Ce să faci și să nu faci când ți se strică yala sau îți uiți cheile în contact și portiera e blocată?

Uşa este un simbol al protecţiei faţă de alţii şi chiar faţă de tine însaţi, uneori.
Ce se întâmplă însă, atunci când, uşa de la intrarea în casă ori maşină ţi s-a închis în nas, iar cheia, un alt simbol, cel al autocontrolului, libertăţii şi siguranţei personale, nu este de găsit ori se învârte in gol sau este înțepenită în butucul yalei și nu vrea cu nici un chip să îţi ofere accesul spre domeniul tău privat sau cuibușorul tău de liniște?

Mai mult ca sigur nu esti specialist în deblocări uși, te simţi dezorientat, rătăcit, destabilizat, singur pe lume şi dezbrăcat de armura încrederii în tine însuţi!

Ce să faci când yala e stricata? Înjuri, normal, ca tot omul și-ti vine să faci ca francezul, din video-ul de mai jos..!


 

Ori chemi fie un prieten sau vecin. Acesta, plin de bunăvoinţă, va face tot ce îi stă în putinţă să îţi deblocheze yala sau încuietoarea cu tot cu uşă! Să strice bunătate de tencuială, ramă sau să-ți boțeasca portiera.

Hai, să-ti spun, cum a rezolvat-o Ama, o cucoană cu bani pe ea și cu un smartphone mare și destept, pe care știe, însă, să butoneze numai ca sa stea pe chat cu găgăutii de pe Facebook, cand a păţit un necaz de genul ăsta cu maşina proprie şi personală, chiar în centrul Bucurestiului.
Muierea, focoasa al naibii, a apelat la reprezentanţa auto a firmei de unde îşi luase masina și, ghici, ce? A fost programată peste 24 de ore, deşi, le-a spus ălora ca le dă și șpagă, numai să-i facă treaba. Si-a dat ochii peste cap, s-a înroșit toata și a început să se învârtă în jurul mașinii înnebunită de frustrare. N-a apucat, desigur, să amețeasca, că  un "specialist" de la faţa locului, care nu mişună degeaba printr-o parcare cu automobile de marcă, a interpelat-o, oferindu-și serviciile pentru o sută de lei.


Deși s-a uitat puțin câș la el, la început, i-a intins acestuia banul şi în câteva secunde, portiera era deschisa... !
Lui Ama ii lipseste o doagă, fiindca, astfel de "meseriaşi" pot reveni cu nonşalanţă la uşa ta, fie ea de la maşină, fie de acasă, pentru a-ţi face o vizită si sa te lase doar cu chiloții de pe tine! Doamne ferește!

Băi, tată! Băi, mumă!
Ai un telefon destept cu net pe el? Ai! Dă căutare pe Google- deblocări uși și vei obține, în rezultatele căutării, mai multe adrese de firme profesioniste, care te vor ajuta rapid, nonstop, în siguranță, cu discreție și fără mari cheltuieli, deschizându-ți uşa de acasă sau de la maşină, ba chiar montându-ți pe loc o nouă yală sau încuietoare.
O astfel de firmă, care m-a ajutat la greu când mi s-a blocat yala, cu cheile în casă și-am rămas pe afară şi pe care o recomand cu căldură, este Zamfir Servicii, o firma pe care o poţi accesa pe internet la adresa www.deblocari-uşi.ro sau direct, în persoană, pe strada Zambilelor, Nr. 2, Bl. 2, Sc. 2, Sector 2. Bucuresti.
Trebuie să mai știi că ei lucrează nonstop și curat și, de departe, esti netapat de bani.

Dacă nu ai telefon deștept, roagă un adolescent sau o adolescentă care se plimbă pe lângă tine cu telefonul în nas, că altfel nu poate, să caute pe Goagăl.
Dupa mine asta e cea mai buna solutia cea mai buna soluție!


Sursa gif: "Shining", film dupa  cartea domnului Stephen King


Articole cu continut asemanator in blog:

Lumea fara electricitate si generatoare de curent electric
Cum sa emigrezi in Australia?
Ce este ALISON?
Portofoliul si resume-ul tau online


Ce să faci și să nu faci când ți se strică yala sau îți uiți cheile în contact și portiera e blocată? Ce să faci și să nu faci când ți se strică yala sau îți uiți cheile în contact și portiera e blocată? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 03, 2015 Rating: 5

Un comentariu:


  1. Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pruteanu_tudorelflorin@yahoo.com



    si referitor la articol . uneori unora le vin foarte multe idei . cand e usa simpla poti gasi metode de o descuia sau de a-i forta deschiderea ,dar uneori altii la nervi doar iau ce gasesc la indemana si fac usa bucati daca sunt si nervosi si un pic ''incalziti'' de la bauturile scumpe

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.