Horoscop Berbec ianuarie 2015

Horoscopul Berbecului ianuarie 2015 pune accentul pe invigorarea relatiilor de prietenie, o perspectiva pozitiva despre viitor, o serie de surprinzatoare si, in general, favorabile circumstante ale vietii, fertile schimburi de idei cu oamenii, dar si demersuri individuale incununate de succes.

Horoscop Berbec ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Berbec
Horoscop Berbec ianuarie 2015
Cuadratul dintre Soare si Uranus de pe 3 ianuarie 2015 iti poate zgudui brusc, din temelii, statutul social ori profesional. Esti insetat de independenta si poti fi impulsionat sa le dai peste nas celor care nu inceteaza sa te vada intr-o lumina proasta si lipsita de obiectivitate. Pe de alta parte, este posibil sa fii stresat de imposibilitatea de a pune in aplicare niste importante nazuinte.

Tot pe 3 ianuarie, Venus isi croieste drum prin teritoriile Varsatorului si ale celei de-a XI-a case a Berbecului, intr-un tranzit ce tinde a restabili armonia in relatiile tale de prietenie si in cadrul celor din cercul tau social. Perspectivele tale despre viitor devin promitatoare si esti inclinat sa fi satisfacut de lucruri iesite din comun ori neconventionale.

Luna plina rasarita pe 5 ianuarie in Rac si a IV-a casa a Berbecului iti intoarce atentia catre lumea ta interioara si te ajuta sa identifici care iti sunt punctele forte in calea catre succese. Poti simti nevoia de a fi sprijinit emotional, insa nu prea ai de gand sa iti deschizi sufletul, din teama de a nu pare vulnerabil. Ai incredere in oamenii dragi, intrucat ei te pot sprijini in atingerea telurilor tale profesionale.

Mintea ti se remarca prin vioiciune si efervescenta odata cu 5 ianuarie 2015, atunci cand Mercur isi face intrarea in Varsator si a XI-a ta casa. Esti strabatut de ganduri si idei originale, inovatoare, pe care tii cu tot dinadinsul sa le expui altora. Asta nu inseamna ca nu esti gata sa asculti cu interes opiniile celorlalti, asa ca discutiile in care te angajezi ies in evidenta prin cordialitate si sinceritate. Capacitatea de a intelege intuitiv punctele de vedere si convingerile celor din jur iti poate furniza niste semnnificative avantaje. Viitorul sau ambitioasele tale proiecte pe termen lung sunt pe cale sa-ti acapareze gandirea.

Marte patrunde pe 12 ianuarie in Pesti si a XII-a casa a Berbecului, punandu-ti la dispozitie o indrazneala ce-si gaseste fagas mai curand in activitati individuale, aflate la adapost de ochii curiosi ai celorlalti. In acelasi timp, poti fi tentat sa iti negi ori sa-ti ignori impulsurile cutezatoare, chiar agresive, imprimate de Marte, un lucru deloc recomandabil, avand in vedere ca infranarea acestei energii poate crea o tensiune interioara in stare sa erupa in reactii si in confruntari infierbantate cu altii, pe care le vei regreta mai tarziu. Pentru a evita acest lucru este de dorit sa iti descarci aceasta energie in exercitii ori activitati fizice.

Un eveniment social neasteptat este pe punctul sa te ia placut prin surprindere ca urmare a sextilului lui Venus cu Uranus din 13 ianuarie 2015. Placerile si bucuriile vietii iti ies in cale acolo de unde te astepti mai putin. Oamenii iti pretuiesc mintea deschisa, iar intalnirile cu ei par a te indeparta intr-un mod fericit de rutina. In aceasta zi, poti fi dornic sa spargi tiparele existentei cotidiene.

Sextilul dintre Mercur si Uranus de pe 14 ianuarie confera originalitate si inventivitate gandurilor tale. Tinzi sa cutremuri asteptarile si inertia celor din preajma ta prin actiuni si idei cat se poate de nonconformiste. Ai sansa de a-ti inmulti contactele sociale si te poti regasi in conversatii ori activitati de grup interesante si incitante. Potentialul energetic care te caracterizeaza iti ingaduie cu greu sa stai locului si sa te fixezi asupra unei singure preocupari.

Surprizele par a se tine lant pe 15 ianuarie, sub impactul cuadratului lui Marte cu Uranus. Demersurile tale obisnuite pe plan social sau profesional tind sa aiba rezultate spectaculoase, imprevizibile. Riscurile se impun de la sine si tot ce poti face este sa-ti pastrezi adaptabilitatea si sa reactionezi in noi feluri la noi provocari ale existentei.

Pe 20 ianuarie 2015, Luna noua din Varsator are potentialul de a da o noua turnura legaturilor tale de prietenie, orientandu-te inspirandu-te sa iti raliezi amicii intr-un proiect de grup. Chiar daca esti insufletit de o idee ce ti se pare a fi nemaipomenita, las-o sa se coaca in mintea ta inainte sa o impartasesti camarazilor!

Soarele isi face aparitia incepand cu aceeasi zi de 20 ianuarie 2015 in sectorul astrologic al Varsatorului si a XI-a casa a Berbecului, reluand tendintele venusiene si mercuriene. Distractiile ori cauzele comune te aduc mai frecvent in mijlocul unor grupuri de prieteni si colegi. Amicii iti sunt mereu aproape, gata sa te sustina cu vorba si fapta. Nu este exclus sa te alaturi, impreuna cu oameni apropiati tie, unui tel cu ample rezonante sociale, tintind ajutorarea unor persoane defavorizate.

Horoscop Berbec ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Tranzitul retrograd al lui Jupiter in Leu si cel direct al lui Venus in Capricorn (pana pe 3 ianuarie 2015) continua sa isi faca simtite influentele, asa cum am descris in Horoscopul dragostei Berbecului decembrie 2014.

Din 3 ianuarie 2015, parcursul lui Venus in a XI-a ta casa te poate determina sa te implici intr-o poveste de dragoste alaturi de cineva care iti impartaseste  interesele si idealurile, ori impreuna cu o persoana de care te-a legat pana acum o simpla relatie de prietenie. De asemeni, este posibil sa intalnesti cu un potential partener prin intermediul unui bun amic. Oricum, orice conexiune de cuplu inchegata in aceasta perioada tinde sa fie, initial, bazata mai degraba pe o comuniune intelectuala decat pe una pasionala.

Venus se muta, odata cu 27 ianuarie, in Pesti si a XII-a casa a Berbecului, invaluindu-ti viata sentimentala intr-o pacla de taina si mister. In acest context, te poti vedea atras intr-o idila secreta sau intr-o relatie amoroasa complicata, ce presupune pastrarea cu strasnicie a unor secrete chiar si fata de persoane care iti sunt apropiate. Uneori, acest ciclu venusian este asociat cu o paguboasa timiditate, cu aparitia unor ingrijorari legate de cuplu ori chiar a unei despartiri provocate de circumstante aparent inexplicabile.

Horoscop Berbec ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Tranzitul planetei Marte in a XII-a ta casa da startul, incepand cu 12 ianuarie 2015, unui interval de timp de-a lungul caruia pari sa te angajezi cu dificultate intr-o munca de echipa. Succesele profesionale iti sunt favorizate de proiecte ori activitati ce necesita un lucru individual sau o adanca concentrare in singuratate.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec decembrie 2014
Horoscop Berbec ianuarie 2015 Horoscop Berbec ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 15, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.