Ce este ALISON?


Spune-mi cum stai cu limba engleză, pentru că m-am săturat să tot citesc văicărelile tale despre costurile cursurilor pe care ai vrea să le absolvi, dar lipsa banilor te împiedică!


N-ai auzit de ALISON? Atunci, era timpul!
Lasă Facebook-ul şi fii atent aici:


ALISON este una dintre cele mai valoroase comunităţi online care îţi oferă resurse gratuite de învăţământ.
Chiar dacă eşti absolvent de liceu sau facultate, niciodată nu este prea târziu să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile native şi competenţele pentru care ai muncit şi pe care le-ai câştigat până acum.


Fiecare curs online este de bazat pe standarde înalte, iar certificatele obţinute în urma absolvirii sunt recunoscute orişiunde în lume.


România se află pe locul 43 în topul cursanţilor de la ALISON, care au absolvit în total în jur de 700 de cursuri.
E loc și de mai bine, nu?


Ştiu că eşti tânăr şi te gândeşti probabil că dacă vei emigra în Europa, te vor aştepta câinii cu covrigi în coadă, adică vei câştigă uşor bani, în urmă unor munci calificate sau nu. Dar i-a gândeşte-te, cum ar fi să-i câştigi de acasă, dacă pui burta pe carte, îţi imbunatesti CV-ul si faci vreo 2-3 cursuri de la ALISON.  Stii cat caștiga un webdesigner talentat? Caută pe Freelancer sau PeoplePerHour și o să vezi!

Cursuri online gratuite, pentru români, de la ALISON

Sursa imagine- ALISON.com
Viața te poate pune in fața unor provocări, de exemplu un șef tâmpițel sau chiar pierderea jobului la un moment dat, chiar daca ești bine pregătit in domeniul tau.

Ca sa devii independent financiar si intelectual, dacă pot spune astfel,  merită să investești timp și concentrare cu aceste cursuri gratuite online.

Superstitii despre scoala si examene

Unde caut loc de munca pe internet?

Ce sunt bitcoinii si cum functioneaza?


Ce este ALISON? Ce este ALISON? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 09, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.