Horoscop Fecioară octombrie 2015

Horoscopul Fecioarei octombrie 2015 te mobilizează să treci peste orice fel de baricade pentru a te împlini pe tine însuţi, să îţi afirmi fără timiditate valorile şi punctele forte, să nu te agăţi de obişnuinţe şi să afli cele mai eficiente căi de a te afirma.

Horoscop Fecioara octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Fecioară octombrie 2015
Din 7 octombrie, din pricina opoziţiei dintre Marte şi Neptun, este necesar să te fereşti de comploturi şi înşelăciuni deghizate sub masca prieteniei şi bunăvoinţei. Nu subaprecia subtilitatea şi răutatea duşmanilor tăi ascunşi, şi nu te lasă prins pe picior greşit. Pe de altă parte, planurile tale par să nu se desfăşoare aşa cum ai anticipat, aşa că trebuie să fii mereu gata să ţi le ajustezi în funcţie de ceea ce se petrece în preajma ta!

Oamenii tind să te placă şi să îţi facă pe plac odată cu 8 octombrie, graţie tranzitului lui Venus în Fecioară şi întâia ta casă. Asta nu te împiedică însă să explorezi noi tehnici de a-ţi îmbunătăţi imaginea personală, felul cum te integrezi în societate. Îţi poţi refuza cu greu orice plăcere în acest interval de timp, aşa că se impune să pui zăgaz unor excese alimentare, sociale sau chiar amoroase!

Prezenţa lui Mercur în Balanţă şi a doua casă a Fecioarei indică din 9 octombrie 2015 o perioadă dedicată unor decizii extrem de importante. Nu vrei să iei o hotărâre pripită, bazată pe circumstanţele de moment, iar acest lucru se reflectă chiar şi în împrejurări aproape insignifiante. Şovăielile tale îi pot scote din sărite pe cei din jurul tău, nevand rost, aşadar, să te agăţi de detalii.

Cuadratul lui Venus cu Saturn de pe 11 octombrie îţi sugerează să regăseşti plăcerea de a fi singur sau numai în compania cuiva care înseamnă foarte mult pentru tine. În acest fel îţi poţi redescoperi dimensiuni fundamentale ale personalităţii tale, ale destinului tău. Responsabilităţile mărite par să te oblige să alegi între datorie şi delectări, o dilemă ce are posibilitatea de a te aduce într-o fundătură sau într-o încorsetare de durată a fiinţei tale. În acest context, este de bun augur să conştientizezi ce persoane şi situaţii sunt precumpănitoare în viaţa ta.

Optimismul, energia şi determinarea furnizate pe 12 octombrie 2015, ca urmare a trigonului dintre Jupiter şi Pluton, îţi înlesnesc notabili paşi înainte pe calea spre ţelurile tale esenţiale. Conjuncturile şi oamenii din jurul tău par să concure mai mult decât de obicei spre materializarea aspiraţiilor tale. Deşi ai tentaţia de a te încleşta în individualism, ajutorarea dezinteresată a altora se face resimţită chiar atunci ai nevoie, la rândul tău, să fii sprijinit. O iluminare a traseului vieţii tale de către o autentică călăuză spirituală sau ralierea la credinţele tale a cuiva în căutare de îndrumare spirituală sunt repere consacrate ale acestui eveniment astral.

Pe 13 octombrie, Luna nouă adastă în Balanţă şi a II-a casă a Fecioaei, dând întâietate zonei tale de confort şi poate chiar de delăsare. Nu te lasă dezarmat de voinţă şi străduieşte-te să îţi purifici fiinţa şi locuinţa. Este necesar să afli o armonie stabilă între tine, oamenii şi lucrurile din imediata ta apropiere!

Ziua de 16 octombrie 2015 este marcată de trigonul lui Marte cu Pluton, un eveniment astrologic ce te fortifică şi îţi dă capacitatea de a-ţi împlini cu perseverenţă visurile. Ştii ce îţi doreşti şi nu eziţi să îţi arogi ceea ce meriţi. Dacă eşti cu adevărat dornic să dai o nouă cotitură vieţii tale, acesta este momentul potrivit!

"Frate, frate, dar brânza-i pe bani." Venus în opoziţie cu Neptun pe 17 octombrie te îmbie să îţi calci în picioare interesele şi să le faci cât mai mult altora pe plac. Cu atât mai mult, ai înclinaţia să cazi în capcana unor persoane care nu vor altceva decât să te folosească. Străduieşte-te să fii cât mai realist şi nu minimaliza sfaturile celor care ştii cu siguranţă că ţin la tine.

Pe 18 octombrie 2015, conjuncţia dintre Marte şi Jupiter te scapă de predispoziţia păguboasă de mai înainte, îţi căleşte voinţa de a-ţi duce la bun sfârşit ţelurile individuale, dar îţi poate infiltra impulsul de a neglija mândria şi meritele altora!

Venus în trigon cu Pluton pe 23 octombrie te izbăveşte de un individualism exacerbat. Îţi dai seama că ai putinţa de a depăşi nişte bariere exclusiv prin tine însuţi, fără a-i afecta pe cei din preajma ta. Încă o dată, voinţa ta şi forţa ta de persuasiune, întărite de un imens potenţial creativ, îţi asigură mari reuşite. Nu profita totuşi peste măsură de magnetismul tău personal!

Legăturile cu rudele şi oamenii îndrăgiţi sunt pe cale să se revitalizeze şi să-ţi dăruiască satisfacţii drept urmare a tranzitului pornit de Soare, odată cu 23 octombrie 2015, în Scorpion şi a treia casă a Fecioarei. Ideile şi idealurile tale îşi află aliaţi de nădejde.

Luna plină găzduită pe 27 octombrie în Taur şi a IX-a ta casă te îmboldeşte să îţi pui în aplicare cele mai înalte aspiraţii fără a trece cu vederea realităţile ce te înconjoară. Dacă te avânţi spre aventuri extreme ale vieţii tale, este cazul să nu le supraapreciezi, şi să nu te subjugi unor obişnuite care îţi împiedică dezvoltarea.

Horoscop Fecioara octombrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea îţi poate juca nişte feste începând cu 8 octombrie 2015, sub presiunea lui Venus în prima casă a Fecioarei, atâta timp cât se îndreaptă ba către tine, ba spre partenerul tău de cuplu. Dacă povestea ta de iubire este cu adevărat importantă pentru tine, trebuie să-ţii în frâu vanitatea ori egoismul, şi să acorzi tovarăşului tău de viaţă preţuirea care i se cuvine. Cumva asemănător, Fecioarele singure pot iniţia o idilă cu cineva care este tentat să le venereze, să le vadă mai presus decât el/ea, dar o astfel de legătură amoroasă nu are sorţi de izbândă pe termen lung.

Horoscop Fecioara octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Mercur îşi croieşte drum, din 9 octombrie, în a doua ta casă, un aspect astral ce îţi îngăduie să socoteşti cu minuţiozitate ce te avantajează şi ce nu pe plan financiar. Sileşte-te să îţi înfrânezi pornirea de a fi prea zgârcit cu tine însuţi şi cu oamenii!

Temeritatea în întreprinderile tale financiare este pe punctul să îţi distrugă bariere interioare şi exterioare pe 13 octombrie 2015 sub vibraţiile Lunii noi din a II-a ta casă. Abilităţile şi talentele tale sunt gata să se focalizeze asupra unor surse de venituri neglijate până acum.

Comunicarea, ingeniozitatea, organizarea constitue căi prioritare ale succesului în sfera profesională ca efect al tranzitului iniţiat de Soare, odată cu 23 octombrie în a III-a ta casă. Sunt avantajaţi îndeosebi nativii din Fecioară având un job în relaţiile cu publicul, mass media, comerţ, jurnalism şi publicitate.

Acum pe diane.ro: Horoscop Fecioară 2016 


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Fecioară 2015

Horoscop Fecioară septembrie 2015
Horoscop Fecioară octombrie 2015 Horoscop Fecioară octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 01, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.