Ce sunt serviciile de mutare şi relocare?



Deunăzi, un amic m-a sunat şi m-a întrebat dacă nu ştiu pe cineva cu o maşină disponibilă, că trebuie să se mute din Bucureşti la Sibiu cu tot cu firmă şi familie şi din tonul vocii sale cred că mai avea puţin şi făcea infarct de la stresul acumulat. Nu auzise săracul, de firmele profesioniste de mutare şi relocare care îţi fac viaţa uşoară, dacă te afli într-un asemenea moment de tranziţie al vieţii!

Trebuie să ştii că serviciile din România s-au diversificat şi au ajuns să-ţi ofere mijloacele propice şi complete procesului de mutare, fie că este vorba de mutarea în altă zonă a oraşului, în alt oraş din ţară sau chiar din altă parte a Europei.


 Ce sunt serviciile de mutare şi relocare? 


Spune adio cărăuşilor pe care îi angajai cu ora, ca să-ţi demonteze casa şi să-ţi încarce şi descarce mobila într-un camion rablagit şi fă cunoştinţă cu profesioniştii care vin în întâmpinarea celor mai exigenţi clienţi şi care, dispunând de mijloace profesioniste, fac din mutarea propriu-zisă un eveniment fericit.

Ai auzit de SprintMove? Daca nu știai aceasta una din firmele bucureştene cu un portofoliu excelent şi o clientelă extrem de mulţumită.

Iată câteva dintre mijloacele de care dispune aceasta:
 - folii cu bule de aer pentru protejarea obiectelor de artă şi a celor fragile,
 - cutii în funcţie de mărimea si volumul obiectelor,
 - materiale de protecţie speciale pentru protejarea pieselor mobilierului unicat
 - depozite curate şi bine întreţinute în care poţi să-ţi laşi fără grijă anumite piese de mobilier
 - maşini încăpătoare şi bine întreţinute care asigura transportul de la o locaţie la alta.

 Ca o mană cerească sunt serviciile de mutari mobila  care îți asigură:
- demontarea mobilei,
- manipularea cu grijă și protejarea acesteia cu materiale speciale,
 - transportul,
 - montarea acesteia în noul sediu,
 - curăţenia preliminară.
 Trebuie să mai ştii că te vei putea bucura de o estimare gratuită a serviciilor, o logistică impecabilă, servicii prompte și un personal calificat.

Sper că ți-am fost de folos!
Ce sunt serviciile de mutare şi relocare? Ce sunt serviciile de mutare şi relocare? Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.