Horoscop Sagetator decembrie 2014

Horoscopul Sagetatorului decembrie 2014 scoate la iveala sansa de a profita intr-o sporita masura de interactiunea cu cei din jur, a te angaja cu responsabilitate in viata sentimentala si profesionala, si a-l obliga pe Mos Craciun sa-si scoata din sac niste cadouri mult dorite atat de tine cat si de cei dragi!

Horoscop Sagetator decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Sagetator
Horoscop Sagetator decembrie 2014
Daca nu esti cinstit cu tine insuti si nu te focalizezi pe ceea ce este cu adevarat important pentru tine, poti avea dificultati in a face alegeri corecte atunci cand esti pus in fata a numerose optiuni. In acest fel tinzi sa fii influentat, pe 1 decembrie 2014, de cuadratul lui Mercur cu Marte si sextilul lui Marte cu Saturn. Indreapta-te spre teluri realiste si defineste-ti clar parcursul vietii, in cele mai mici amanunte. Datorita marii tale puteri de convingere, te poti bucura de succes in discutarea si lamurirea unor probleme delicate cu parintii sau cu niste persoane care isi pot exercita autoritatea asupra ta. Nu ceda tentatiei de a dezvalui prea multe despre tine!

Pe 4 decembrie, gratie lui Venus in trigon cu Jupiter, pari a atrage de partea ta oameni care te apreciaza si sunt dornici sa te sprijine. Intrucat esti dotat cu un fin instinct social, ai privilegiul de a-ti transforma evenimentele cotidiene din interactiunea cu ceilalti in tot atatea oportunitati. Te poti increde in prieteni si in circumstante ale existentei ce iti sunt pe plac. Este posibil sa afli o mare satisfactie atunci cand iti daruiesti timpul si priceperea celor din preajma ta.

Un inalt nivel energetic si un fierbinte simt al aventurii nu iti dau deloc pace pe 5 decembrie 2014, ca urmare a trigonului dintre Soare si Uranus. Pari sa-ti asumi mai multe riscuri pentru a te simti bine si a te desprinde de monotonia zilnica. Poti fi stimulat de dialogurile cu niste persoane neobisnuite sau te poti implica intr-o activitate de grup incitanta si antrenanta. Ai ocazia sa iti faci un nou prieten ori sa obtii niste beneficii prin mijlocirea unui amic.

Incepand cu aceeasi zi de 5 decembrie, tranzitul lui Marte in Varsator si a III-a casa a Sagetatorului te imboldeste sa comunici cat mai liber, descatusat de orice fel de constrangeri interioare, cu cei din jurul tau. Pari sa ai multe de spus, si nu eziti a le spune. Este vremea potrivita angajarii in niste convorbiri ocolite sau amanate de catva timp. Poti sa fii mereu pe drumuri, in scurte  calatorii de placere ori prilejuite de niste obligatii. Efervescenta mintii te motiveaza sa investighezi lucrurile din mediul tau inconjurator, sa te lansezi in demersuri intelectuale, sa incepi sa inveti ceva nou si sa fii foarte activ in cercul tau social.

Trigonul lui Mercur cu Uranus de pe 6 decembrie 2014 iti pune din nou la dispozitie sansa de a calatori sau a explora niste idei promitatoare pentru evolutia ta personala. Claritatea gandirii iti ingaduie sa iti vezi intr-o noua lumina o serie de aspecte ale existentei. Comunicarea cu ceilalti iti daruieste placute surprize, iar o experienta de viata iesita din comun are harul de a-ti inspira o surprinzatoare perspectiva asupra lumii.

Luna plina aparuta tot pe 6 decembrie, in Gemeni si a VII-a casa a Sagetatorului, iti poate crea probleme in relationarea cu cei din imediata ta apropiere. In aceasta zi iti poate veni greu sa iti promovezi interesele ori sa-ti impui opiniile. Este de dorit sa intelegi ceea ce au de spus cu adevarat oamenii si sa reactionezi rapid la semnalele transmise de acestia, avand in acest fel acces la informatii importante si asigurandu-ti pe mai departe viabilitatea parteneriatelor personale si profesionale.

Pe 8 decembrie 2014, conjunctia dintre Soare si Mercur readuce in prim plan ritmurile trepidante ale traiului cotidian. Telefoanele, mesajele, comunicarile directe si indirecte cu ceilalti tind sa aiba un sporit impact asupra ta. Pari a fi nemaipomenit de activ in achizitionarea si distribuirea de vesti, informatii. Deoarece ai inclinatia de a fi acaparat de multe si diferite subiecte, poti sa ai probleme in a-ti gasi timp pentru odihna ori relaxare.

Odata cu 9 decembrie, atunci cand Jupiter devine retrograd in Leu si a IX-a casa a Sagetatorului, ar trebui sa evaluezi in ce masura esti onest fata de tine insuti, daca nu cumva joci un rol fals, care nu te reprezinta, pe scena vietii. Se impune, asadar, sa analizezi daca credintele tale interioare sunt reflectate in actiunile tale, dar si daca iti urmaresti cu loialitate obiectivele legate de studiu sau invatatura. De-a lungul tranzitului retrograd al lui Jupiter, suntem adeseori indrumati ori chiar constransi sa ne concentram asupra universului nostru interior si a dezvoltarii personale. Daca, in aceasta conjunctura astrala, pot apare dispute ori probleme legate de o proprietate sau de chestiuni legale, oportunitatile tind a se ivi gratie unor oameni sau a unor conexiuni umane din trecut.

Un alt trigon, intre Mercur si Jupiter, din 12 decembrie 2014, iti activizeaza mintea si da putere cuvintelor tale in discutiile cu altii. Intrucat pari a atrage spre tine oamenii si informatiile de care ai nevoie, nu ar trebui sa ai de ce te plange! Increde-te in capacitatea ta de a te face placut si a le sugera altora ideile tale, si sansele mult sperate nu vor intarzia sa ti se alature!

Chiar daca sarbatorile de iarna tind sa te faca sa visezi cu ochii deschisi, patrunderea lui Saturn, pe 23 decembrie 2014, in Sagetator si intaia ta casa nu conteneste sa traga un semnal de alarma asupra responabilitatilor tale, dar si al norocului ce te poate intovarasi daca dai dovada de perseverenta! Poate ca sfarsitul acestui an ar putea sa-ti sugereze sa-ti apreciezi altfel relatiile de prietenie, mai cu seama ca este posibil sa ai niste suprize foarte placute si foarte neplacute din aceasta perspectiva! Desigur, trecerea granitei spre 2015 te poate solicita sa iti revezi impactul asupra celor din jur si asupra persoanei iubite!

Horoscop Sagetator decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Horoscopul dragostei Sagetatorului din noiembrie 2014 are ceva sa iti spuna si in aceasta luna!

Venus, planeta dragostei, isi pune amprenta asupra vietii tale din 10 decembrie 2014, atunci cand paseste in sectorul astrologic al Capricornului si a II-a casa a Sagetatorului. Este posibil sa iti vezi dragostea intr-un mai mare grad legata de bani si de conditii materiale. Va trebui ori sa iti regandesti relatia de cuplu in functie de veniturile partenerului tau ori sa fii pus pe ganduri de cat de mult iti poti impleti legatura amoroasa cu o  conditie financiara nu tocmai avantajoasa.

Viata sentimentala nu are cum sa nu-ti impuna niste cerinte din 22 decembrie, drept urmare a intoarcerii lui Urans in tranzit direct in Berbec si a V-a ta casa! Asta este, Craciunul se apropie cu pasi repezi, si este necesar sa iti redovedesti simtamintele de iubire, chiar daca trebuie sa faci apel la niste compromisuri. Cu atat mai mult cu cat niste indoieli pot persista in inima ta, cu atat mai mult ar trebui sa aduci magia Craciunului in legatura ta de dragoste!

Horoscop Sagetator decembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Din 10 decembrie, Venus iti ofera avantaje pe plan financiar, imbunatatindu-ti felul cum interactionezi cu oamenii din profesie ori din afaceri. La urma urmei, Mos Craciun are posibilitatea de a-ti oferi niste cadouri pe care nu le poti refuza!

Soarele in trigon cu Jupiter iti aduce bune auspicii pe 14 decembrie 2014 in zona ta profesionala. Ai capacitatea de a te integra in colectivitatea ta de la munca si a radia generozitate si caldura afectiva. Exuberanta si atitudinea ta increzatoare iti sprijina eforturile de a te afirma si a-i convinge pe altii de valabilitatea proiectelor tale.

Incepand cu 17 decembrie 2014, Mercur se strecoara pe taramurile Capricornului si ale celei de a II-a tale case, sugerandu-ti sa acorzi o sporita atentie balantei tale de venituri si cheltuieli. Chiar daca nu o duci prea bine cu banii, trebuie sa iei niste cadouri pe care le-ai promis cu mult timp in urma. Cu toate ca sarbatorile de iarna te pot face sa o lasi putin mai moale la munca, gandeste-te la ceea ce spera cei dragi ca ai putea realiza din punct de vedere financiar.

Nu stiu care este problema cu tine pe plan financiar, dar, odata cu 22 decembrie, Soarele in tranzit prin Capricorn si a II-a casa a Sagetatorului, insista sa iei in considerare niste oportunitati! Daca crezi ca lucrurile vor merge de la sine la sfarsitul acestui an, probabil ca te inseli! Ai la indemana niste avantaje de care nu ar trebui sa iti bati joc, ci sa le exploatezi la maximum! Este vorba, mai cu seama, despre niste proiecte mai vechi, pe care ar trebui sa le reiei in vizor! In aceeasi data de 22 decembrie 2014, Luna noua prezenta in a II-a ta casa te bate la cap sa nu iti bati joc de ceea ce ti se ofera pe tava din punct de vedere financiar!


In curand, pe Blogul Dianei: Horoscop Sagetator 2015


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015  

Horoscop Sagetator noiembrie 2014
Horoscop Sagetator decembrie 2014 Horoscop Sagetator decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 03, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Multumesc,Diana. Fii dragutza si ofera-ne informatii si despre anul 2015 pentru fiecare zodie,avand in vedere ca 2014 se apropie de final....(Speram sa fie un an mai bun 2015).
    De asemeni,ceva mai devreme horoscopul pt.decembrie...o luna a sarbatorilor alaturi de cei dragi. Vrem sa ne facem planuri si sfatul tau ar fi de mare ajutor ! Spor in toate !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sagetator 2015 cand va fi gata?
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.