Horoscop Taur 2016

Horoscopul Taurului 2016 lasă să se întrevadă o împrospătare a relaţiilor de prietenie şi a motivării de a-ţi împlini idealurile, necesitatea de a fi mereu deschis faţă de noi oportunităţi şi căi ale destinului, o poftă de viaţă debordantă şi o creativitate de zile mari. Dragostea stă sub semnul seriozităţii şi fericirii, iar sfera profesională tinde să-ţi rezerve mari satisfacţii.

Horoscop Taur 2016 | Horoscop general 


Horoscop Taur 2016
Studiile şi călătoriile sunt repere consacrate ale prezenţei lui Pluton în Capricorn şi a noua casă a Taurului. Pluton continuă şi în noul an să tranziteze acest sector astrologic, oferindu-ţi oportunitatea de a-ţi metamorfoza sinele şi viaţa. Pentru a evolua şi a nu fi pus în situaţii dificile, trebuie să te desprinzi de imobilitate, comoditate, înclinaţia de a rămâne cuibărit într-un loc călduţ dar fără perspective. Este vremea să te rupi de obişnuinţe şi tabieturi, să fii mereu deschis către nou. Relaţiile cu bunicii îţi pot aduce avantaje deosebite atât pe plan material cât şi spiritual.

Neptun străbate în 2016 pe mai departe meleagurile Peştilor şi a XI-a ta casă, aşa că visele, aspiraţiile înalte şi prietenii sunt iarăşi în prim plan. Preferi, îndeosebi, amicii cu preocupări creative, artistice, în stare să îţi dezvăluie noi căi de împlinire spirituală, dar şi viziuni inedite, relevante asupra lumii, şi ai tendinţa să neglijezi persoanele din imediata ta apropiere ce stăruie să străbată cărări bătătorite ale vieţii. Chiar dacă întâlneşti piedici în materializarea idealurilor tale, acestea nu fac decât să te ambiţioneze să perseverezi în drumul spre ele. Între 13 iunie şi 19 noiembrie 2016, tranzitul retrograd al lui Neptun în Peşti te pune în gardă faţă de ipocrizia unor oameni apropiaţi şi a riscului de a te ralia unui ţel nerealist.

Din 2011, atunci când s-a mutat în Berbec, Uranus te îndrumă spre ceea ce se petrece în spatele cortinei realităţii, a viselor, către subconştient şi creativitate. În 2016, eşti, aşadar, din nou canalizat către diverse modalităţi de a intra în contact cu zonele obscure ale fiinţei tale şi spre dezideratul de a te confrunta cu situaţii neconfortabile din trecut. Trebuie să fii cât mai receptiv la mesajele subconştientului, chiar dacă acestea par să te scoată din firea ta de Taur, să îţi sugereze soluţii neconvenţionale ale unor probleme apăsătoare. În perioada 29 iulie - 28 decembrie 2016, parcursul retrograd al lui Uranus poate iscă dileme în relaţiile de parteneriat şi atacuri imprevizibile ale unor duşmani ce păreau a fi inofensivi în ultima vreme.

Dileme adânc implantate în suflet şi în minte nu contenesc în 2016 să-şi caute rezolvarea ca efect al menţinerii tranzitului lui Saturn în Săgetător şi a opta casă a Taurului. Eşti silit, mai mult sau mai puţin, să aduci la suprafaţă aspecte dureroase, iritante ale existenţei, de care nu te poţi debarasa prefăcându-te, pur şi simplu, că nu există.

Între 8 şi 25 ianuarie, precum şi după 19 decembrie 2016, Mercur retrograd în Capricorn şi a IX-a ta casă are capacitatea să îţi încurce treburile într-o chestiune juridică ori în înfruntarea cu un adversar, aşa că se impune să abordezi cu un spor de prudenţă astfel de situaţii.

Trigonul dintre Soare şi Pluton din 9 mai 2016 îţi oferă posibilitatea de a-ţi dezvălui ceea ce îţi este ascuns de alţii, de a obţine răspunsurile la o serie de întrebări care te frământă de mult timp. Ai abilitatea de a privi adânc înlăuntrul tău şi al celor din preajma ta, şi a elimina în acest fel neînţelegerile cu ei. Trecutul nu îţi mai împiedică dezvoltarea, mai ales că eşti înarmat cu o copleşitoare forţă şi perseverenţă.

Până pe 9 septembrie 2016, Jupiter poposeşte în Fecioară şi a V-a ta casă, scoţând la lumină copilul din interiorul tău, inocenţa şi pofta ta de joacă. Creativitatea ta crescândă se manifestă atât în sfera profesională (atâta timp cât nu eşti constrâns să te ocupi de un proiect prea laborios), cât şi în dorinţa năvalnică de a degusta plăcerile vieţii. Cu greu îţi poţi refuza delectări nemaiîncercate până acum, iar spiritul tău liber, neinchistat de nimic, îi molipseşte pe oameni, făcându-i să trăiască la maximum împreună cu tine, fără a se mai lasă apăsaţi de grijile zilnice. Dacă ai copii, pari să le înţelegi mai bine universul, să îi convingi că le poţi fi alături în preocupările lor uneori minimalizate cu nepăsare de către adulţi.

Începând cu 17 aprilie 2016, tranzitul retrograd al lui Marte în Săgetător şi a opta casă a Taurului aduce la ordinea zilei adevăruri jenante şi vechi răni emoţionale care trebuiesc neapărat abordate frontal şi eliminate odată pentru totdeauna. Pentru a-ţi dezvolta sinele şi existenţa este necesar, uneori, să demolezi vechi edificii interioare, astfel încât să poţi construi altele mai solide şi mai frumoase. Acest lucru este accentuat pe parcursul aspectului retrograd preluat de Mercur în Taur între 28 aprilie şi 22 mai 2016.

Horoscop Taur 2016 | Horoscop dragoste 


Călătoria prelungită a lui Saturn în a VIII-a ta casă nu conteneşte să îşi pună pecetea asupra seriozităţii din relaţia ta de cuplu. Poţi să pui capăt unei legături intime superficiale, neimplinitoare, şi să te implici într-o nouă poveste de dragoste, stabilă, pe termen lung. Este posibil să redescoperi că senzualitatea golită de sentimente nu face doi bani şi îţi lasă un gust amar de falsitate (indeosebi in intervalul 24 martie-12 august, atunci cand saturn este retrograd). Ai nevoie de o împărtăşire afectivă autentică, de sinceritate, onestitate şi reciprocitate în conexiunea cu un partener de inimă, şi dacă îţi pui la treaba perseverenţă şi nu întorci spatele unor oportunităţi, ai toate şansele să obţii acest lucru. În cazul în care ai trecut recent printr-un divorţ dureros ori o despărţire urâtă, poţi clădi o nouă relaţie în doi ţinând cont de experienţă anterioară, fără să îţi repeţi greşelile.

Marte, retrograd în opta casă a Taurului din 17 aprilie şi până pe 27 mai 2016, pune punctul pe "i" în viaţă amoroasă, insistând asupra dezideratului de a nu te angaja în aventuri uşuratice şi de a-ţi impune obiective temeinice în conexiunea cu partenerul tău.

Într-o perioadă auspicioasă, ce se încheie pe 9 septembrie 2016, Jupiter în a cincea casă a Taurului reînnoieşte şi armonizează legăturile de cuplu. Deşi responsabilitatea şi loialitatea nu încetează să guverneze dragostea, ai senzaţia că îndatoririle şi poverile zilnice dispar ca prin minune de pe umerii tăi, permiţându-ţi să îţi exprimi cu uşurinţă simţămintele persoanei iubite, să zbori pe aripile fericirii până la ceruri împreună cu aceasta. În ciuda nedumeririi şi chiar a invidiei prietenilor voştri, nu vă puteţi opri să nu va arătaţi iubirea unuia faţă de celălalt în public, fără a va mai păsa de aparenţe şi prejudecăţi. Jupiter vă convinge că lumea este a voastră şi că trebuie să va sărbătoriţi din toată inima conexiunea afectivă. Totodată, nativii singuri din Taur par să se îndrăgostească mai uşor, fără a-şi încredinţa însă dragostea cuiva care nu o merită, cuiva incapabil să le răspundă cu aceeaşi monedă.

Horoscop Taur 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Banii obţinuţi din sfera profesională sau dăruiţi de părinţi (îndeosebi de tată) nu fac prea mulţi purici în buzunarul tău, fiind indicat să-i plasezi în investiţii pe termen lung, având potenţialul de a-ţi consolida viitorul. Ca urmare a tranzitului lui Neptun în a unsprezecea casă a Taurului, este necesar, aşadar, să îţi reasumi apartenenţa ta la această zodie, şi să-ţi pui nişte gologani la ciorap, sporindu-ţi astfel sentimentul de siguranţă personală.

Mercur preia o turnură retrogradă, pe 5 ianuarie 2016, în Vărsător şi a zecea casă a Taurului, determinând eventual un eşec minor sau o problema de mică amploare la serviciu, dar acest aspect astral este unul de scurtă durată.

Pe 9 septembrie, Jupiter îşi face intrarea în a VI-a casă a Taurului, dând startul unei perioade oportune în viaţa profesională. Atmosfera de la muncă se detensionează şi vrăjmaşii de ieri par să ţi se transforme în aliaţi. Eforturile tale nu mai sunt desconsiderate şi te poţi aştepta la o mărire de salariu sau la o promovare. îţi găseşti fără probleme, fără mari tergiversări, un (nou) job, culmea, chiar dacă nu îl cauţi!

Din 9 noiembrie 2016, traseul lui Marte în Vărsător şi a zecea casă a Taurului îţi insuflă o sporită energie şi ambiţie în urmărirea ţelurilor tale profesionale, această acumulare de forţe fiind capabilă să te aducă în preajma unei realizări importante în carieră către sfârşitul anului.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Taur 2015

2016 - Anul chinezesc al Maimuţei de Foc | Previziuni horoscop 2016

Evenimente astrologice în horoscopul 2016
Horoscop Taur 2016 Horoscop Taur 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 13, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. super....!!!!! merci....!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana am de dat niste examene si vreau sa stiu daca voi reuși sa le i-au , gen iulie !?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.