Si baietii fac videochat! | Povestea lui Andrei, care si-a vandut sufletul, poveste adevarata- parteaI

 "Videochatul este o meserie legala practicata de catre femei din lumea larga. Societatea vede aceasta meserie ca pe una de moravuri usoare si o asociaza cu cea de dama de companie, insa este cu totul altceva". 

Povestea lui Andrei, care si-a vandut sufletulSpumeg de indignare! Daca as putea, as smulge un copac din radacini, ti-as trage o corectie pe spinare, mai baiete, care semnezi articolul. Cu copacul!

Hai sa-ti spun ca  intre videochat si prostitutie este o mare asemanare!  Mai ales cum a devenit acesta in ultimii 5 ani, la noi, in Romanica!

Si am sa-ti mai spun ca si baietii fac videochat, daca tot erai misogin, in articolul tau! Si mai ales unde se poate ajunge!

Andrei era un baiat frumusel, cu mintea si sufletul curate! Dupa ce a terminat facultatea, si-a depus, ca tot omul, CV-uri, la firmele unde s-a gandit ca era bine pregatit! A rezistat cu stoicism un an si ceva, sperand ca ii va apare o oportunitate in viata, ca, de, nu-si tocasera ai lui banii degeaba pe studiile lui si el coatele pe bancile de la facultate!
Parintii lui, oameni cu situatie materiala modesta si fara relatii, l-au ajutat si au facut niste imprumuturi la banci oferindu-i sansa de a pleca in Bucuresti, ca sa-si gaseasca norocul.
Ce-a urmat?

Andrei si-a inchiriat  un apartament si, intr-o zi, s-a gandit ca  nu-i mare scofala videochat-ul, ca si tine! Mai ales ca el este barbat!
- Ei, raman, in gogosari si ii prostesc pe unii, ba pe altii, o mai dau pe engleza sau spaniola, italiana si imi iese banul gramada!
Da, ma! La inceput, a fost curios si intrigat! Azi, asa, maine asa, a cunoscut online o gramada de insi si inse, care au inceput sa-i pretinda omului sa-si scoata lenjeria intima, sa foloseasca tot felul de instrumente pentru adulti, sa se scalambaie, in fata camerei video...!

A muscat din "momeala dracului" si  a inceput sa castige bani frumusei din videochat! Cati?
Zice el, cam trei salarii normale!

"Cheful de munca", insa, trebuia intretinut si asa a ajuns Andrei sa ia farmaceutice, care sa-l provoace, iar dupa munca,  din cele ca sa poata dormi, somn fara de vise!

Andrei, prietenul  meu, m-a sunat, nu demult, sa-mi spuna ca are nevoie de ajutorul meu!
L-am gasit pe banca din gradina spitalului de psihiatrie unde zace si acum internat.
E de rau, ca astia il indoapa si ei cu tot felul de medicamente tampite cu care, personal, nu sunt de acord!
Cum il voi ajuta pe Andrei, asta e partea a doua!

Voi, insa, ce spuneti de treaba cu videochat-ul, prieteni?


Definitie videochat Wikipedia: Video chat-ul este o formă de comunicare, plătită sau gratuită, între două persoane, de regulă prin intermediul unui webcam sau a unei camere video, conectate la un computer. În ce privește varianta platită a videochat-ului, acțiunea se desfașoară între client și un model de videochat, denumit si operator de videochat, hostess online, model online.
Cu conținut adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte erotice, cu caracter adult si pot avea scene de nuditate. La randul sau, videochat-ul adult are mai multe "nise": hardcore (porno), softcore, glamour.
Cu conținut non-adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte fara caracter erotic si nuditatea este exclusa. Aici videochat-ul se apropie de zona de online dating.

Sa i-o spui lui "Mutu'"!
Nimeni nu-ti da o galeata de bani pe nimica!


Barbatul care ascunde ca e casatorit- poveste adevarata
Povestea care mai bine nu mai era- poveste adevarata
Povestea de dragoste a Giuliei
Si baietii fac videochat! | Povestea lui Andrei, care si-a vandut sufletul, poveste adevarata- parteaI Si baietii fac videochat! | Povestea lui Andrei, care si-a vandut sufletul, poveste adevarata- parteaI Reviewed by Diana Popescu on mai 05, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Şi tu poţi fi la fel de eficient ca orice alt om despre care ai citit sau ai auzit vreodată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai decat prostitutie, este de preferat sa te angrenezi in videochat, asta daca tot iti doresti sa castigi usor niste bani, chiar multi bani. A nu se intelege ca toate fetele castiga bani multi, trebuie sa mai si stii ce trebuie sa faci ca sa ii obtii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vad nimic rau in a face videochat. Barbatii in general sunt mai deschisi catre astfel de lucruri decat femeile si pana la urma este un job la care muncesti si iti castigi banii, nu este acelasi lucru cu prostitutia sau alte ilegalitati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Caut modele pentru videochat ! Lucrezi la domiciliu ! Primesti 100% Net ! Inregistreza-te ACUM !
    AICI

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.