Horoscop chinezesc 2016 - Bivol

Horoscopul chinezesc 2016 al Bivolului vesteşte dinamizarea în toate planurile existenţei tale, necesitatea de a te desprinde de conservatorism şi inerţie, a fi cât mai flexibil şi mai deschis faţă de noi idei şi aspecte ale realităţii. Influenţele favorabile ale anului Maimuţei de Foc din viaţa sentimentală, cea financiară şi cea profesională trebuie să fie însoţite de prudenţă şi responsabilitate.

Horoscop chinezesc 2016 - Bivol
Bivolul (în scrierea chinezească, 牛 (丑), este o zodie Yin şi una fixă de apă. Aparţii de zodia Bivolului dacă te-ai născut în perioadele: 6 februarie 1913- 25 ianuarie 1914, 24 ianuarie 1925- 12 februarie 1926, 11 februarie 1937- 30 ianuarie 1938, 29 ianuarie 1949, 16 februarie 1950, 15 februarie 1961- 4 februarie 1962, 3 februarie 1973- 22 ianuarie 1974, 20 februarie 1985-8 februarie 1986, 7 februarie 1997- 27 ianuarie 1998, 26 ianuarie 2009-13 februarie 2010.

Notă: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc începe pe 8 februarie 2016.

Horoscop chinezesc 2016 - Bivol | Horoscop general 


Bivolul este asociat în astrologia chinezească cu dealurile şi munţii ce menţin frigul iernii, aşa că acest semn zodiacal este caracterizat de calm, lentoare şi o încăpăţânare ieşită din comun uneori. Pe de altă parte, Maimuţa de Foc este extrem de activă, neastâmpărată, băgăreaţă, alertă şi atentă faţă de tot ce se petrece în jurul ei. Bivolul se poate opune aşadar tendinţelor imprimate de Maimuţă, un lucru deloc auspicios. Pentru a profită de circumstanţele anului 2016, Bivolul trebuie să fie mereu flexibil, gata să accepte influenţele exterioare pe care nu le poate controla şi să pună în valoare oportunităţi neaşteptate. Deşi poate fi marcat din când în când de ghinion şi împrejurări nefavorabile în care stilul său personal nu este apreciat aşa cum se cuvine, dacă nu îşi neglijează punctele forte, îşi menţine poziţiile deja cucerite, recompensele nu vor întârzia să apară. Se impune îndeosebi să fie deschis mental, sufletesc şi spiritual, să se concentreze asupra simţului său responsabil şi, în acest fel, se va putea bucura de un an al Maimuţei de Foc prosper şi norocos.

Vântul cu care este corelată Maimuţă poate fi îngrădit, chiar blocat de munţii Bivolului. Drept urmare, Bivolul are potenţialul de a calma, a linişti impulsurile efervescente ale Maimuţei. Cu toate că Bivolul este foarte responsabil şi sârguincios, nu se poate împiedica adeseori să cadă pe panta imobilităţii, inerţiei. Maimuţa are posibilitatea să îmboldească Bivolul să acţioneze, să preia iniţiativa şi să-şi impună interesele, atât în plan social, cât şi profesional (însă acest lucru poate fi câteodată stresant). În acest mod, forţa şi hotărârea Bivolului nu sunt slăbite de obişnuinţele şi tabieturile sale păguboase. El ştie astfel ce anume îl avantajează şi ce nu, focalizându-se asupra rezultatelor şi nu a piedicilor din calea sa.

Întrucât Maimuţa îl împinge neîncetat de la spate să îşi extindă orizonturile, să iasă în lume, Bivolul are şansa să îşi lărgească cercul social, să-şi cladesca noi relaţii sociale şi parteneriate, capabile să îl sprijine inclusiv în carieră. Oamenii apropiaţi şi prietenii îl susţin şi îl încurajează, iar legăturile sale cu familia se întăresc graţie suflului de prospeţime datorat Maimuţei.

Aşa cum menţionam mai înainte, Bivolul se poate simţi deranjat, iritat de ritmurile trepidante în care este angrenat în anul Maimuţei de Foc. Uneori Maimuţa îl poate exaspera prin pofta ei de joacă, improvizaţiile sale şi spontaneitatea sa, aşa că este nevoie să facă apel mai frecvent la răbdarea care îl caracterizează, să înghită în sec, să tragă adânc aer în piept, şi să ia seama la multiplele oportunităţi şi căi către succes din anul 2016.

Horoscop chinezesc 2016 - Bivol | Horoscop dragoste 


Bivolul are nevoie de căldură (afectivă) pentru a alunga răceală instalată pe piscurile inimii sale. Maimuţa nu conţine însă foc şi, din această cauză, nu îi poate oferi dragoste Bivolului în mod direct, neîngrădit, dar îi pune la dispoziţie acestuia o activitate socială intensă, oportună în viaţa sentimentală.

Acest aspect pozitiv este vădit mai cu seamă în cazul Bivolilor singuri. Ajutaţi de farmecul lor aparte, ei au şansa să închege numeroase idile prin mijlocirea petrecerilor şi evenimentelor sociale la care iau parte. Cu atât mai mult, este indicat să nu se lanseze în aventuri trecătoare, superficiale, ci să îşi evalueze cu grijă potenţialii parteneri sau pretendenţi, selectând pe acela care le face cu adevărat inima să le tresalte întru iubire, care se apropie cât mai mult de imaginea visată a sufletului pereche şi este capabil să se implice cu seriozitate, loialitate şi sinceritate într-o conexiune amoroasă.

Bivolii aflaţi deja într-o relaţie trebuie la rândul lor să fie vigilenţi în dragoste în anul Maimuţei de Foc. Un intrus / o intrusă se poate strecura prin uşa din spate a legăturii sale de cuplu, punând la încercare armonia şi stabilitatea instaurate în aceasta în ultimul timp. Este necesar, aşadar, să îţi înfrânezi o eventuală tentaţie de a te apropia prea mult de o persoană de sex opus, şi să îţi înconjuri tovarăşul de viaţă cu o afecţiune constantă, astfel încât nici acesta să nu cedeze unei ispite asemănătoare. Vestea bună este că Bivolii angajaţi într-o relaţie de cuplu deja consacrată, verificată, sunt pe cale să se căsătorească în acest an.

Horoscop chinezesc 2016 - Bivol | Horoscop bani şi muncă 


Banii îşi găsesc cu uşurinţă drum către buzunarele tale în anul Maimuţei de Foc, atâta timp cât nu te laşi pe tânjeală şi eşti cât se poate de receptiv faţă de vânturile schimbătoare ale Maimuţei. Talentul tău şi ingeniozitatea ta din plan financiar sunt fructificate din plin prin străduinţe, prin perseverenţă, având în acest fel ocazia de a-ţi atinge înaltele obiective propuse. Dorinţa ta arzătoare de a avea mai mult pentru tine şi pentru oamenii la care ţii nu poate fi stânjenită de nimeni şi nimic! Acolo unde sunt mulţi bani apar şi multe tentaţii, atât personale, cât şi ale altora... Drept urmare, nu-ţi lăsa nicicând în jos pavăza prudenţei, nu te avânta în cheltuieli nesăbuite şi fii cu ochii în patru faţă de oameni care încearcă să profite de tine sau să te atragă în afaceri îndoielnice!

Deşi stă sub semnul norocului şi oportunităţilor, viaţa profesională îţi impune şi ea sânge rece şi prudenţă în 2016. Provocările din carieră nu au de ce să te îngrijoreze, întrucât le poţi face faţă cu brio. Oamenii din jurul tău, colegii şi colaboratorii au nevoie de tine, de competenţa şi/sau experienţa ta şi poţi pune la punct câteva afaceri sau întreprinderi profesionale individuale foarte promiţătoare. Atmosfera din muncă este prielnică valorificării talentelor tale şi afluxului tău sporit de creativitate. Asigură-te, totuşi, că ai ac de cojocul ipocriţilor, bârfitorilor sau celor care vor să te lucreze pe la spate! Pe de altă parte, Maimuţa de Foc îţi poate netezi calea către un nou şi avantajos job, capabil să îţi faciliteze dezvoltarea carierei.

Horoscop chinezesc 2016 - Bivol | Horoscop sănătate 


Maimuţa nu îţi dă deloc pace, şi stresul, insomnia sau oboseala nervoasă pot stăpânire peste tine, mai ales dacă te suprasoliciţi. Acordă-ţi perioade de relaxare în mod regulat, şi nu neglija beneficiile mişcării, în special în aer liber. Exerciţiile fizice îţi pot detensiona atât muşchii cât şi mintea. Potrivit astrologiei chinezeşti, în 2016 ţi se recomandă să ai grijă faţă de afecţiuni asociate cu stomacul sau cu sistemul digestiv.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Bivol 

Horoscop 2016 - Toate zodiile

2016: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni în horoscopul 2016
Horoscop chinezesc 2016 - Bivol Horoscop chinezesc 2016 - Bivol Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 08, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.