Confortul mochetei in interiorul unei incaperi | Mocheta ideala de Craciun

  Mocheta reprezinta o solutie ideala nu numai pentru amenjarea spatiilor publice, dar si pentru amenajarea locuintelor personale, fiind o metoda simpla, rapida si confortabila de amenajare a pardoselilor. Mocheta a inlocuit treptat pardoselile clasice, fiind mult mai confortabila si mai primitoare. Alegerea unei mochete noi poate imbunatatii considerabil imaginea unei incaperi.

Trebuie facuta insa diferenta intre o mocheta trafic intens, destinata locurilor publice si o mocheta pentru locuinte, prima dintre aceasta fiind mult mai rezistenta. Chiar daca o mocheta trafic intens este mai scumpa decat una pentru uz casnic, este totusi de preferat sa fie folosita pentru spatiile publice, aglomerate, vizitate de numerosi oameni, deoarece o mocheta normala nu va face fata unui astfel de trafic si se va deteriora foarte repede.

  Ce avantaje prezinta o mocheta in comparatie cu alte tipuri de pardoseli? In primul rand, montarea mochetei se realizeaza usor si rapid, fara a face prea mare deranj in incaperea in care este instalata. Un alt avantaj al mochetei este ca se poate monta peste orice tip de pardoseala. Singura conditie foarte importanta, de altfel, pe care trebuie sa o indeplineasca o suprafata montata cu mocheta, este ca trebuie sa fie fara denivelari, sa fie dreapta sau fara urme de mucegai. Mocheta poate fi montata cu ajutorul unei plinte prinse de-a lungul peretilor, sau poate fi lipita cu un adeziv special. Lipirea cu adeziv se recomanda in special mochetelor destinate spatiilor publice.

  In alegerea unei pardoseli pentru locuinta trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte: capacitatea de izolare termica si fonica, asortarea cu mobilierul, durabilitatea, eficienta, instalarea si intretinerea. Mocheta beneficiaza de toate aceste caracteristici la un loc.

  Mocheta confera senzatia de confort unei locuinte si este un bun izolator termic si fonic. Mocheta atenueaza si reduce zgomotele deranjante transmise prin alte tipuri de pardoseli. Daca vrei sa cumperi o mocheta trebuie sa stii ca aceasta nu este foarte scumpa, in functie de preferinte si de destinatia acesteia poti gasi o mocheta la un pret extrem de avantajos. Mocheta este antiderapanta, reducand considerabil riscul alunecarii, ceea ce este un plus pentru a o alege pentru amenajarea unei locuinte, mai ales daca ai copii.

  Mocheta presupune o intretinere usoara, prin aspirare. De asemenea, retine praful si murdaria. In concluzie, mocheta prezinta cateva avantaje certe pentru a te convinge sa o alegi pentru locuinta ta.

  Daca ne gandim la design si la culori, mocheta se regaseste intr-o gama extrem de variata, de la modelele clasice, simple la cele moderne, personalizate, cu printuri si forme geometrice. In acest fel, mocheta a devenit un mijloc prin care putem da viata incaperii dorite sau o putem personaliza asa cum dorim. Mocheta satisface cele mai rafinate gusturi, imbinand eleganta cu simplitatea. Orice tip de mocheta ai alege aceasta creaza spatii primitoare, confortabile si calde, si este foarte utila in orice spatiu de locuit.

  Daca ne raportam doar la partea estetica, atunci cand alegem o mocheta trebuie sa tinem cont de asortarea cu mobilierul din locuinta si de camera in care urmeaza sa fie instalata si sa alegem culoarea potrivita si materialul potrivit. Daca alegem o mocheta pentru camera copilului atunci avem nevoie de o mocheta moale si calduroasa, in culori calde, placute. Camera de zi ar trebui amenajata cu o mocheta moderna, cu diferite forme si culori, iar pentru bucatarie ar fi potrivita o mocheta in culori mai neutre. Indiferent de destinatie, materialul din care este fabricata mocheta trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici: rezistenta, conservarea aspectului, rezistenta la pete, la umiditate, usurinta in ingrijire, proprietati antistatice si chiar ignifuge. Mocheta pentru uz casnic este realizata din materiale moi, care asigura un grad ridicat de confort, spre deosebire de mocheta birouri, care este o mocheta cu caracteristici speciale pentru astfel de zone.

  Daca sunteti in cautarea unui tip anume de mocheta pentru locuinta dvs. sau pentru spatii comerciale, hoteluri, showroom-uri, scoli si gradinite, birouri, va invitam sa vizitati site–ul http://solexpert.ro, unde veti gasi o gama larga de tipuri de mocheta, servicii de consultanta in alegerea celei mai potrivite mochete, servicii de instalare si montare. Toate aceste produse si servicii sunt asigurate de catre compania Solexpert, liderul pietei romanesti de pardoseli profesionale.
Confortul mochetei in interiorul unei incaperi | Mocheta ideala de Craciun Confortul mochetei in interiorul unei incaperi | Mocheta ideala de Craciun Reviewed by Diana Popescu on decembrie 05, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.