Horoscop chinezesc 2016: Maimuţă

Horoscopul chinezesc 2016 al Maimuţei lasă să se întrezărească dezideratul de a-ţi asuma un rol mai puţin important pe scena vieţii, de a sta cumva în expectativă şi a desluşi cu limpezime circumstanţele exterioare înainte de a te avânta într-o acţiune decisivă. Anul Maimuţei de Foc este unul dedicat mai degrabă consolidării realizărilor de până acum şi punerii bazelor unor viitoare demersuri ambiţioase pe termen lung.

Maimuţa (în scrierea chinezească 猴) este o zodie Yang şi una fixă de metal. Aparţii zodiei Maimuţei dacă te-ai născut în perioadele: 2 februarie 1908-21ianuarie 1909, 20 februarie 1920-7 februarie 1921, 6 februarie 1932-25 ianuarie 1933, 25 ianuarie 1944-12 februarie 1945, 12 februarie 1956-30 ianuarie 1957, 30 ianuarie 1968-16 februarie 1969, 16 februarie 1980-4 februarie 1981, 4 februarie 1992-22 ianuarie 1993, 22 ianuarie 2004-8 februarie 2005.

Horoscop chinezesc 2016: Maimuţă | Horoscop general 


Horoscop chinezesc 2016: Maimuţă
În astrologia chinezească, întâlnirea a două Maimuţe nu este un semn prea norocos! Atunci când o Maimuţă călătoreşte prin teritoriul guvernat de o alta, ea trebuie să nu atragă atenţia, să fie cât mai discretă şi mai puţin bătătoare la ochi. Dacă, însă, nu se poate împiedica să provoace cealaltă Maimuţă, să îi caute ceartă cu lumânarea şi să o înfrunte, călătoria sa este marcată de probleme. Este indicat, drept urmare, să te împaci cu gândul că în 2016 relaţiile tale sociale, viaţa ta profesională şi cea financiară vor fi cumva limitate, îngrădite şi nu vor trece prin evoluţii spectaculoase!

Cu toate acestea, în conformitate cu astrograma individuală a fiecărei Maimuţe, bazată pe cele cinci elemente chinezeşti, surplusul de metal (elementul Maimuţe) din 2016 poate vesti un an mai bun sau mai rău dacă harta ta astrală include mai puţin sau mai mult metal.

În anul Maimuţei de Foc, responsabilităţile par să-ţi fie mai apăsătoare decât de obicei, iar progresul mai anevoios decât altădată. Tocmai de aceea, este indicat să te înarmezi cu un sporit simţ practic şi realism, şi să fii pus în gardă faţă de numeroase circumstanţe ce tind să te distragă de la obiectivele tale, să-ţi răpească focalizarea către ele. De asemeni, nu este recomandabil să-ţi extinzi peste măsură o afacere ori un domeniu de activitate.

Pentru a pune baze trainice, solide relaţiilor cu cei din jur se impune să fii mai direct şi mai binevoitor cu ei, să le faci favoruri şi să le deschizi prietenilor tăi ochii faţă de nişte oportunităţi rare. Nu face paradă cu isteţimea ta şi alte înzestrări personale în public, mai ales că în acest fel îţi poţi înverşuna şi mai mult nişte duşmani puternici. Politeţea şi modestia îţi sunt aliaţi de nădejde în creşterea popularităţii! Dacă ajungi într-un conflict deschis cu cineva, nu îl alimenta, nu turna gaz peste foc, ci străduieşte-te să închei un armistiţiu, să propui un compromis avantajos pentru ambele părţi.

Maimuţa trebuie să se pregătească pentru un nou ciclu de unsprezece ani, caracteristic astrologiei chinezeşti, să îşi traseze noi obiective şi să-şi planifice în amănunţime acţiunile în vederea materializării lor.

Horoscop chinezesc 2016: Maimuţă | Horoscop dragoste 


Viaţa sentimentală poate fi tulburată în anul Maimuţei de Foc de mai multe neînţelegeri sau certuri cu partenerul tău. Din fericire, flexibilitatea este un atribut consacrat al zodiei tale, aşa că ai posibilitatea să aplanezi astfel de conflicte şi să laşi de la tine dacă îţi iubeşti cu adevărat tovarăşul de viaţă. În acelaşi timp, trebuie să-ţi supraveghezi impulsivitatea specifică şi să nu te avânţi într-o infidelitate, în special una conjugală!
Dacă eşti singur, poţi avea de luptat cu un rival puternic în încercarea de a cuceri inima unei persoane speciale de care te simţi atras.

Horoscop chinezesc 2016: Maimuţă | Horoscop bani şi muncă 


În 2016, pari să te angajezi în colaborări strânse cu colegii de muncă. Ai mult de treabă la serviciu, dar nu ai mari posibilităţi să faci importanţi paşi înainte în carieră. În cazul când eşti în căutarea unui job, nu îţi va fi tocmai uşor să-l găseşti pe cel la care aspiri mai ales datorită luptei acerbe cu nişte competitori. Oricum, perseverenţa şi competenţa sunt factori cheie în menţinerea actualui tău statut profesional.

Anul Maimuţei de Foc îţi recomandă o atitudine cât mai conservatoare, mai prudentă în sfera financiară. Dacă cineva îţi făgăduieşte marea cu sarea într-o investiţie, refuză-l cu diplomaţie. Pe de altă parte, dacă dai bani cu împrumut cuiva, va trebui să aştepţi mult şi bine înainte să-ţi fie înapoiaţi. Maimuţa este asociată cu vântul. Două Maimuţe generează un vânt foarte sălbatic, în stare să provoace distrugeri de amploare. În astrologia chinezească, acest lucru presupune pierderi de bani!

Horoscop chinezesc 2016: Maimuţă | Horoscop sănătate 


Veghează-ţi cu străşnicie starea de sănătate şi nu neglija nici o afecţiune incipientă. Fereşte-te de accidente ocazionale legate de mâini şi picioare, precum şi de sporturi ori activităţi periculoase. Potrivit astrologiei chinezeşti, în 2016 ar trebui să ai grijă îndeosebi faţă de boli asociate cu ficatul, vezica şi sistemul nervos.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015: Maimuţă

Horoscop 2016 - Toate zodiile

2016: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016
Horoscop chinezesc 2016: Maimuţă Horoscop chinezesc 2016: Maimuţă Reviewed by Diana Popescu on decembrie 02, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.