Horoscop Balanta iunie 2015

Horoscopul Balantei iunie 2015 lasa sa se intrevada inchegarea unor noi si fagaduitoare prietenii, concentrarea asupra impartasirii si confirmarii ideilor si idealurilor tale, o efervescenta pasiune fata de studiu si o viata profesionala ambitioasa, in care succesele depind de felul cum folosesti circumstantele pozitive si le infrunti pe cele negative.

Horoscop Balanta iunie 2015 | Horoscop general


Balanta
Farmecul personal si simtul diplomatiei iti ies cu prisosinta la iveala pe 2 iunie 2015, gratie aparitiei Lunii pline in Sagetator si a III-a casa a Balantei. Strabatut de subite revelatii, impresionat de bruste descoperiri ale unor adevaruri ale lumii, esti gata sa le comunici, cu un entuziasm contagios, celor din jurul tau. De asemeni, este de asteptat sa te apleci cu pasiune asupra invataturii, sa incepi sa studiezi cu nesat un subiect care te incita de ceva vreme.

Tranzitul initiat de Venus, pe 5 iunie, in Leu si a XI-a ta casa, marcheaza o perioada favorabila nasterii unor noi si calde prietenii, eventual in cadrul unui grup social pe care il frecventezi. Nazuinta de a cunoaste oameni asemeni tie, animati de aceleasi idealuri si convingeri, este pe cale sa devina realitate. De fapt, in acest ciclu venusian, nimic nu pare sa fie mai important pentru tine decat impartasirea intereselor tale si schimbul fertil de idei cu altii.

Pe 16 iunie, Luna noua din Gemeni si a IX-a casa a Balantei iti starneste dorinta de a vizita meleaguri exotice sau indepartate. Se contureaza o calatorie de vis, la care de gandesti de mult timp. Inca o data, setea de a-ti extinde cunoasterea te poate focaliza catre studiu.

Modul in care iti modelezi destinul si telurile tale esentiale reprezinta repere statornice ale preocuparilor tale odata cu 21 iunie, ca efect al parcursului Soarelui in Rac si a X-a casa a Balantei. Te simti imboldit sa iti revezi traiectoria vietii si sa verifici daca nu cumva mergi intr-o directie gresita.

Horoscop Balanta iunie 2015 | Horoscop dragoste


Viata sentimentala aduce in prim plan prietenia incepand cu 5 iunie 2015, ziua de debut a parcursului lui Venus in a XI-a casa a Balantei. Daca esti inca singur, poti cunoaste un potential partener de cuplu prin intermediul unui prieten sau in cercul amicilor tai. Adeseori, o legatura in doi inchegata in acest interval de timp nu este caracterizata, cel putin deocamdata, de o patimasa pasiune ci, mai curand, de o comuniune de idei si preocupari. Nativii aflati intr-o relatie amoroasa tind sa dea deoparte o inversunata gelozie ori posesivitate, facand loc unei comunicari deschise, camaraderesti, cu persoana iubita.

Horoscop Balanta iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Din 11 iunie, Neptun retrograd in Pesti si a VI-a ta casa atrage atentia asupra unor probleme profesionale sau financiare generate de un excesiv egoism ori individualism. Ti se recomanda sa te angajezi in demersuri colective, sa nu subevaluezi contributiile colegilor si colaboratorilor tai. In acelasi timp, acest aspect astral este asociat uneori cu o intelegere gresita a obiectivelor din cariera. Poti fi fermecat de oportunitati iluzorii legate de jobul tau sau de unul spre care vrei sa te orientezi, sa alegi cai ocolite si abrupte de afirmare profesionala.

Necesitatea de a-ti dezvalui noi resurse financiare sau de a le exploata mai eficient pe cele existente se impune de la sine odata cu 15 iunie 2015, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Saturn in Scorpion si a doua casa a Balantei. Saturn are capacitatea sa-ti creeze dificultati legate de bani asa ca, in plus, este indicat sa iti gestionezi cat mai responsabil veniturile si sa eviti cheltuieli mai mult sau mai putin inutile.

Soarele tranziteaza din 21 iunie a zecea ta casa, insuflandu-ti nazuinta de a iti implini o importanta aspiratie profesionala, fara a te da in laturi de la mari eforturi si chiar sacrificii. Inzestrat cu un simt practic de zile mari, pari sa ai mai multe contacte cu altii si sa fii pretuit pentru realizarile tale de la serviciu.

Ambitiile profesionale capata o si mai mare amploare odata cu 24 iunie 2015. Prezenta lui Marte in Rac si a X-a casa a Balantei nu iti ingaduie sa te multumesti cu putin. Dorinta de a te remarca prin progrese marcante, de a face pasi hotaratori inainte in evolutia personala este cu mult mai presanta decat de obicei. Poti ajunge intr-o pozitie de lider, avand, pe langa sporite avantaje, si o gama mai larga de responsabilitati carora trebuie sa le faci fata. Tine-ti in frau preaplinul de combativitate, mai cu seama in discutiile cu superiorii.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Balanta 2015

Horoscop Balanta mai 2015
Horoscop Balanta iunie 2015 Horoscop Balanta iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 16, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.