OZN-uri deasupra si dedesubtul Casei Albe?

Wilbur “Will” Allen, un fotograf care susţine că a fost inginer în cadrul "Air Force One" (avioanele care îl transportă pe preşedintele Statelor Unite ale Americii) şi angajat al Casei Albe în timpul administraţiilor Ronald Reagan, George H.W. Bush, şi Bill Clinton, a atras atenţia comunităţii UFO (OZN) online prin declaraţia uluitoare că în iulie 2010 a fotografiat un OZN trimiţând o rază energetică către Capitoliul S.U.A. şi aterizând apoi la o baza extraterestră aflată sub Casă Albă.

ozn
Pozele "clare" şi de o "calitate remarcabilă" ale lui Allen, surprinzând un OZN extraterestru deasupra oraşului Washington au circulat cu viteza fulgerului printre membrii comunităţilor online OZN/Extratereştri (UFO/ET), fiind prezentate ca o dovadă că guvernul S.U.A. este într-o alianţa secretă cu rasele extraterestre.

Într-un interviu recent, luat de Alfred Lambremont Webre, activist dedicat dezvăluirii secretelor despre OZN-uri şi extratereştri,şi publicat pe site-ul NewsInsideOut.com, Allen l-a acuzat pe preşedintele Barack Obama că îi minte pe oameni negând adevărul despre contactul guvernului S.U.A. cu civilizaţiile extraterestre.

Allen a precizat: "Obama contesta existenţa extratereştrilor. Cu toate acestea am fotografii clare ale navelor extraterestre aterizând într-o baza extraterestră din preajma casei Albe, dedesuptul răului Potomac."

Declaraţia oficială de pe website-ul Casei Albe sună aşa: " Guvernul SUA nu are nici o dovadă că există orice fel de viaţă în exteriorul planetei noastre, sau că o existenţă extraterestră a contactat sau s-a conectat cu vreun membru al rasei umane. În plus, nu există nici o informaţie credibilă care să sugereze că ar fi ascunsă ochiului public orice dovadă legată de acest lucru."

Allen a descris nava extraterestră fotografiată de el drept "un OZN hiperdimesional" avansat aparţinând aceleiaşi civilizaţii extraterestre care, pe 16 iulie 1952, şi-a făcută simţită prezenţa printr-un OZN ce a zburat deasupra Capitoliului SUA şi a Casei Albe.

Potrivit propriilor sale mărturisiri, Allen a avut primul contact cu extratereştrii la vârstă de cinci ani, când un grup de astfel de fiinţe, de o culoare cenuşie şi îmbrăcate în costume spaţiale argintii i-a implantat în corp un dispozitiv special. Atunci când a crescut, a descoperit că acest dispozitiv îl călăuzea să fotografieze OZN-urile extraterestre în timp ce zburau în spaţii aeriene restricţionate deasupra Washington-ului.

Părerea lui Allen este că astfel de nave intră în spaţiile aeriene restricţionate prin "porţi stelare hiperdimensionale cu viteze extrem de mari" şi sunt capabile să facă "transferuri dimensionale printr-un fenomen de autogenerare a porţilor stelare."

Allen insistă să spună că raportat Poliţiei Capitoliului ceea ce a văzut şi că unii din ofiţeri au recunoscut în particular că au fost şi ei martori ale unor aterizări ale OZN-urilor.

Sursă: inquisitr.com

Voi ce credeţi? Există OZN-uri şi extratereştri? Are cu adevărat SUA un pact secret cu civilizaţiile extraterestre?



Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei

Documente FBI despre extratereştri şi farfurii zburătoare

Conspiraţia reptilienilor | Cui îi este frică de reptilieni? 

Extrateresti şi OZN-uri în urmă cu 10.000 de ani?
OZN-uri deasupra si dedesubtul Casei Albe? OZN-uri deasupra si dedesubtul Casei Albe? Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.