Despre domeniul .ro şi ce-au mai pus la cale Google şi Facebook..

Cineva de pe Facebook mă întreba, deunăzi, cum am făcut de mi-am pus domeniul .ro, acum vreo 2 ani.
Nu e mare socoteală să-ţi cumperi un domeniu .ro!
Poţi direct de pe ROTLD, dar e mai puţin complicat, dacă o faci indirect, cu ajutorul primit de la băieţii şi fetele care se ocupă de aceste lucruri, cum am făcut eu, la Găzduire.ro sau Zooku.ro şi trebuie să îţi spun că am colaborat excelent cu ei!
Cum faci asta? Intri pe unul din siteurile respective şi vei vedea în partea din dreapta, din josul monitorului o fereastră pe care scrie asistenţă online, unde va trebui să-ţi scrii numele şi eventual adresa de email, apoi vei sta la chat cu unul din cei în măsură să te ajute.
Domeniul .ro te costă vreo 40 $- pe viaţă şi din punctul meu de vedere este cel mai avantajos dacă doreşti să-ţi construieşti un blog ori site fain sau chiar un magazin online.


Dacă eşti la început de drum ca blogger, e bine să îţi hostezi site-ul pe o platforma gratuită, gen wordpress sau blogger. După ce vei avea destul trafic, poţi opta pentru un host plătit.
Cam asta e!

Ah, să nu uit! Googler sau Facebook-ist de eşti trebuie să iei în considerare ştirea pe care am citit-o astăzi pe NextBigFuture, in care se spune ca, minţile luminate de la Google şi Facebook au pus de o colaborare şi lucrează împreună la un proiect uriaş cu baloane şi drone, pentru a oferi  accesul la internet pentru 4 miliarde de pământeni, zic ei. Ce bine dacă ar putea eradica  foametea şi sărăcia, într-un viitor apropiat...!  Se mai spune ca, Comisia Federală de Comunicaţii din SUA se lupta cu documentele stufoase  ale celor două mari companii, care fac presiuni pentru modificarea dreptului internaţional de utilizare al aeronavelor, astfel încât, acestea să poată fi suspendate în stratosferă la vreo 20 de km deasupra pământului.


Şi chiar dacă balonul şi drona din imagine sunt impresionabile şi demne de un film SF de marca, trebuie să recunoaştem că trăim nişte vremuri extraordinare!

Cum sa-ti personalizezi fundalul de la Google?
Cum stii ca ti-a citit emailul, chiar daca nu-ti raspunde?
Cum sa-ti gasesti parolele uitate, in Chrome?
Google, da-mi 6 numere norocoase! Rugaciune la zeul Google




Despre domeniul .ro şi ce-au mai pus la cale Google şi Facebook.. Despre domeniul .ro şi ce-au mai pus la cale Google şi Facebook.. Reviewed by Diana Popescu on octombrie 08, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.