perfectionarii tale profesionale in scopul maririi eficientei, si sa nu te avanti orbeste inainte fara a te asigura ca actiunile tale nu au o baza solida. Poti fi traversat de idei stralucite, inspirate, dar sa nu-ti fie usor sa le pui in practica.

Trigonul Soarelui cu Neptun de pe 28 octombrie iti insufla determinare, incredere si curaj in afaceri, si iti pune la dispozitie sufiecienta energie pentru a te canaliza cu folos asupra intereselor tale. Ai harul de a-i convinge fara mari eforturi pe altii sa te sprijine si iti poti gasi pe neasteptate un puternic aliat. Este posibil sa ai parte de sporite beneficii provenite din actiuni financiare sau investitii mai vechi. Intuitia in descifrarea gandurilor si motivatiilor altora iti poate mijloci obtinerea unor avantaje majore.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop Scorpion septembrie 2014
Horoscop Scorpion octombrie 2014 Horoscop Scorpion octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 17, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.