Social Fixer | Cum blochezi actualizarile de Valentine's Day|Sfantul Valentin, din feed-urile de pe Facebook si Twitter?

Cum stai cu actualizarile de pe Facebook si Twitter, zilele acestea, te intreb, pentru ca am o amica careia ii vine rau cand intra pe aceste retele de socializare,  zice ea, de parca acestea ar fi luat-o razna, acum, in preajma Sfantului Valentin! Si despre retelele de socializare vorbeam..!


Cum blochezi actualizarile de feed de pe Facebook si Twitter, de Valentine's Day?

Stii cat de greu este daca te-ai despartit de iubit sau iubita!
Cand ii tot vezi pe unii, prin retelele sociale,  ca tot afiseaza imagini cand se tot pupa sau altii care se gandesc sa-si faca tot felul de daruri si bucurii, iti vine sa mori de ciuda!




Asa ca, mi-am  spus, ca trebuie sa existe o posibilitate de a bloca actualizarile cu Valentine's Day |  Sfantul Valentin, din feedul de pe Facebook si am avut dreptate!


Cea mai usoara si viabila modalitate de a opri aceste actualizari inoportune pentru cei care nu si-au gasit  sufletul pereche sau oricare altele, care vin in feed-ul tau si care te enerveaza cumplit sau nu te intereseaza, este cu ajutorul extensiei  browserului tau, numita Social Fixer, pe care o recomanda si baietii de pe Lifehacker.

Partea misto e ca, extensia Social Fixer e compatibila cu cele mai importante browsere de pe net: Chrome, Firefox, Safari si Opera.



Uite, cum am facut eu, acest experiment, cu extensia:
Am mers in magazinul Chrome si in casuta de cautare am tastat Social Fixer.

Am adaugat extensia la browser, dupa care, mi-a aprut o fereastra care mi-a spus sa descarc aplicatia penntru browser.
Zis si facut!
Am dat enable extensiei de la setarile Chromului si iata home-ul meu de pe Facebook, initial:



Dupa instalarea extensiei, vei observa si tu ca si mine,
(am subliniat cu galben,) modificarile facute de aceasta), adica optiunile de editare ale extensiei.

Incercand s-o editezi vei gasi urmatoarele optiuni importante care s-ar aplica layout-ului, postarilor, timeline-ului, notificarilor, filtrelor, s.a.m.d.









Nu-ti ramane decat sa alegi  si sa completezi cu grija!
Asemenea optiuni le vei gasi si pentru Twitter.

Sfantul Valentin sau Valentine's Day este insa o sarbatoare frumoasa, dedicata iubirii, care anticipeaza Dragobetele nostru, al romanilor.

Dupa Dragobete, vine primavara, 1 Martie, apoi Ziua Mamei sau a Femeilor, si uite asa o vom tine din sarbatoare in sarbatoare si in petreceri!



Daca esti, insa singur sau singura cu aceste ocazii, te sfatuiesc sa-ti faci prieteni si prietene noi, reale si sa gusti viata la maximum!
Lasa, feed-urile in pace sau blocheaza actualizarile de Valentine's Day|Sfantul Valentin,  cu Social Fixer, dar umple-ti viata cu bucurii!


Cu drag,
Diana


Social Fixer | Cum blochezi actualizarile de Valentine's Day|Sfantul Valentin, din feed-urile de pe Facebook si Twitter? Social Fixer | Cum blochezi actualizarile de Valentine's Day|Sfantul Valentin, din feed-urile de pe Facebook si Twitter? Reviewed by Diana Popescu on februarie 10, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.