Horoscop Fecioară noiembrie 2015

Horoscopul Fecioarei noiembrie 2015 scoate în prim plan oportunităţile din comunicarea cu cei din jur, necesitatea de a nu-ţi lăsa raţiunea înrobită de emoţii, focalizarea către casă şi familie, o viaţă sentimentală de bun augur şi o conjunctură favorabilă pe plan financiar.

Horoscop Fecioara noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Fecioară noiembrie 2015
"Comunicarea este cheia succesului personal şi profesional." Sub această deviză, are loc din 2 noiembrie 2015 tranzitul lui Mercur în Scorpion şi a treia casă a Fecioarei. Eşti focalizat pe schimbul de mesaje cu cei din jurul tău, pe discuţii şi dezbateri mai mult sau mai puţin serioase. În acest context astral trebuie să faci diferenţa între a avea ceva de spus altora şi impulsul de spune neapărat ceva, indiferent cât de nesemnificativ. Trebuie să profiţi aşadar de acest ciclu pentru a-ţi promova ideile şi interesele, a-ţi lărgi numărul de contacte utile şi a înţelege ce se ascunde în spatele cuvintelor altora. Pe de altă parte, ai la dispoziţie o energie mentală clocotitoare, ce pote fi direcţionată cu folos în studii sau deprinderea de noi abilităţi.

Purtat pe valul unei intense emotivităţi, eşti gata să faci aproape orice pentru a pune mâna pe tot te atrage. Conjuncţia dintre Venus şi Marte de pe 3 noiembrie nu te lasă să stai locului, îţi imprimă nevoia de a fi mereu în acţiune, a aduce oamenii alături de tine şi a-i ralia ţelurilor tale.

Optimismul care te caracterizează şi claritatea ideilor tale îţi îngăduie să îţi trasezi ţeluri ambiţioase pe termen lung. Sextilul Soarelui cu Jupiter din 11 noiembrie 2015 te ajută să îţi extindezi proiectele şi îţi oferă o serie de circumstanţe favorabile materializării unor obiective de mai mică amploare. Atitudinea ta pozitivă faţă de viaţă îţi crează de fapt ocazii rare de a te bucura de beneficii.

Tot pe 11 noiembrie, Luna nouă din Scorpion dă forţă ecourilor mercuriene, şi vesteşte timpul pentru o discuţie importantă, responsabilă, cu un mare impact asupra viitorului tău. Fii cât se poate de grijuliu faţă de ceea ce spui întrucât cuvintele tale pot avea consecinţe cu mult mai mari decât te aştepţi. Dacă eşti implicat în studii, nu-ţi pierde răbdarea cu cei care nu reuşesc să ţină pasul cu tine şi cu cei care se feresc să-şi dea aramă pe faţă.

Mercur în sextil cu Jupiter pe 13 noiembrie 2015 îţi insuflă încredere în aspiraţiile tale şi abilitatea de a te apleca asupra detaliilor fără a pierde imaginea de ansamblu din proiectele tale. Poţi să te deconectezi printr-o ieşire în natură sau o călătorie, să întâlneşti nişte oameni din străinătate, capabili să îţi ofere o nouă perspectiva despre lume şi despre tine însuţi.

O furtună de emoţii şi simţăminte îţi inceţoşează mintea începând cu 20 noiembrie, sub influenţa parcursului lui Mercur în Săgetător şi a patra casă a Fecioarei. Gândirea poate să-ţi fie niţel mai leneşă decât în mod normal şi eşti înclinat să iei decizii bazate nu atât pe raţiune, cât pe sentimente. Partea bună este că îţi vine mai uşor să comunici cu familia şi persoanele apropiate, pe care le îndrăgeşti. Eşti străbătut de cele mai inspirate idei acasă ori într-un mediu familiar. Tocmai de aceea, nu este indicat să-ţi programezi vreo întâlnire importantă, de afaceri sau ţinând de profesie, într-un loc necunoscut, care te poate inhiba.

Soarele îşi face şi el apariţia în sectorul astrologic al Săgetătorului din 22 noiembrie 2015, îndreptându-ţi gândurile şi activităţile către trecut, viaţa personală, casă şi familie. La ordinea zilei poate fi cumpărarea sau vânzarea unei case, poate chiar o mutare. Dacă obligaţiile profesionale ţi-au acaparat substanţial timpul şi energia până de curând, acest tranzit te sprijină să compensezi acest lucru, să fii frecvent împreună cu famila, să petreci o vreme de calitate acasă.

Horoscop Fecioara noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Din 8 noiembrie, dacă eşti singur, Venus călăuzeşte spre tine un promiţător partener de cuplu, care este atras de ceea ce este unic în tine, de valorile autentice ale personalităţii tale şi nu de o impresie fugară, de suprafaţă. În cazul când faci parte dintr-un cuplu, ai şansa să treci prin clipe extrem de romantice împreună cu partenerul tău, să va preţuiţi unul pe celălalt mai mult decât de obicei, să nu vă refuzaţi unul altuia nici o plăcere fizică sau materială.

Horoscop Fecioara noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Veniturile sunt pe cale să îţi crească simţitor, mai ales dacă ai o afacere personală, din 8 noiembrie 2015, ca urmare a tranzitului lui Venus în Balanţă şi a II-a casă a Fecioarei. Este posibil totodată să primeşti un dar de preţ sau să obţii ceva preţios cu o mică sumă de bani. Dacă nu ai de muncă, poţi afla o oportunitate de a face bani sau banii tind să îşi facă drum spre tine printr-o modalitate inedită, mai puţin obişnuită.

Năzuinţa de a avea o cât mai mare siguranţă, stabilitate în viaţă se impune de la sine odată cu 13 noiembrie, atunci când Mercur pătrunde în Balanţă şi a doua ta casă. Îţi doreşti să ai o situaţie materială cât mai bună şi eşti gata să munceşti din greu pentru asta. Poţi să îţi iei un al doilea job ori să te avânţi în noi metode de a-ţi spori finanţele. Cu cât ai un cont mai impunător în banca, cu atât te simţi mai relaxat.

Pe 26 noiembrie, Luna plină răsărită în Gemeni şi a zecea casă a Fecioarei îţi înlesneşte întâlnirea cu oameni influenţi pe plan profesional şi oportunitatea de a te ocupa de sarcini interesante, neobişnuite. Nu te întinde totuşi la serviciu mai mult decât te ţine plapuma, asigură-te că eşti în stare să faci faţă tuturor responsabilităţilor pe care ţi le asumi.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Fecioară 2015

Horoscop Fecioară octombrie 2015 

Horoscop Fecioară 2016
Horoscop Fecioară noiembrie 2015 Horoscop Fecioară noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. De abia am asteptat sa apara horoscopul fecioarei noiembrie, dar trebuie sa intreb de ce lasati ultimul publicat cand este pe la jumatatea zodiacului. Pur si simplu n-am mai avut rabdare sa astept. Citesc totdeauna cu sufletul la gura, pt. ca eu consider relevant pt. mine. Va felicit pt.blog. Este o mica bijuterie a internetului. Sincer. Intr-o zi sper ca si blogul meu va atinge culmi la fel de inalte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri si multa bafta i cu blogul tau. In aceasta luna horoscopul Fecioarei a fost penultimul pentru ca am inceput Scorpionul, zodia specifica lunii noiembrie. In horoscopul decembrie voi incepe cu sagetatorul si asa mai departe.

      Ștergere

Un produs Blogger.