Horoscop Sagetator noiembrie 2014

Horoscopul Sagetatorului noiembrie 2014 marturiseste despe o initiala dar fertila singuratate, ce se destrama in timp si este inlocuita de o bogata viata sociala. Inaltul nivel energetic pe care il ai la dispozitie, impreuna cu intuitia si crescanda incredere in fortele proprii, te sprijina in impunerea pesonalitatii si intereselor, si iti ofera mari sorti de izbanda in implinirea aspiratiilor tale cele mai importante.

Horoscop Sagetator noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - sagetator
Horoscop Sagetator noiembrie 2014
Sextilul lui Marte cu Neptun din 2 noiembrie 2014 iti faciliteaza reusite mai degraba prin punerea in valoare a intuitiei decat prin intermediul unei stricte planificari. O minte deschisa si flexibilitatea gandirii par sa-ti furnizeze o multime de optiuni favorabile. Demersurile creative si imaginatia au darul a te aduce mai mult in contact cu lumea ta interioara.

Incepand cu 9 noiembrie, pe parcursul tranzitului lui Mercur in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului, ai tendinta sa iti tii cat mai mult in tine insuti opiniile si gandurile esentiale. Pari sa nu iti doresti sa le impartsesti altora din temerea de a nu fi judecat, inteles gresit sau chiar pedepsit. Oricum, cele mai bune idei sunt pe cale sa-ti apara atunci cand esti singur si nu te bate nimeni la cap. Treci printr-o perioada oportuna trecerii in revista si eliminarii unor probleme din trecut.

Neobosit in straduinta de a-ti atinge obiectivele, ai la indemana un mare potential energetic pe 11 noiembrie 2014, ca urmare a conjunctiei dintre Marte si Pluton. Obstacolele din calea ta sunt depasite cu forta si perseverenta. Dorintele nestapanite care te insufletesc nu lasa loc nici unui compromis.

Pe 13 noiembrie, Marte in cuadrat cu Uranus te poate confrunta cu neasteptate intorsaturi ale sortii. In aceste conditii, ti se pune la incercare adaptabilitatea si se impune sa iti revizuiesti modul cum te implici in existenta. Pentru a reusi, este musai sa te expui unor riscuri.

Desi farmecul personal ti se intensifica odata cu 16 noiembrie, ca urmare a vizitei planetei Venus in Sagetator si prima ta casa, te poti simti tentat sa iti modifici infatisarea exterioara prin adoptarea unui nou stil vestimentar ori a unui nou look. Esti extrem de sociabil si cei din preajma ta par sa-ti aprecieze compania. Placerile vietii capata intaietate, fiind de asteptat sa ai parte de numeroase petreceri si intalniri cordiale cu amicii.

In aceeasi zi de 16 noiembrie 2014, revenirea lui Neptun in turnura directa in Pesti si a patra ta casa se aliniaza tendintelor anterioare, dar se focalizeaza cu precadere asupra armonizarii relatiilor cu familia si oamenii indragiti. Parintii par a-ti sari in ajutor intr-o problema financiara sau a-ti oferi un cadou surpriza.

Nu prea ai pofta de harta si confruntari pe 20 noiembrie, sub influenta cuadratului dintre Venus si Neptun. Preferi sa iti petreci timpul alaturi de persoane spirituale si optimiste, cu inima si mintea deschise. Daca cineva te apeciaza sau chiar te ridica in slavi, pari a fi gata sa ii indeplinesti orice dorinta! Tine-ti sub control subiectivismul, mai ales in inclinatia de a pretinde de la oameni lucruri imposibile.

Sextilul lui Mercur cu Marte din 21 noiembrie 2014 iti reda obiectivitatea si te incarca cu o atitudine increzatoare, dinamica, ce iti permite sa inchegi niste utile aliante. Direct si eficient in comunicare, ai rabdarea de a asculta ce au altii de spus, ghidandu-i totusi, in cele din urma, spre telurile tale.

Daca pastrezi de ceva vreme in minte niste mari secrete, acestea pot fi dezvaluite sau intrezarite de altii pe 22 noiembrie, sub vibratiile Lunii noi din Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului. Trecutul pare din nou sa te bantuie si sa scoata la lumina niste vechi dileme. Este indicat sa le rezolvi pe data, fara a lasa sa faca asta altcineva in locul tau.

Din fericire, data de 22 noiembrie 2014 este marcata si de debutul tranzitului Soarelui in zona astrologica a Sagetatorului. Indoielile ti se destrama putin cate putin, facand loc unei accentuate preocupari fata de prezent si viitor. Acest aspect astral constituie varful ciclului tau solar, asa ca ai putinta de a-ti extinde vizibil sfera de influenta si a ajunge sub luminile reflectoarelor. Spontaneitatea, prezenta de spirit, bogatul aflux energetic si o reimprospatare a increderii in tine insuti te sprijina in mod constant in initiativele si proiectele tale. Ai indemanarea de a prinde din zbor oportunitatile, iar abilitatile tale de lider nu au cum sa nu fie remarcate. Nu este o perioada potrivita lucrului in echipa.

O usoara scadere a nivelului tau energetic se poate inregistra pe 27 noiembrie, atunci cand Soarele ajunge in cuadrat cu Neptun, iar Venus in trigon cu Neptun. Daca obstacolele din cariera si afaceri sunt pe punctul sa te dezamageasca, conexiunile din sfera sociala contracareaza aceasta orientare negativa. Bunavointa reciproca din relatiile tale cu oamenii iti insenineaza viata si provoaca renasterea unor mari sperante din plan personal.

Pe 28 noiembrie 2014, este randul lui Mercur sa isi faca aparitia in Sagetator. Iti vine foarte usor sa iti impui personalitatea si punctele de vedere, dar trebuie sa-ti stapanesti impulsul de a te inalta pe un piedestal si a nu lua deloc in seama opiniile celorlalti.

Horoscop Sagetator noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Aura de atractivitate cu care te invaluie Venus odata cu 16 noiembrie 2014, atunci cand isi porneste tranzitul in cea dintai casa a Sagetatorului, iti netezeste calea spre o viata amoroasa incitanta si plina de fagaduinte. Ai in fata un interval de timp prielnic improspatarii unei relatii de cuplu deja existente sau angajarii intr-o fericita poveste de dragoste.

Nu neglija influentele exercitate de Venus in prima jumatate a acestei luni, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei sagetatorului din octombrie 2014.

Horoscop Sagetator noiembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Luna plina rasarita pe 7 noiembrie 2014 in Taur si a sasea casa a Sagetatorului iti poate starni nevoia de a te retrage din rutina zilnica de la serviciu si a face o mare cotitura in viata profesionala. Daca esti multumit insa de jobul tau actual, aceasta Luna plina iti semnaleaza ca trebuie sa iti intaresti pozitia greu castigata si sa dai dovada de mai multa rabdare. Pasii lenti insa bine masurati inlesnesc o sporita eficienta fata de abordarea navalnica, in sincope, a chestiunilor profesionale.

Curajul si dorinta de a invinge ce te caracterizeaza pe 22 noiembrie, sub impactul sextilului lui Mercur cu Marte, iti sunt utile in initierea unui indraznet plan de afaceri.

In curand, pe Blogul Dianei: Horoscop Sagetator 2015


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscop Sagetator octombrie 2014
Horoscop Sagetator noiembrie 2014 Horoscop Sagetator noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 09, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.