Facebook te ajută să îţi uiţi fostul iubit/fosta iubită

Facebook pare să fie câte se poate de grijuliu cu cei care tocmai s-au despărţit de partenerul lor de cuplu şi încearcă să îşi uite fostul iubit/fosta iubită. Facebook a lansat de curând un nou instrument numit "Take A Break" ("Ia o pauză"), în care se străduieşte să sprijine oamenii cum să interacţioneze cu un fost partener pe această reţea socială. Atunci când cineva îşi schimbă statutul de pe Facebook şi menţionează că este "single" ("singur(ă)"), este îndemnat să testeze instrumentul "Take a Break."

Facebook take a break
"Take A Break" ("Ia o pauză") poate fi configurat în aşa fel încât utilizatorii să vadă mai puţin despre un fost partener şi despre poza să de profil fără să fie nevoiţi să se "unfriend" ("desprieteneasca") cu acea persoană sau să o blocheze. Utilizatorii pot, de asemeni, împiedica apariţia actualizărilor fostului partener în a lor News Feed. Totodată, numele fostului iubit/fostei iubite poate fi blocat să mai apară cu prilejul scrierii unui mesaj nou sau a unor noi poze. Utilizatorii Facebook pot limita fotografiile, videourile şi actualizările pe care le poate vedea fostul lor partener. În acelaşi timp, acest instrument Facebook dă posibilitatea să îţi editezi pozele mai vechi împreună cu ex-ul, şi să le scoţi eticheta ("tag") cu numele tău din postările respective.

Instrumentul "Take A Break" ("Ia o pauză") a fost creat pentru utilizatorii care nu vor să îşi ofenseze un fost partener blocându-l sau "desprietenindu-se" cu el pe Facebook. Această nouă opţiune este testată deocamdată pentru utizatorii de telefoane mobile din SUA. După ce va analiza cum este receptată, Facebook o va face disponibilă celor peste 1,5 miliarde de utilizatori ai săi de pe tot globul.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Îl mai iubesc pe fostul meu iubit, dar el nu mai ţine la mine, sau poate că ţine...

Cum verifici cine te vede şi ce îl interesează la tine pe Facebook | Facebook Privacy Checkup

Cum să-ţi uiţi fostul iubit/prieten?
Facebook te ajută să îţi uiţi fostul iubit/fosta iubită Facebook  te ajută să îţi uiţi fostul iubit/fosta iubită Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna seara. Va contactez din partea www.pandera.ro Am dori sa stim care sunt costurile pentru un advertorial pe site-ul dumneavoastra. Sa aiba 1-2 cuvinte cheie. In asteptarea unui raspuns va doresc o seara excelenta ! mail: office@pandera.ro

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.