Horoscop Peşti ianuarie 2016

Horoscopul Peştilor ianuarie 2016 vesteşte o perioada de relativă şi senină însingurare dedicată reflecţiei şi decantării experienţelor de viaţă trecute, deschiderea spre noi frontiere ale lumii şi cunoaşterii, reevaluarea şi reaşezarea relaţiilor de prietenie, ajustarea idealurilor, speranţelor tale şi mobilizarea spre împlinirea lor.

Horoscop Peşti ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Peşti ianuarie 2016
Singurătatea nu îţi mai dă fiori reci pe şira spinării ci, dimpotrivă, pare să-ţi placă şi să îi afli beneficii. Mercur străbate odată cu 2 ianuarie 2016 meleagurile Vărsătorului şi ale celei de-a douăsprezecea case a Peştilor imprimandu-ţi o atitudine cumva mai retrasă, mai defensivă în relaţia cu lumea. De fapt, solitudinea te sprijină să reflectezi asupra trecutului şi să extragi din aceasta învăţăminte şi indicaţii privind viitorul. Comportamentul tău rezervat, discret este de bun augur întrucât acest aspect astral favorizează ieşirea la iveală a unor secrete bine ascunse până acum. Îţi poţi pune la treabă creativitatea în special într-un domeniu artistic.

Din 3 ianuarie, tranzitul lui Marte în Scorpion şi a IX-a ta casă se împotriveşte izolării insuflate de Mercur, dar învigorează influenţele pozitive ale acestuia. Eşti îmboldit să îţi extinzi orizonturile existenţei şi cunoaşterii. Dacă ai posibilitatea, nu te poţi abţine să nu pleci într-o călătorie, chiar dacă acest lucru presupune nişte sacrificii financiare. Oricum, dacă nu te duci în lume, lumea tinde să dea năvală peste tine. Poţi întâlni, direct sau pe internet, persoane deosebite de pe alte meridiane, având potenţialul să-ţi deschidă noi perspective despre tine. În acelaşi timp, îţi poate fi facilitată năzuinţa de a învăţa ceva nou ori de a începe un capitol nou şi interesant al romanului vieţii tale. Spontaneitatea care te animă nu face casă bună cu monotonia şi convenţionalismul traiului cotidian.

Încrâncenarea asupra ţelurilor tale este pe cale să se destrame pe 5 ianuarie 2016, ca urmare a cuadratului dintre Venus şi Neptun. Preferi oamenii şi circumstanţele care te fac să te simţi bine, şi poţi să-ţi dai şi cămaşa de pe tine celor care îţi cânta în strună şi te flatează. Poţi oscila între tentaţia de a vedea lucrurile dimprejurul tău într-o lumină prea roză şi înclinaţia de a le impune altora standarde prea înalte. Nu ţi-ar strica o picătură de realism!

Mercur îşi asumă o mişcare retrogradă în a XII-a casă a Peştilor începând cu aceeaşi zi de 5 ianuarie, inaugurând o perioadă caracterizată de o relativă derută în viaţă ta. Dacă ai senzaţia că mediul tău înconjurător trece prin schimbări aproape imperceptibile dar notabile, probabil că nu greşeşti. La un moment dat, vei putea constata că lumea nu se mai pliază obişnuinţelor tale, fiind necesar să te schimbi la rândul tău. Renunţă la idei preconcepute, fii cât mai adaptabil şi vei avea şansa să te bucuri de realizări importante.

Relaţiile de prietenie devin şi ele ambigue şi îţi sunt puse la încercare ca efect la intrării lui Mercur retrograd în sectorul astrologic al Capricornului odată cu 8 ianuarie 2016. Dacă unii amici îţi joacă feste pe neaşteptate, alţii pot fi îndreptăţiţi să fie mai reci faţă de tine, mai ales dacă în ultima vreme te-ai preocupat peste măsură de propriile interese şi ai neglijat conexiunea cu ei.

Trigonul lui Marte cu Neptun de pe 10 ianuarie insistă pe o explorare intuitivă a existenţei. Eşti în stare să găseşti soluţii judicioase unor probleme bazându-te nu atât pe calcule raţionale, cât pe inspiraţie. Dacă nu te agăţi de un program strict, de o planificare riguroasă, poţi ajunge la rezultate nesperate până mai ieri-alaltăieri.

Grijile zilnice sunt mai puţin împovărătoare şi ai ocazia să atingi o stare de graţie, de seninătate şi împăcare sufletească sub impactul Soarelui apărut pe 20 ianuarie în Vărsător şi a douăsprezecea casă a Peştilor. Poţi să te dedici unei însănătoşiri ori purificări spirituale şi să profiţi din nou de un plus de imaginaţie şi forţă intuitivă, inclusiv într-o activitate asociată cu arta. Eşti mai atent la necazurile celor din preajma ta, dornic să le dai o mâna de ajutor în mod dezinteresat.

Viitorul îţi pare mai luminos, mai promiţător decât altădată din 23 ianuarie, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Capricorn şi a XI-a ta casă. Conştient de valoarea ta individuală, ai capacitatea să faci paşi însemnaţi înainte spre materializarea speranţelor tale.

Atât amplasarea lui Venus, cât şi întoarcerea lui Mercur, pe 25 ianuarie 2016, în aspect direct în Capricorn şi a unsprezecea casă a Peştilor sugerează o armonizare a legăturilor de prietenie. După câteva experienţe nefericite, poţi, în sfârşit, să ştii cu certitudine cine îţi este şi cine nu îţi este amic. Este timpul să îţi consolidezi relaţiile cu oamenii care te respectă şi care sunt importanţi pentru tine, mai cu seamă că, nu peste multă vreme, vei avea nevoie de ei!

Venus în sextil cu Neptun în ziua de 30 ianuarie îţi creşte empatia şi te determină să percepi cu sensibilitate dificultăţile unor persoane din imediata ta apropiere. Eşti iarăşi mobilizat să faci bine altora fără să aştepţi ceva în schimb.

Horoscop Peşti ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea se împleteşte strâns cu prietenia şi îşi extrage seva din aceasta. Venus poposeşte odată cu 23 ianuarie 2016 în zona astrologică a celei de-a unsprezecea case a Peştilor, aşa că, dacă eşti singur, tinzi să îţi doreşti să ai alături pe cineva care să-ţi împărtăşească convingerile şi idealurile. Ai ocazia să întâlneşti un astfel de partener prin intermediul unui prieten sau în persoana cuiva de care te lega până acum o relaţie de prietenie ori de camaraderie. Deşi o poveste de dragoste înfiripată în acest context nu este traversată iniţial de o foarte fierbinte pasiune, ea are o bază solidă, ce permite construirea unei conexiuni sentimentale pe termen lung.

Horoscop Peşti ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Viaţa profesională este departe de a fi plictisitoare sau amară sub vibraţiile Lunii pline iţite pe 24 ianuarie 2016 în Leu şi a şasea casă a Peştilor. Pari să fii însufleţit de o sporită plăcere, satisfacţie în muncă, poate şi datorită faptului că te implici mai mult în sarcinile şi proiectele tale profesionale. Încrederea în tine însuţi se aliază cu un bogat aflux creativ, oferindu-ţi posibilitatea să te afirmi şi chiar să te ridici pe scara ierarhică de la serviciu.

Pe 30 ianuarie, sextilul dintre Venus şi Neptun te călăuzeşte spre inimile şi minţile oamenilor, şi poţi să foloseşti acest lucru în sfera profesională, îndeosebi dacă munca ta are de a face cu relaţiile cu publicul sau cu vânzările. De asemeni, în această zi îţi poţi promova cu brio proiectele profesionale ori de afaceri. Chiar dacă intuiţia îţi dăruieşte indicii preţioase într-un demers financiar, se impune să o echilibrezi cu o abordare cât mai raţională.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Peşti decembrie 2015

Horoscop Peşti 2016
Horoscop Peşti ianuarie 2016 Horoscop Peşti ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 17, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.