Cheia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Cheia din vise simbolizează atât libertate, cunoaştere, oportunităţi, acces, autocontrol sau control, deschidere spre noi idei şi perspective, cât şi secrete, responsabilităţi, temeri, emoţii şi sentimente reprimate, o schimbare neaşteptată şi bruscă din existenţa ta.

Cheia visată poate reprezenta "deschiderea," "descuierea," găsirea unui răspuns, a unei soluţii pentru o problemă frământătoare, şansa de a afla informaţii importante, chiar vitale, dar şi "încuierea," ascunderea faţă de tine însuţi a unor simţăminte ori ascunderea faţă de alţii a ceva despre tine.

Cheia visata
De exemplu, poţi visa că alergi pe o stradă urmărit de o creatură monstruoasă. În drumul tău, vezi pe ambele laturi ale străzii o mulţime de uşi şi încerci cu disperare să deschizi una din ele pentru a scăpa de monstrul din urma ta. Toate uşile sunt însă încuiate! La un moment dat, găseşti totuşi o uşă cu o cheie aflată în broască sa! O deschizi şi intri înăuntru, simţindu-te la adăpost, în siguranţă. Acest vis poate însemna că fugi de lucruri, circumstanţe negative din existenţa ta reală sau că ai probleme în relaţia de cuplu ori la serviciu. Îţi doreşti din toată inima să scapi de aceste situaţii problematice, de aceste frustrări găsind cheia fericirii! Este nevoie sau ai şansa să iei măsuri ferme pentru a te descătuşa de problemele tale!

Vezi şi Urmărit în vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Nu trebuie trecut cu vederea că atunci când visezi chei, ţi se poate indica şi un aspect pozitiv sau nu din viaţa sentimentală, erotică.

Visul în care găseşti o cheie este de bun augur întrucât semnalează frecvent că ai descoperit rezolvarea unei probleme, ţi-ai scos la iveală o nouă faţetă a personalităţii, ai desluşit un indiciu despre tine însuţi sau despre altcineva. În particular, găsirea unei chei de aur denotă noroc, putere, influenţă şi avere, accesul la aproape tot ce îţi doreşti. Ţi se poate sugera că o perioadă nefastă din viaţa ta este pe cale să se încheie şi că, în curând, vei intra într-una pozitivă, promiţătoare.

O legătură de chei din vise poate însemna statutul, autoritatea şi puterea de care te bucuri. Ţi se oglindeşte, totodată, adaptabilitatea de care dai dovadă într-o anumită împrejurare.

Dacă ai visat că ai pierdut o cheie poate fi vorba despre o frustrare a ta din viaţă, despre schimbări surprinzătoare şi neplăcute ori evenimente negative în care ai fost antrenat. În acelaşi timp, ţi se semnifică temerea că poţi pierde controlul asupra ta, a existenţei tale, că îţi vezi ameninţată poziţia socială sau profesională. Un astfel de vis poate simboliza şi pierderea unei oportunităţi, simţământul că ai uitat sau ai trecut cu vederea ceva important. Într-o altă interpretare, cheia pierdută are de a face cu supărări şi certuri, inclusiv în dragoste, în familie.

Uşa/poarta din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Un vis în care arunci o cheie sugerează că ai scăpat dn frâu o anumită situaţie ori relaţie umană.

Atunci când visezi că dai cuiva o cheie înseamnă că îi împărtăşeşti unei persoane gânduri şi sentimente intime, secrete.

O cheie ruptă, stricată din vise reprezintă pierderea unui statut, a unei poziţii, imposibilitatea de a mai avea acces într-un loc sau într-o colectivitate. Într-o interpretare diferită, este semnalată o despărţire de persoană iubita provocată de cauze subiective ori obiective.

Visele despre o cheie ruginită dau de înţeles că îţi neglijezi potenţialul, talentele, înzestrările native.

Indicii asemănătoare poţi afla în visele despre casă 

Sunetul, clinchetul, zornăitul unor chei lovindu-se una de alta sugerează că ţi-ai asumat o atitudine corectă în viaţă, că eşti pe calea cea bună în evoluţia ta ori că eşti pe punctul să te lansezi într-o acţiune decisivă.
Cheia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Cheia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.