Horoscop Gemeni martie 2016

Horoscopul Gemenilor martie 2016 reliefează necesitatea de a-ţi reexamina şi îmbunătăţi legăturile parteneriale, o interacţiune intensă cu prietenii şi o ingeniozitate fertilă. Viaţa amoroasă îţi este iniţial agitată, dar şi promiţătoare, iar cea profesională este presărată de noi cerinţe şi orientări favorabile.

Horoscop Gemeni martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Gemeni martie 2016
Relaţiile de parteneriat stau sub semnul gâlcevii din 6 martie 2016, ca urmare a parcursului lui Marte în Săgetător şi a şaptea casă a Gemenilor. De asemeni, este posibil ca nişte duşmani înverşunaţi să te provoace la un duel al vorbelor, dar şi al faptelor. Atunci când spiritele ajung să se încingă, te simţi totuşi motivat să închei un pact, să pui la punct un compromis, astfel încât lucrurile să nu degenereze, să nu fie împinse prea departe. Foloseşte energia furnizată de Marte pentru a te ocupa de problemele din conexiunile umane şi a crea un climat de cooperare cu oamenii apropiaţi, mai ales că nu mai suporţi neînţelegerile mocnite, nemărturisite, chestiunile nerezolvate ascunse sub preşul tăcerii.

Soarele îşi croieşte drum, odată cu 20 martie, în Berbec şi a XI-a ta casă, insuflându-ţi o sete neostoită de a ieşi din tiparele cotidianului. Nu vrei să fii încadrat de oameni în rama îngustă a unei tipologii ori prejudecăţi, fiind gata să şochezi lumea prin gesturi imprevizibile. În acelaşi timp, eşti cât se poate de sociabil, îţi doreşti să petreci cât mai multă vreme alături de prieteni, fără să te implici însă peste măsură din punct de vedere emoţional. Poate că îţi priveşti amicii prin prisma obiectivităţii şi a ceea ce pot face ei pentru tine... Înclinat să te concentrezi asupra viitorului tău, ai capacitatea să îţi estimezi cu realism speranţele, obiectivele majore şi felul în care ţi le poţi materializa.

Cei din jurul tău, discuţiile cu ei îţi inspiră cele mai strălucite, mai ingenioase idei. Din 22 martie 2016, Mercur îi urmează Soarelui în cea de-a unsprezecea casă a Gemenilor, aşa că îţi este încă o dată stimulată comunicarea cu prietenii şi membrii grupului social din care faci parte. Inventivitatea efervescentă pe care o ai la dispoziţie te ajută să găseşti soluţii neconvenţionale ale unor dileme care te apasă de mult timp.

De pe 25 martie, Saturn preia o mişcare retrogradă în Săgetător şi a şaptea ta casă, indicând necesitatea de a-ţi revizui legăturile de parteneriat din dragoste/căsătorie, prietenie, afaceri şi muncă. Poţi fi răscolit de întrebări cruciale, de ale căror răspunsuri depinde bunăstarea ta materială, emoţională, sentimentală... "Care este rostul ori ţelul acestor relaţii? Mă poartă ele în direcţia dorită a destinului ori mă abat de la ea?"

Horoscop Gemeni martie 2016 | Horoscop dragoste 


Tranzitul lui Marte în a VII-a ta casă este asociat, odată cu 6 martie, cu o tumultoasă viaţă de cuplu, chiar cu o dragoste cu năbădăi! Relaţia cu partenerul tău tinde să fie extrem de vivace, să fie marcată de numeroase conflicte minore şi împăcări dulci. Cu toate că astfel de certuri par să fie furtuni într-un pahar cu apă, ele îţi pot sugera ce ai de făcut pentru a-ţi armoniza legătura în doi!

Viaţa sentimentală devine mai calmă, mai aşezată din 12 martie 2016, atunci când Venus începe să tranziteze meleagurile celei de-a zecea case a Gemenilor. În cazul în care eşti angajat într-o legătură amoroasă statornică, pe termen lung, poţi fi cerut în căsătorie de partenerul tău, realizând că oficializarea relaţiei voastre nu este decât un pas binevenit, normal, ce se impune de la sine. Dacă eşti singur, dragostea îţi dă târcoale în circumstanţe legate de viaţa profesională.

Deşi nu te prea dai în vânt după efuziuni sentimentale, Luna plină răsărită pe 23 martie în Balanţă şi a cincea ta casă te poate face să te predai acestora! Eşti traversat de imboldul de a juca cu toate cărţile pe masă la pokerul dragostei. În eventualitatea că ai înainte nişte piedici în relaţionarea cu persoana iubita, le poţi îndepărta cu uşurinţă dacă nu le exagerezi dificultatea. Nativilor solitari nu le este recomandat să se lanseze într-o idilă cu cineva faţă de care nu simt o iubire veritabilă. Vorbele sau gesturile lor pot fi văzute de la o poştă că sunt cusute cu aţă albă, că sunt trase de păr!

Horoscop Gemeni martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Responsabilităţile de la serviciu sau proiecte complexe cu care nu te-ai mai întâlnit până acum îţi cer o eficienţă sporită şi perfecţionarea pregătirii profesionale. Tranzitul lui Mercur în Peşti şi a X-a casă a Gemenilor pune accentul, odată cu 6 martie, pe competenţa ta, dar prilejuieşte şi o comunicare intensă cu colegii ori colaboratorii, precum şi o discuţie importantă cu un şef.

Sub efluviile Lunii noi iţite pe 9 martie 2016 în Peşti, progresul în carieră este facilitat de focalizarea pe un talent sau o abilitate înnăscută. Acest aspect astral îţi dă aripi ambiţiei şi îţi trezeşte dorinţa de a-ţi împărtăşi cunoaşterea profesională cu cei din preajma ta. Eşti pe cale să îţi dezvălui un nou traseu în carieră, îndeosebi dacă ţii seama de semnalele intuiţiei.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni 2016

Horoscop Gemeni februarie 2016
Horoscop Gemeni martie 2016 Horoscop Gemeni martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 16, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.