Horoscop Rac noiembrie 2014

Horoscopul Racului noiembrie 2014 atentioneaza asupra unor amici falsi sau lipsiti de onestitate, aduce in prim plan o creativitate jucausa, benefica mai degraba in viata sociala si cea personala decat in cea profesionala, o limpezire a orizontului viitorului si, implicit, dezideratul de a scapa de vechi si paguboase aspecte ale existentei si personalitatii.

Horoscop Rac noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - Rac
Horoscop Rac noiembrie 2014
Daca ai fost, in ultimul timp, prea generos fata de un amic sau un grup de cunstiinte, Luna plina ivita pe 7 noiembrie 2014 in Taur si a XI-a casa a Racului iti semnaleaza ca a sosit timpul sa schimbi foaia. O situatie incordata sau incurcata asociata cu niste prieteni ori colegi poate fi pe cale sa te scoata din sarite. Cauta-ti aliati de nadejde, capabili sa iti ofere la fel de mult precum le daruiesti.

Din 9 noiembrie, tranzitul lui Mercur in Scorpion si a V-a ta casa iti stimuleaza imaginatia si creativitatea. Desi ai posibiltatea de a iesi in evidenta gratie efluviilor tale creative, pare a-ti fi greu sa le convertesti in munca sau in preocuparile tale de zi cu zi. Iti doresti, parca, mai curand sa te joci decat sa te concentrezi asupra unor chestiuni serioase. Tinzi sa fii mai sociabil si mai prietenos, sa ai un remarcabil simt al umorului si sa te lasi in voia distractiilor. Pot sa acorzi mai mult timp unui hobby neglijat de o bucata de vreme.

Destinul tau viitor devine mai putin cetos ori confuz odata cu 16 noiembrie 2014, ca efect al revenirii lui Neptun in tranzit direct in Pesti si a IX-a casa a Racului. Aspiratiile tale par a fi intr-o mai mica masura iluzorii ori lipsite de realism. In acelasi timp, ai potentialul de a face insemnate progrese la scoala, intr-un studiu individual ori in perfectionarea resurselor tale interioare. Intuitia iti furnizeaza rezolvari neasteptate ale unor probleme cu care te confrunti de mult.

Soarele isi trimite razele peste taramurile Sagetatorului si ale celei de-a VI-a tale case din 22 noiembrie, inspirandu-te sa iti treci in revista viata, sa evaluezi ce anume te sprijina in evolutia personala si sa te debarasezi de lucrurile care iti ingreuneaza dezvoltarea. Starea de sanatate, armonia dintre trupul si mintea ta capata intaietate.

Ciclul de reformare a existentei tale este sustinut din 28 noiembrie de tranzitul lui Mercur in aceeasi zona astrologica a Sagetatorului. Inca o data, esti determinat sa inlaturi aspecte ale traiului zilnic care iti stanjenesc libertatea de miscare si initiativele innoitoare. Te poti stradui, asadar, sa te smulgi eventual dintr-o comoda si neproductiva inertie. Daca nu iei nici o masura pentru a te transforma, este posibil sa cazi prada unor amare dezamagiri, unei stari de frustrare si de autovictimizare.

Horoscop Rac noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Vezi si influentele lui Venus (pana pe 15 noiembrie) si Marte resimtite in aceasta luna, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Racului octombrie 2014.

Ca urmare a calatoriei planetei Mercur in Scorpion si a V-a casa a Racului, din 9 noiembrie 2014, daca esti singur, poti intalni un potential partener de cuplu prin intermediul unei retele de socializare de pe internet, prin mijlocirea unui amic sau a unei rude. Pari sa fii atras de cineva cumva mai tanar sau cu sufletul tanar.

Venus parcurge sectorul astrologic al Sagetatorului si al celei de-a VI-a tale case incepand cu 16 noiembrie, daruindu-ti sansa de a te angaja intr-o poveste de dragoste, de aceasta data alaturi de cineva avand de a face cu profesia ta sau cu principalul tau domeniu ocupational. Cu toate acestea, pari a purta adeseori o platosa avand darul de a te apara de sagetile lui Cupidon. Ai un nivel de asteptare foarte inalt, si poti fi extrem de pretentios in privinta pesoanei pe care esti pe punctul de a o aduce in viata ta, fiind in stare sa o supui unei testari riguroase pentru a fi sigur ca ti se potriveste cu adevarat.

Pe 22 noiembrie 2014, viata sentimentala ajunge la un varf de intensitate sub impactul vibratiilor Lunii noi din Scorpion si a V-a casa a Racului. Este o zi in care te poti simti indemnat sa te dedici intru totul dragostei si fiintei indragite. Chiar daca exista niste bariere in calea ta, esti gata sa faci tot ce poti pentru a-ti marturisi si a-ti implini iubirea.

Horoscop Rac noiembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Tranzitul lui Venus in a sasea casa a Racului are harul, odata cu 16 noiembrie, de a pogori o atmosfera senina, plina de armonie in viata ta profesionala. Cu toate ca uneori nu excelezi in sarcinile care iti sunt incredintate, pari sa fii privit cu ochi buni de catre colegi si superiori. Pe de alta parte, poti gasi satisfactie in ordine si organizare, in straduinta de a te apropia de perfectiune in tot ceea ce faci. Forta creativa iti este de folos acolo unde logica si perseverenta tind a da gres.

Drept urmare a vizitei Soarelui in a VI-a casa a Racului, din 22 noiembrie, ai ocazia de a culege roadele muncii tale de pana acum. Respectul fata de tine insuti pare a fi corelat cu rezultatele obtinute in plan profesional. Detaliile responsabilitatilor si proiectelor tale sunt la ordinea zilei. Pentru a-ti eficientiza munca, se impune sa te concentrezi asupra lucrurilor de amanunt care alcatuiesc intregul.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop Rac octombrie 2014
Horoscop Rac noiembrie 2014 Horoscop Rac noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.