Frumusetea femeii si saloanele de infrumusetare

Frumusetea unei femei  iese navalnic la iveala atunci cand este impodobita cu fericire si dragoste, cand se revarsa dinlauntrul ei catre in afara. De ce ar mai avea nevoie de un salon de infrumusetare?

Salon infrumutesare Bucuresti

Cea mai mare greseala a noastra, a femeilor, pare a se ivi atunci cand ne asumam frumusetea standardizata a altora, cand presupunem ca nu avem nevoie de nici un artificiu pentru a ne sublinia trasaturile cele mai avantajoase, ne trecem cu vederea farmecul sufletului si trupului nostru particular si ne lasam captivate de o efemera moda sau un tip de frumusete care nu ne apartine, ne neglijam punctele forte, care ne deosebesc de restul lumii, si nu ne adresam oamenilor specializati, capabili sa ne scoata la lumina frumusetea noastra uneori ascunsa!  Este vorba, intr-un fel, de povestea "Ratustei cea urate" a lui Andersen care se dovedeste a fi, in cele din urma, o frumuseste rara, ce nu isi gasise inca pe cei in stare sa o aprecieze si sa o scoata la iveala.

frumusetea femeii

Este privilegiul si dreptul femeilor sa apeleze la un asa-zis salon de infrumusetare, mai cu seama unul din Bucuresti, gratie carora sa fie la fel de diafane precum isi doresc ele sau, mai ales,  niste barbati iubiti care nu au de unde sti cate sacrificii poate presupune asa ceva. Desigur, adevaratele urmase ale Evei de azi nu se lasa ispitite de ipocritul sarpe al autoiluzionarii, nu mai gusta din fructul oprit si lipsit de interes al diavolului aparentelor! Ele stiu ca au o frumusete deosebita, reflectata nu atat in straiele pe care le poarta, cat in ochii si limpezimea tenului lor, in felul cum darul natural al parului lor poate fi pus in valoare!

Ei bine, aici intervine in mod esential rolul unui salon de infrumusetare din Bucuresti, asa cum l-am aflat la Sara Studio Hair&Beauty! Aici, nici o femeie, indiferent cat de pretentioasa ar fi, nu ajunge in situatia limita de a sparge orice oglinda in care se reflecta! Din contra, toate oglinzile in care se regaseste par a-i spune, "Tu esti cea mai frumoasa din tara!"  sau "Iubita mea, aici ti-ai aflat veritabila ta frumusete!"


Nu pot trece uita niciodata peste spusele lui Audrey Hepburn: "Frumusetea unei femei nu consta in hainele pe care le poarta, ci in felul cum se misca ori in modul cum isi piaptana parul!" Inca o data, nici din aceasta perspectiva, nu trebuie sa ne luam dupa altii/altele! Forma fetei tale, tipul parului tau constituie particularitati ce nu pot fi trecute cu vederea, care trebuiesc sa fie luate in seama in investigarea farmecului tau. Profesionistii, hairstilistii  de la Sara Studio Hair &Beauty au si aici un cuvant de spus!

frumusetea femeii par

Unghiile sunt cele mai pretioase si mai putin batatoare la ochi bijuterii ale unei femei. De cele mai multe ori, curatenia lor, rozul lor autentic poate sugera feminitatea ascunsa din sufletul lor. Alteori insa, un colorit deosebit, mai mult sau mai putin discret, se poate adauga mesajelor insinuante sau timide ale privirii lor si ale semnalelor mai mult sau mai putin constentizate incifrate in miscarile trupurilor lor. Aici intervine o alta facilitate daruita de un adevarat salon de infrumusetare, care nu lucreaza "in serie," ci tine cont de individualitatea fiecarei cliente!

Nu trebuie uitat ca in fiecare femeie se piteste un mai mic sau un mai mare Picasso! Cu toate astea, nici din acest punct de vedere, nu trebuie sa fie neglijat rolul unui profesionist in machiaj! Nu pot uita vorbele lui Calvin Klein: " Cel mai bine este sa arati natural, dar este nevoie de o multime de machiaj ca sa arati natural!" Ei, nu chiar o multime de make-up, dar specialistii de la un salon de infrumutesare au capacitatea sa iti indice in ce fel iti poti pune cel mai bine in evidenta nuanta ochilor si chiar forma fetei. Da, stiu ca multe dintre voi au impresia ca stiu cum sa-si evidentieze avantajele naturale si sa isi piteasca niste defecte mai mult sau mai putin imaginare! Asa sa fie? De ce nu ceri indrumarea unei persoane care numai de asa ceva se ocupa? Nu te jena sa apelezi la serviciile unui salon de infrumusetare din Bucuresti care are potentialul sa iti releveze in ce consta frumusetea ta!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Semnificatia culorii unghiilor

Culoarea parului si personalitatea femeilor

Cosmetica in citate, aforisme, maxime


Frumusetea femeii si saloanele de infrumusetare Frumusetea femeii si saloanele de infrumusetare Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Mi-as dorii sa ma simt in fiecare moment cea mai frumoasa din tara...dar din pacate toate avem defecte pe care vrem sa le ascundem:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu una merg dupa principiul cine ma ubeste ma iubeste si slaba si gras, si machiata si nemachiata, si cand abia m-am trezit dar si cand sumt super gatita.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.