Horoscop Rac martie 2015

Horoscopului Racului martie 2015 anticipeaza un sir de oportunitati tinand de studiu, calatorii, contacte in strainatate, revitalizarea legaturilor de prietenie si eficientizarea actiunilor indreptate catre obiectivele tale principale, inclusiv in plan profesional.

Horoscop Rac martie 2015 | Horoscop general


Horoscop martie 2015 - rac
Horoscop Rac martie 2015
Comunicarea cu ceilalti castiga in expresivitate si claritate sub efluviile Lunii pline aparute pe 5 martie 2015 in Fecioara si a III-a casa a Racului. Percepi cu acuitate detaliile semnificative ale proiectelor tale, ai abilitatea de a memora cu usurinta, iar evenimentele din traiul zilnic tind sa iti confirme opiniile si simtamintele. Capacitatea de a-ti pastra sangele rece in mijlocul celor mai infocate discutii iti permite sa obtii avantaje deloc neglijabile in interactiunea cu oamenii.

Odata cu 13 martie, tranzitul lui Mercur in Pesti si a IX-a ta casa te focalizeaza si iti inlesneste oportunitati in studiu, demersuri intelectuale, calatorii si contacte cu taramuri indepartate. Poti avea ocazia sa primesti indrumari esentiale de la un profesor sau o persoana influenta, ori sa-ti impartasesti cunoasterea unor oameni care apeleaza cu incredere la tine. Pari sa-ti orientezi preocuparile spre filosofie, religie ori credinte de pe alte meridiane geografice ori spirituale. O calatorie intreprinsa in aceasta perioada are darul sa-ti stimuleze ambitiile si evolutia personala.

Legaturile de prietenie se intetesc si iti daruiesc numeroase satisfactii din 17 martie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Taur si a XI-a casa a Racului. Ai prilejul sa cunosti noi oameni, cu potentialul de a-ti intelege idealurile si interesele, sa te integrezi intr-un nou grup social sau profesional. Pari sa petreci mult timp impreuna cu amicii, sa te distrezi alaturi de ei si sa va dovediti reciproc atasamentul si onestitatea. Telurile tale cele mai dragi incep sa prinda contur si sa-si dovedeasca viabilitatea.

Luna noua rasarita pe 20 martie in Pesti si a IX-a ta casa reia orientarile generate de tranzitul mercurian. Pari sa fii cuprins de neastampar, sa te lasi in voia unor vise nu tocmai realiste legate de o calatorie sau o incitanta vizita peste hotare, dar care au harul de a-ti ridica moralul, a-ti pune la dispozitie o perspectiva pozitiva despre tine si despre lume. In acelasi timp, poti sa te dedici studiului unui subiect preferat, asociat cu misterele vietii ori cu reverberatiile spirituale ale acestora.

Din 31 martie 2015, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur au impact, cu precadere, asupra lunii aprilie. Mercur insista pe viata profesionala, in vreme ce Marte potenteaza reperele venusiene. Planeta razboiului iti insufla un sporit dinamism in inchegarea unor relatii de prietenie dar si in respingerea oamenilor care isi demonstreaza reaua credinta ori intentiile necurate fata de tine. De asemeni, ai inclinatia sa nu mai astepti (mult si bine) ca circumstantele vietii sa-ti fie cat mai oportune punerii in aplicare a telurilor tale, ci sa-ti faci norocul cu mana ta, sa-ti fortezi drumul prin barierele si situatiile care iti stanjenesc dezvoltarea.

Horoscop Rac martie 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Berbec, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Racului februarie 2015, nu conteneste sa-ti marcheze viata sentimentala pana pe 17 martie 2015.

Din 17 martie, parcursul lui Venus in a XI-a ta casa este marcat de o impletire a cararilor dragostei cu cele ale prieteniei. In acest context, poti intalni un promitator partener prin intermediul unor prieteni ori in cercul tau de amici, sau poti initia o poveste de dragoste cu cineva de care te lega pana acum o nevinovata relatie de prietenie.

Horoscop Rac martie 2015 | Horoscop bani si munca


Soarele patrunde pe 21 martie 2015 in Berbec si a X-a casa a Racului, intr-un tranzit ce aduce in prim plan interesele din cariera, obiectivele pe termen lung si ameliorarea reputatiei profesionale si sociale. Daca esti insufletit de nazuinta de a schimba macazul existentei tale, cel putin pe plan profesional, ai la indemana o perioada de bun augur elaborarii unor planuri temeinice si inaintarii ferme spre noi impliniri. In cazul in care iti doresti un nou job, o promovare ori o marire de salariu, acest aspect astral tinde sa-ti favorizeze aspiratiile.

Comunicarea cu superiorii si persoane aflate in functii inalte capata intaietate din 31 martie, atunci cand Mercur isi face intrarea in a X-a ta casa. Niste vesti neasteptate sunt in stare sa dea o noua turnura statutului tau profesional. Responsabilitatile de la locul de munca pot necesita mai multa eficienta sau perfectionarea abilitatilor tale.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac februarie 2015
Horoscop Rac martie 2015 Horoscop Rac martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 10, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.