Horoscop Taur decembrie 2014

Horoscopul Taurului decembrie 2014 pune accentul pe o viguroasa si realista motivare de a te concentra asupra proiectelor tale de capatai, armonizarea relatiilor familiale, respectul fata de valorile si punctele de vedere ale oamenilor din jurul tau si aspiratiei de a te indeparta de monotonia cotidiana si a te dedica unor aspecte incitante si inedite ale lumii.

Horoscop Taur decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Taur
Horoscop Taur decembrie 2014
Incepand cu 5 decembrie 2014, Marte parcurge teritoriile Varsatorului si ale celei de-a X-a case a Taurului, ambitionandu-te sa iti urmezi cu perseverenta si realism telurile esentiale din viata. In aceasta conjunctura astrala, indiferent cate realizari ai, pari sa nu te culci pe lauri, si sa iti doresti si mai multe. In prim plan sunt obiectivele de amploare, pe termen lung. Nu este exclus sa ai o disputa cu parintii sau cu un sef de la serviciu.

Jupiter devine retrograd in Leu si a IV-a casa ta casa odata cu 9 decembrie, asa ca efluviile sale benefice se indreapta mai putin catre circumstantele exterioare ale existentei, focalizandu-se mai curand asupra lumii tale interioare. Ai prilejul de a descoperi, cu luciditate, ce ai de facut pentru a crea un climat de armonie si buna intelegere in familie, un climat cat se poate de potrivit sarbatorilor de iarna ce sunt pe cale sa inceapa. Jupiter scoate la iveala care sunt cauzele profunde ale unor neintelegeri cu oamenii apropiati si modalitatile de a le solutiona. Locuinta pare sa te preocupe mai mult decat de obicei, si ai predispozitia sa ti-o reamenajezi ori sa o decorezi pentru Craciun intr-un sens cat mai apropiat personalitatii tale.

O crescanda lipsa de apetit pentru traiul cotidian si monotonele sale ritmuri este pe punctul sa puna stapanire peste tine din 10 decembrie 2014, sub impactul tranzitului lui Venus in Capricorn si a IX-a casa a Taurului. Pari sa fii fascinat de taramuri si persoane indepartate, fiind posibil sa te pregatesti pentru o mult asteptata calatorie. Daca nu reusesti sa pleci de acasa, atractia ta fata de aspecte inedite ale lumii poate lua diverse forme, de la cumparaturile pe care le faci pentru Craciun pana la felul cum alegi sa iti petreci timpul liber.

Din 17 decembrie, Mercur isi croieste drum in sectorul astrologic al Capricornului si in a IX-a ta casa, daruind o mai mare coerenta si semnificatie vietii tale. Ai capacitatea sa-ti deslusesti cu limpezime prezentul si viitorul, sa iti dezvalui noi perspective ale evolutiei personale. Este de asteptat sa comunici mai des cu o persoana de care te desparte o mare distanta sau sa primesti niste vesti imbucuratoare din strainatate.

Soarele tranziteaza si el Capricornul si a IX-a casa a Taurului din 22 decembrie 2014, prilejuind o intensificare a tendintelor imprimate de Venus si Mercur. Inca o data, esti insufletit de nazuinta de a depasi granitele lumii cotidiene si a experimenta noi dimensiuni ale existentei. Persoane si preocupari avand de a face cu alte culturi si orientari intelectuale par a-ti acapara timpul si atentia. Treci printr-o perioada oportuna unor noi inceputuri, configurarii unor planuri majore pentru anul 2015, pe care ai inclinatia sa le dezbati cu pasiune cu oamenii din imediata ta apropiere. Tii cu tot dinadinsul sa sa iti faci vocea auzita, sa iti impartasesti cu onestitate visurile si idealurile.

Pe aceeasi data de 22 decembrie, Uranus revine in tranzit direct in Berbec si a XII-a ta casa, intr-un aspect astral ce are potentialul de a introduce o sporita stabilitate si transparenta in existenta ta si a celor din preajma ta. Schimbarile cu care te-a obisnuit Uranus sunt acum mai putin radicale sau surprinzatoare, si beneficiezi de o mai mare coerenta in traiul zilnic, putand astfel sa duci la bun sfarsit, fara dificultati, obiectivele tale cele mai de pret.

Tot pe 22 decembrie, Luna noua din Capricorn si a IX-a casa a Taurului iti poate zgudui totusi unele planuri si are putinta de a-ti pune la incercare credintele personale. Te poti elibera de o serie de pareri fanteziste ori iluzorii, mai ales in ceea ce priveste educatia sau studiile.

Saturn isi face intrarea odata cu 23 decembrie in zona astrologica a Sagetatorului si a VIII-a ta casa, insistand asupra necesitatii de a debarasa de un oarecare egocentrism. Saturn iti deschide ochii asupra a ceea ce este pretuit de alti oameni, invatandu-te sa le respecti optiunile si valorile, cu atat mai mult cu cat acest lucru iti este de folos in cooperarea cu ei si atragerea lor de partea proiectelor tale.

Horoscop Taur decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Nu uita de reverberatiile lui Venus in Sagatator, ce isi continua influentele pana pe 9 decembrie 2014, asa cum am aratat in Horoscopul dragostei Taurului noiembrie 2014!

Gratie calatoriei lui Venus in a IX-a ta casa, odata cu 10 decembrie, poti intalni un potential partener de cuplu in decursul unei calatorii sau in persoana cuiva sosit de pe alte meridiane ale lumii. Totodata, este posibil sa fii antrenat intr-o poveste de dragoste impreuna cu cineva cunoscut de mai mult timp timp, al carui farmec pari sa-l descoperi, dintr-o data, abia in aceasta perioada. Aura de atractivitate cu care te invaluieste Venus este prielnica vietii tale sentimentale!

Horoscop Taur decembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Cariera ta pare sa fie mai importanta decat orice altceva odata cu 5 decembrie, atunci cand Marte isi face intrarea in a X-a ta casa. Este o orientare cat se poate de fertila si promitatoare, dar, uneori, te poate determina sa-ti neglijezi peste masura viata personala. Marte instaureaza o atmosfera prielnica debutului unei afaceri sau unui norocos drum pe plan profesional. Eforturile si competenta ta tind sa-ti fie apreciate, iar acest lucru iti mareste increderea in tine insuti si in resursele tale interioare.

Luna plina rasarita pe 6 decembrie 2014 in cerurile Gemenilor si a II-a casa a Taurului iti poate inspira noi cai ori metode de a face bani, de a-ti majora veniturile. Exista, totusi, riscul sa te risipesti in prea multe domenii, ducand pana la capat prea putine demersuri financiare sau pierzand din vedere imaginea de ansamblu a preocuparilor tale.

Din 10 decembrie 2014, prezenta planetei Venus in a IX-a ta casa este asociata cu norocul in profesiuni tinand de relatiile cu publicul, precum si in obtinerea unei promovari la serviciu.

Banii si posesiunile pe care le imparti cu altii iti capteaza atentia din 23 decembrie, ca efect al tranzitului lui Saturn in a VIII-a casa a Taurului. Este de dorit sa iti limitezi datoriile si sa ai mare grija cu cine te asociezi in afaceri sau in intreprinderi financiare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur noiembrie 2014
Horoscop Taur decembrie 2014 Horoscop Taur decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 10, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.