Copiii care vor face cei mai mulţi bani în viaţă!

Copiii care au probleme cu autoritatea, care nu-şi ascultă părinţii sunt cei predestinaţi să facă cei mai mulţi bani ca şi adulţi. Această este concluzia unui studiu de amploare din Luxemburg.

Copiii si banii
În cadrul studiului, au fost luaţi sub vizor mai mult de 500 de oameni, mai întâi în 1968, la vârsta de 12 ani, şi apoi în 2008, la cea de 52 de ani.

Ca şi copiii, ei au răspuns la 108 întrebări despre gândurile lor zilnice, acest lucru permiţându-le cercetătorilor să le descifreze personalitatea şi comportamentul.

Copiii care au arătat mai puţin respect faţă de reguli sau autoritatea parentală au avut tendinţa să facă mulţi bani mai târziu, în viaţă, indiferent de inteligenţa lor ori de statutul socioeconomic al părinţilor lor.

Cercetătorii nu sunt siguri de ce s-a petrecut asta... Ei sugerează că astfel de oameni ar putea avea o mai mare voinţă de a lupta pentru o promovare sau o mărire salarială, ...sau, că acei copii care încalcă regulile ar putea face mai mulţi bani la maturitate prin furt şi înşelăciune...

Să nu uităm, totuşi, de beneficiile muncii şi perseverenţei... Cercetătorii au studiat, totodată, calificativele date copiilor de către profesori, şi au constatat că cei mai studioşi copii ajung să aibă cariere de succes şi câştigă bani cu ghiotura ca şi adulţi.


Postări în aceeaşi tematică pe Blogul Dianei:

Personalitatea în funcţie de bani

Copiii indigo, o nouă treaptă în evoluţia oamenirii?

Psihologia omului sărac - Sărăcia, din lac în puţ
Copiii care vor face cei mai mulţi bani în viaţă! Copiii care vor face cei mai mulţi bani în viaţă! Reviewed by Diana Popescu on martie 16, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.