Horoscop Leu octombrie 2015

Horoscopul Leului octombrie 2015 stă sub semnul unei înalte mobilităţi mentale, capabile să-ţi ofere satisfacţii atâta vreme cât te străduieşti să îţi menţii la cote înalte focalizarea şi perseverenţa. Este necesar să afli un echilibru cât mai stabil între viaţa socială şi profesională, pe de o parte, şi cea personală, familială, pe de altă parte. Relaţia ta de dragoste se cere a fi consolidată, purificată de mizeriile şi intrigile lumii din afară, cu atât mai mult cu cât îţi dai seama că reprezintă o coordonată esenţială a împlinirii tale.

Horoscop Leu octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Leu octombrie 2015
Mintea îţi lucrează la turaţia maximă din 9 octombrie 2015, graţie tranzitului lui Mercur în Balanţă şi a treia casă a Leului. Gândurile tale nu au astâmpăr, se îndreaptă fără încetare de pe un traseu pe un altul, profitând de orice macaz în stare să le devieze, să le schimbe ruta, aşa că nu este indicat să te apleci asupra unor proiecte ori activităţi de anvergură ori de detaliu. Pari să ai ceva de spus către orice persoană pe care o întâlneşti, iar oamenii nu încetează să-ţi dea veşti şi informaţii, putându-ţi fi destul de dificil să le sortezi pe cele cu adevărat profitabile pentru tine. Chiar dacă îţi este greu, trebuie să îţi impui cât de cât o disciplină, o organizare mentală, astfel încât să nu laşi să treacă pe lângă tine trenurile grăbite ale unor oportunităţi de excepţie. Ai la indeamana o perioadă favorabilă iniţierii a ceva nou, obţinerii unor rezultate foarte la bune la teste şi examene.

Luna nouă răsărită pe 13 octombrie în Balanţă şi a III-a ta casă amplifică tendinţele de mai sus. Activitatea socială te solicită mai mult decât de obicei, şi agilitatea mentală te impulsionează să socializezi tot mai intens cu prietenii, colegii şi rudele. Curiozitatea nu îţi dă deloc pace şi te împinge de la spate spre descoperirea a noi perspective despre tine şi lume.

Din 23 octombrie 2015, Soarele parcurge meleagurile Scorpionului şi ale celei de-a patra case a Leului, focalizându-te către viaţa personală şi spre probleme prezente sau statornicite de multă vreme în relaţia ta cu familia. Dacă serviciul te-a acaparat prea mult câtva timp, simţi nevoia să compensezi acest lucru dând o mai mare atenţie rudelor şi oamenilor apropiaţi. Cineva din familie te poate determina să te simţi mândru sau îţi poate da o ştire îmbucurătoare , pe care o aşteptai demult. Locuinţa ta pare să fie, de asemeni, în fruntea priorităţilor tale, aşa că poţi să îi dai o nouă faţă , să o transformi sau să o renovezi. Acest tranzit este totodată asociat cu o mutare, cu vânzarea sau cumpărarea unei case.

Horoscop Leu octombrie 2015 | Horoscop dragoste 


Venus face o escală, începând cu 8 octombrie 2015, în Fecioară şi a doua casă a Leului, inspirându-te să redai locul de drept vieţii tale sentimentale. Dacă în ultima vreme ai fost sedus de vocile de sirenă ale evenimentelor sociale şi profesionale, ai prilejul acum să conştientizezi că relaţia ta de iubire constitue poate singurul tău reper fix, de referinţă, în această lume învolburată şi nesigură. Oricâte şi oricât de mari ar fi intruziunile influenţelor negative exterioare în universul tău personal, ele nu au cum să-ţi afecteze conexiunea cu persoana iubita. În eventualitatea în care nu ai făcut-o încă, în această perioadă te simţi mobilizat să îţi afirmi relaţia sentimentală, să o consolidezi şi, dacă este cazul , chiar să o oficializezi.

Horoscop Leu octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Deşi banii se înghesuie spre tine la fel ca şi muştele la miere, pari să nu îi preţuieşti pentru valoarea lor intriseca, să nu îi aduni cu avariţie la ciorap, ci să îi vezi ca simple mijloace de a-ţi îngădui plăceri refuzate până în prezent. Venus se amplasează în a doua ta casă din 8 octombrie, impunându-se, aşadar, să nu cazi pradă impulsivităţii de a arunca cu banii pe fereastră! Interacţiunea cu oamenii, contactele sociale şi profesionale îţi pun la dispoziţie, pe de altă parte, oportunităţi de a-ţi spori veniturile.

Pe 27 octombrie, Luna plină din Taur şi a zecea casă a Leului îţi netezeşte calea spre afirmarea personalităţii tale în plan social şi profesional. Poţi întrezări noi posibilităţi de a-ţi marca trecerea prin lume, a-ţi afla noi strategii de a te face remarcat în carieră. Reţeaua ta de cunostiinte îţi poate furmiza indicii preţioase despre felul cum poţi accede pe o treaptă mai înaltă în ierarhia profesională. Nu te mai mulţumeşti cu un job de convenienţă şi aspiri să descoperi unul în care să îţi reverşi întregul tău potenţial creativ, în stare să-ţi ofere nu numai satisfacţii financiare, ci şi împlinitoare din punct de vedere personal.

Acum pe diane.ro: Horoscop Leu 2016 


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Leu 2015 

Horoscop Leu septembrie 2015
Horoscop Leu octombrie 2015 Horoscop Leu octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 29, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Mai aveti planificate citiri de astrograma la modul gratuit , aici pe blog ? Multumeste cu recunostinta o leoaica ( cu acelasi ascendent) !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.