De la o călătorie nomadă la primul Turism Reality Show din România | Interviu cu mine însumi de Alexandru Damaschin



Până deunăzi, habar n-aveam că exista în România, în derulare, proiectul Zanticus TV și cât de minunat și îndrăzneț este acesta, dar mai ales oamenii care-l fac realizabil.
Pentru că exista și lucruri extraordinare pe care ar trebui să le cunoști pentru a putea face parte din ele sau, ulterior, acestea să devină sursele tale de inspirație, fă cunoștință cu Alexandru Damaschin și proiectul său, care sparge tiparele reality show-urilor din România de până acum.
De unde știu? Convinge-te singur!

Interviu cu mine însumi  de Alexandru Damaschin

Cum ar fi să pleci într-o călătorie în jurul României, pentru 5 ani?


Sună bine, nu-i așa :D? 
Majoritatea călătorilor despre care am auzit, aleg destinații de top din lume. Mi se pare normal și abia aștept să termin această expediție, această misiune ca să plec și eu prin lume. Dar o să plec tot cu gândul să-i inspir pe străini să ne viziteze țara în timp ce o să mă bucur de ospitalitatea lor.

Îmi dedic 5 ani din viață ca să locuiesc în fiecare județ, să fac episoade de turism, hyperlapse-uri și să scriu ghiduri de călătorie. Chiar vreau să scot românii din casă ca să-și viziteze țara.

Pe 16 august 2014 am dat startul acestei expediții. Mă numesc Alexandru Damaschin iar proiectul meu se numește Zanticus TV.

O idee


Oamenii mi-au zis că este imposibil. Cum ai să te finanțezi? Unde o să stai? Ce o să mănânci? Cu ce te deplasezi? 

Știi ce am făcut? Am plecat în această călătorie și le răspund la aceste întrebări în ghidurile de călătorie. Le zic și cum să economisească bani. Le pregătesc și materiale media prin care să vizioneze ce o să viziteze. Și asta se întâmplă pentru fiecare județ. 

Ce fain! Călătoriți prin țară! Și cu mine cum rămâne  ? 




La finalul acestei expediții, vei avea 160 de episoade de turism prin care vezi mai mult decât zonele arhicunoscute deja din România, vei avea 41 de hyperlapse-uri special create pentru cei care n-au timp să se uite la un episod de turism și vei avea la dispoziție peste 100 de ghiduri de călătorie special organizate ca să ai răspunsuri la multe întrebări legate de următoarea ta vacanță sau călătorie. 
Zanticus TV îți oferă episoadele de turism, iar TravelScribus.com îți oferă ghidurile de călătorie.

Orice călătorie începe cu primul pas...nu?



Și noi facem primul pas. 
Am început o campanie de strângere de fonduri pe platforma românească CrestemIdei.ro. Avem nevoie de 45.678 lei. Sunt multe cheltuieli. Foarte mari. Repet, sunt cheltuieli foarte mari :D ! 
Mai mult de 80% din cheltuieli le avem acoperite din servicii de freelance. Lucrăm pentru cazare, mâncare și transport iar în timpul liber lucrăm la proiect. Ne-am dori să lucrăm 100% pentru turismul intern și s-ar putea dacă am strânge toată suma stabilită în campania de crowdfunding. 
Pentru sumele între 20lei-6000 lei avem 10 recompense. Dacă nu este o sumă mare pentru tine, ne-ar plăcea să ne ajuți la finanțare :D 

Hai să călătorim împreună

România este o țară frumoasă și te invităm să fii alături de noi.

Fii cu ochii pe noi! Ne găsești pe Facebook, YouTube, Vimeo și pe TravelScribus.com. 

Fă o finanțare, fiindcă pic cu pic se face mare.


Bucurie mare,
Alexandru Damaschin



De la o călătorie nomadă la primul Turism Reality Show din România | Interviu cu mine însumi de Alexandru Damaschin De la o călătorie nomadă la primul Turism Reality Show din România | Interviu cu mine însumi de Alexandru Damaschin Reviewed by Diana Popescu on martie 13, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.