Horoscop Taur 2015

Horoscopul Taurului 2015 lasa sa se intrezareasca o serie de succese in viata sociala si personala, facilitate mai ales de conlucrarea cu oamenii, definirea cu claritate a credintelor tale esentiale si exploatarea intregului tau potential intelectual. Se impune, totusi, sa dai dovada de prudenta in interactiunea cu oamenii, si sa abordezi cu rabdare si perseverenta obiectivele tale majore. Daca prima parte a anului 2015 continua sa iti aduca mari satisfactii asociate cu familia ori caminul, in cea de-a doua parte ai prilejul de a te bucura de o bogata si incitanta viata sentimentala.

Horoscop Taur 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - Taur
Horoscop Taur 2015 
Neptun continua sa parcurga sectorul astrologic al Pestilor si al celei de-a unsprezecea case a Taurului, facandu-si simtita prezenta aici pana pe pe 26 ianuarie 2026. Marile tale idealuri, sperante si teluri nu inceteaza asadar sa-ti focalizeze atentia si sa-ti ofere satisfactii, mai ales prin mijlocirea aliantelor cu prietenii si persoanele din imediata ta apropiere. Integrarea intr-un grup de oameni capabili sa iti impartasesca interesele si obiectivele te calauzeste in construirea unui destin autentic. Uneori, poti sa te simti implinit prin sprijinirea unei cauze nobile, dezinteresate, pusa in slujba unor persoane defavorizate sau aflate la ananghie. Intre 11 iunie si 18 noiembrie 2015, turnura retrograda a lui Neptun iti poate insemna totusi negativ viata, cu dezamagiri provocate de amici lipsiti de sinceritate ori vise idealiste, desprinse intru totul de realitate. Se impune, drept urmare, sa iti dezvalui adevaratele intentii ale celor din preajma ta si sa adaugi macar un strop de realism demersurilor tale din aceasta perioada.

Uranus nu isi dezminte nici in 2015 tendinta de a aduce la lumina lucruri neconstientizate, de care incerci sa te ascunzi ori pe care vrei sa le treci cu tot dinandinsul cu vederea. Tranzitul acestei planete in Berbec si a douasprezecea casa a Taurului te poate aduce in situatii neplacute, mai cu seama in cazul in care nu reusesti sa iti recunosti sinele si locul tau in lume. In mod paradoxal, in acest fel poti iti poti descoperi sursa temerilor tale nemarturisite, si chiar modalitatea in care ai tendinta sa iti faci rau tie insuti. In acest context, ai sansa de a afla niste secrete despre propria-ti persoana sau despre oameni fata de care nu ai cum sa fii indiferent. In intervalul 25 iulie - 25 decembrie 2015, tranzitul retrograd al lui Uranus reia pe alt plan tendintele lui Neptun, dandu-ti o noua perspectiva despre parteneri ori prieteni a caror onestitate ti se parea a fi de nezdruncinat. Dusmanii tai ascunsi sunt gata sa iasa la lumina sau sa-si arate adevarata lor fata!

Amplasarea lui Pluton in Capricorn si a noua casa a Taurului staruie si in acest an asupra unor intrebari esentiale despre credinta ori filosofia ta de viata, despre noi cai de te a perfectiona intelectual, eventual prin reluarea unor studii ori prin atingerea unui mai inalt nivel de recunoastere al competentelor tale. Intre 16 aprilie si 24 septembrie 2015, atunci cand Pluton isi asuma un aspect retrograd, te poti confrunta cu o criza asociata cu nazuintele evolutiei tale personale. Oricum, odata cu toamna lui 2015, Pluton iti poate facilita obtinerea unui job sau a unei burse de studii in strainatate, ori o calatorie incitanta pe alte meridiane ale lumii.

In 2015, Saturn te pune la incercare printr-un tranzit intortocheat ce il poarta atat in Sagetator, cat si in Scorpion. Mai ales pana pe 14 martie 2015, Saturn in cea de-a opta casa a Taurului iti impune sa te integrezi cu marita prudenta in viata sociala si sa iti planifici cu o sporita grija calatoriile. Intre 14 martie si 1 august 2015, parcursul retrograd al lui Saturn in Scorpion te avertizeaza asupra unor posibile dispute ori certuri cu parteneri din viata personala, sociala si profesionala. Incearca sa-ti infrangi pornirile egoiste, si chiar sa le acorzi altora sporite avantaje, astfel incat sa poti sa ii pastrezi alaturi de tine. Pe 18 septembrie 2015, intoarcerea lui Saturn in tranzit direct in Sagetator iti netezeste calea unei interactiuni de bun augur in societate, atata vreme cat ai invatat lectia de a te conforma, cel putin la suprafata, unor legi ori reguli nescrise.

La inceputul anului 2015, il regasim pe Jupiter in Leu si a patra ta casa,  dornic sa iti ofere pe mai departe noroc si oportunitati legate de viata personala, camin ori familie. Parcurgi alaturi de Jupiter un ciclu prielnic cumpararii ori vanzarii unei locuinte, sau mutarii intr-o alta casa. Evenimente din trecut, poate chiar din copilaria ta, par a te revitaliza sau a-ti invigora ambitia de a face un lucru notabil, in stare sa iti releve potentialul interior. Beneficiezi, frecvent, de un consistent sprijin din partea familie, probabil mai cu seama din partea mamei. Nu este exclus ca un nou copil sa se alature familiei tale. Este posibil, de asemeni, sa gazduiesti niste persoane venite de pe indepartate meleaguri. Incepand cu 8 august 2015, Jupiter isi face intrarea in zona astrologica a Fecioarei, straduindu-se, timp de circa un an, sa faca tot ce poate pentru a te determina sa te bucuri din plin de viata. El isi face simtite influentele pozitive in special in viata amoroasa, in aspecte ale existentei tinand de copii, hobby-uri, vacante, creativitate, sport si activitati culturale. Nu te agata de conformism si rutina, si profita cat mai mult de acesta perioada senina a vietii tale.

Horoscop Taur 2015 - Horoscop dragoste

Aspectul retrograd al planetei Saturn in cea de-a saptea casa a Taurului te pune in garda incepand cu jumatatea lunii martie si pana la debutul lunii august asupra unor tentatii de a insela increderea partenerului tau de cuplu sau, din contra, asupra inclinatiei tovarasului tau de viata de a nu juca cu toate cartile pe masa. Din aceasta cauza, este necesar sa instaurezi o atmosfera de totala deschidere si sinceritate in viata sentimentala, capabila sa te fereasca de astfel de evenimente nefericite. Oricum, legaturile in doi trebuie sa fie privite dintr-o perspectiva cat mai serioasa, fiind uneori nevoie sa fie redefinite sau reevaluate. Adeseori, pot fi necesare sporite compromisuri, dar si straduinte de a deslusi nazuintele si dorintele intime ale persoanei iubite. Cei singuri se pot simti coplesiti de un adanc simtamant de singuratate in decursul acestui tranzit, asa ca trebuie sa evite sa vada o eventuala relatie amoroasa trecatoare drept una fundamentala in viata lor sentimentala. Odata cu 18 septembrie 2015, revenirea lui Saturn in cea de-a opta casa a Taurului pune accentul asupra unei improspatate senzualitati in viata de cuplu. O renascuta pasiune poate descatusa sentimente latente ori prafuite de obisnuintele traiului cotidian.

Vestile cele mai bune din viata amoroasa sunt aduse in acest an de Jupiter, care, odata cu 8 august 2015, patrunde pe meleagurile celei de-a cincea case a Taurului. In aceasta conjunctura astrala, este de asteptat sa daruiesti si sa primesti mai multa iubire. Poti fi imboldit sa gasesti dragostea, sa te bucuri de dragoste si sa te indragostesti de dragoste! Daca esti singur, pari sa ai de unde alege, sa fii pus frecvent in situatia de a incepe un nou flirt sau a te avanta intr-o aventura plina de fagaduinte. Cu atat mai mult, straduieste-te sa distingi unde exista o reala afectiune si unde nu este vorba decat despre potentiala relatie superficiala, ce iti poate lasa, in cele din urma, un gust amara. Nativii din Taur casatoriti sau aflati intr-o relatie de "cursa lunga" au ocazia de a-si invigora conexiunea sentimentala si a se regasi intr-o prelungita luna de miere.

Horoscop Taur 2015 - Horoscop bani si munca

Marte iti insufla o atitudine mult mai combativa si mai ambitioasa la inceputul anului (pana pe 13 ianuarie 2015), in vreme ce parcurge sectorul carierei tale, din 12 mai si pana pe 24 iunie 2015, de-a lungul calatoriei sale in a doua ta casa (sectorul banilor tai), si incepand cu 13 noiembrie 2015, in decursul drumului sau prin a sasea ta casa (casa muncii). In aceste perioade ai sansa de a avea rezultate notabile, mai putin in intervalul 19 mai- 11 iunie, cand poti afectat de tranzitul retrograd al lui Mercur in a doua casa a Taurului (casa banilor). De altfel, Mercur retrograd si intre 21 ianuarie si 11 iunie 2015 in Varsator si a zecea ta casa poate da nastere unor dileme legate de drumul carierei tale si unor piedici in calea spre obiectivele tale profesionale. In perioada 17 septembrie - 9 octombrie 2015, aspectul retrograd al lui Mercur in a sasea casa a Taurului poate marca o stare de stres, oboseala sau descurajare in munca. In acest an, trebuie sa dai dovada de rabdare si perseverenta in viata profesionala, fara a te forta insa dincolo de limitele tale fizice si psihice.

Horoscop Taur 2015 - Horoscop sanatate

Starea ta de santate tinde a fi variabila, cu precadere in prima parte a anului 2015. Pentru a-ti mentine constant, la un inalt nivel, tonusul fizic si psihic, si a-ti asigura un sporit aflux energetic, este necesar sa iti analizezi obiceiurile legate de alimentaie si sa adopti o dieta cat mai sanatoasa. Supravegheaza-ti cu grija predispozitia de a te lasa impovarat de problemele profesionale sau personale, capabile sa iti afecteze pe nesimtite sanatatea. Invata cum sa te detasezi si sa pui zagaz presiunii emotionale pe care o exercita altii asupra ta.


Descopera mai multe despre destinul tau in Horoscopul lunar 2015 al Berbecului din Blogul Dianei.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Horoscop Taur 2014

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Taur 2015 Horoscop Taur 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 12, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.