Horoscop Scorpion aprilie 2015

Horoscopul Scorpionului aprilie 2015 semnaleaza o revelatoare concentrare asupra rolului tau in lume, oportunitatea de imbunatatire a relatiilor cu oamenii, mai cu seama in relatiile de parteneriat, dar si dezideratul de a nu-ti estompa peste masura interesele si personalitatea in interactiunea cu ceilalti.

Horoscop Scorpion aprilie 2015 | Horoscop general


Scorpion
Horoscop Scorpion aprilie 2014
Luna plina ivita pe 4 aprilie 2015, in Balanta si a XII-a casa a Scorpionului  are menirea de a-ti deschide ochii fata de o noua perspectiva despre existenta. Desi poti intrevede multe in acest sens in cadrul unor discutii cu oameni luminati, cu mintea deschisa, numai cufundarea ta in singuratate si meditatia iti pot furniza o adevarata revelatie. Pari sa simti nevoia de a-ti pune mai presus de orice viata personala.

Incepand cu 11 aprilie, tranzitul lui Venus in Gemeni si a VIII-a ta casa te inspira sa te dedici, cu placere, cu pasiune, cercetarii in profunzime a lumii inconjuratoare. Nu te mai multumesti cu informatii fragmentate, cu impresii superficiale, avand ambitia de a ajunge la miezul lucrurilor si a intelege mecanismele relationarii cu oamenii, indeosebi cu cei apropiati.

O atitudine sovaielnica, caracterizata de o oarecare nesiguranta in tine insuti, pare sa-ti dea tarcoale din 14 aprilie, atunci cand Mercur isi face drum in Taur si a saptea casa a Scorpionului. Inclinat sa iei in considerare nazuintele si interesele altora la fel de mult ca si pe ale tale, poti sa intelegi puncte de vedere opuse si chiar sa aderi concomitent la ele. Partea buna a acestui aspect astral consta in mobilizarea de a conlucra si coopera cu oamenii. Cu toate ca poti fi ispitit sa dezvalui prea multe despre tine, convorbirile cu ceilalti au harul de a-ti limpezi gandurile. Intalnirile si activitatile comune cu prietenii devin mai importante decat de obicei. Simtul diplomatic si flexibilitatea mintii tale se fac simtite in abilitatea de a media persoane aflate in conflict, a gasi cele mai potrivite cuvinte pentru a alina pe cineva ajuns la necaz ori a-i darui sfat si indrumare.

Odata cu 20 aprilie, parcursul Soarelui in Taur si a VII-a ta casa reia la un alt nivel tendintele mercuriene. Relatiile de parteneriat din plan personal, social si profesional devin prioritare. Iti poti constientiza minusurile din astfel de conexiuni umane, dar si plusurile celor cu care esti asociat. Pentru a-ti ameliora legaturile cu partenerii, esti din nou gata sa-ti pui pe locul doi nevoile si obiectivele, acordand intaietate celor ale acestora. Totodata, manevrele si intentiile inamicilor tai sunt mai stravezii decat de obicei, permitandu-ti sa-ti pregatesti din vreme apararea si contraatacul.

Horoscop Scorpion aprilie 2015 | Horoscop dragoste


Tendintele transmise de tranzitul lui Mercur in Berbec (pana pe 14 aprilie), si cel al lui Venus in Taur (pana pe 11 aprilie) sunt resimtite si in aceasta luna, asa cum au fost descrise in Horoscopul dragostei Scorpionului martie 2015.

Sub influenta calatoriei lui Venus in a VIII-a casa a Scorpionului, din 11 aprilie 2015 aspiri sa intalnesti pe cineva cu totul diferit de oamenii din preajma ta, o persoana care se ridica deasupra vulgaritatii ori monotoniei celorlalti. Ai posibilitatea sa iti incrucisezi drumul vietii cu cel al unui astfel de promitator partener, capabil sa iti intrevada valorile interioare, atunci cand te astepti mai putin, intr-o imprejurare banala la prima vedere.

Capacitatea de a deslusi in ce fel ti-ai nedreptatit sau neglijat in trecut persoana iubita si hotararea de a-ti schimba din temelii comportamentul sunt in masura sa instaureze armonia in legatura ta de cuplu. In acest mod se manifesta, odata cu 14 aprilie, tranzitul lui Mercur in a VII-a ta casa. Tinzi sa stii instinctiv ce isi doreste tovarasul tau de viata si sa ii faci pe voie, dar trebuie sa ai grija sa nu impingi lucrurile prea departe, stergandu-ti cu buretele personalitatea.

Horoscop Scorpion aprilie 2015 | Horoscop bani si cariera


Rutina zilnica de la serviciu poate fi cutremurata de inaltele vibratii ale Lunii noi poposite pe 18 aprilie 2015, in Berbec si a VI-a casa a Scorpionului. Se poate intampla ca programul regulat al jobului sa fie disturbat de intreruperi si evenimente iesite din comun sau ca sarcinile pe care le ai de indeplinit sa iti sara in ochi ca fiind extrem de iritante. Daca esti adaptabil si dornic sa iti insusesti noi abilitati profesionale, aceasta zi poate fi totusi una incitanta, provocatoare, facilitandu-ti descoperirea de noi metode de a face bani si a-ti dezvolta cariera.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion 2015

Horoscop Scorpion martie 2015
Horoscop Scorpion aprilie 2015 Horoscop Scorpion aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.