Horoscop Rac noiembrie 2015

Horoscopul Racului noiembrie 2015 dă prioritate afirmării creativităţii şi individualităţii tale, relaţiilor de familie, stării de sănătate, unui climat favorabil preocupărilor profesionale şi unei vieţi sentimentale ce insistă pe seninătate şi intimitate.

Horoscop Rac noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Rac noiembrie 2015
Exprimarea sugestivă a autenticului tău sine devine preponderentă din 2 noiembrie 2015, graţie tranzitului lui Mercur în Scorpion şi a cincea casă a Racului. Eşti iluminat şi inspirat de redescoperirea individualităţii tale, de ceea ce te diferenţiază de ceilalţi. Forţa ta creativă iese spontan la iveală şi îţi permite să-ţi dezvălui noi cai de a-ţi afirma personalitatea, a interacţiona cu oamenii şi a le impune interesele tale.

Casa şi viaţa de familie reprezintă repere importante odată cu 8 noiembrie. Venus parcurge zona astrologică a Balanţei şi a celei de-a IV-a tale case, aşa că ai ocazia să petreci mai mult timp împreună cu cei dragi, cu tovarăşul tău de viaţă şi (dacă este cazul) cu copiii tăi. Relaţiile cu rudele se ameliorează şi le poţi întâlni pe aproape toate cu prilejul unei petreceri sau a unei aniversări. Pe de altă parte, pari să acorzi o atenţie sporită locuinţei ori să te simţi îmboldit să o infrumutesezi. Dacă vrei să te muţi, acest ciclu venusian este oportun aflării unei case confortabile şi chiar aspectoase.

Marte, localizat şi el în a patra casă a Racului începând cu 13 noiembrie 2015, susţine influenţele anterioare şi le dă amploare. Nu mai eşti deloc ispitit să încerci lucruri noi, preferând să te ocupi de ceea ce ştii mai bine şi ai făcut mai înainte. Vocile de sirenă ale vieţii sociale nu te mai vrăjesc şi găseşti tot ce îţi trebuie în sânul familiei. Ai înclinaţia să îţi aperi cu străşnicie căminul, membrii familiei, dar şi să te confrunţi cu ei, în special atunci când ţii să îţi impui cu orice preţ autoritatea asupra lor. Pari să fii foarte subiectiv, să îţi fie dificil să aderi la punctele de vedere ale altora.

Convorbirile cu persoane apropiate dar şi cu un medic se centrează pe îmbunătăţirea stării tale de sănătate. Din 20 noiembrie, Mercur în Săgetător şi a VI-a ta casă te determină să nu îţi mai treci cu vederea obiceiurile nocive. Îmboldit să faci nişte schimbări ale stilului tău de viaţă, nu este indicat să treci la ele dintr-o dată, apelând mai degrabă la tactica paşilor mărunţi dar fermi.

Tranzitul Soarelui în Săgetător şi a şasea casă a Racului, ce îşi are debutul pe 22 noiembrie 2015, aduce iarăşi în prim plan năzuinţa şi oportunitatea de a-ţi optimiza tonusul fizic şi mental. Deşi eşti mai receptiv faţă de problemele altora, fiind mereu gata să le dai o mâna de ajutor, ai capacitatea să îi demaşti pe cei care încearcă să profite de bunele tale intenţii, ba chiar să te tragă pe sfoară.

Pe 26 noiembrie, poţi fi brusc impulsionat să îţi închizi telefonul, să îţi pui zece zăvoare la uşă şi să tragi în jos obloanele de la ferestre, anunţând eventual că ai plecat la tropice! Luna plină apărută în Gemeni şi a XII-a ta casă îţi sugerează să îţi aperi cu vigilenţa secretele şi să te canalizezi pe chestiuni strict personale, la adăpost de ochii curioşi ai altora. Compania altora pare să-ţi tulbure sufletul şi mintea, şi numai în singurătate ai potenţialul să zămisleşti idei inspirate şi să scoţi la suprafaţă soluţii eficace ale problemelor tale.

Horoscop Rac noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea este mai potolită, dar mai senină din 8 noiembrie 2015, graţie tranzitului lui Venus în a patra casă a Racului. Dacă eşti căsătorit sau trăieşti în aceeaşi casă cu partenerul tău de cuplu, sunteţi tentaţi mai puţin decât altădată să ieşiţi în oraş. Tovărăşia unuia altuia va este îndeajuns şi va rezervă plăcute şi chiar înfocate împărtăşiri sentimentale. Puteţi fi inspiraţi să va decoraţi locuinţa, să o înzestraţi cu lucruri deosebite, în stare să îi creeze o atmosfera intimă, romantică. Nativii singuri pot întâlni un posibil suflet pereche prin intermediul unei rude ori a unei petreceri de familie.

Horoscop Rac noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Ca urmare a tranzitului lui Marte în a IV-a ta casă, din 13 noiembrie, locuinţa îţi poate deveni un punct de referinţă în afaceri şi/sau muncă. Este posibil să îţi găseşti un job ce presupune să lucrezi acasă, eventual pe internet. Totodată, acest eveniment astral este asociat cu vânzarea sau cumpărarea unei locuinţe.

Popasul lui Mercur în a VI-a casă a Racului vesteşte, odată cu 20 noiembrie 2015, o focalizare statornică spre sfera profesională. Sarcinile şi proiectele tale, oricât de complexe ar fi, nu îţi dau bătăi de cap. Discuţiile cu colegii de muncă te fac să întrezăreşti noi modalităţi de a-ţi mări randamentul.

Din 22 noiembrie, Soarele prezent în a şasea ta casă reia pe un alt palier trendurile mercuriene. Ai o mulţime de treabă la serviciu, nu mai eşti uşor distras, cu una cu două, când te cufunzi într-o muncă de rutină şi ai abilitatea de a te concentra asupra detaliilor semnificative ale responsabilităţilor tale.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Rac 2015 

Horoscop Rac 2016

Horoscop Rac octombrie 2015
Horoscop Rac noiembrie 2015 Horoscop Rac noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.