Horoscop Săgetător mai 2016

Horoscopul Săgetătorului mai 2016 mărturiseşte despre armonizarea preocupărilor profesionale cu cele sociale, beneficiile dar şi dilemele prilejuite de relaţiile parteneriale, dezideratul de a fi cât mai flexibil şi mai răbdător în faţa unor schimbări imprevizibile. Dacă viaţă amoroasă se împlineşte printr-o împărtăşire afectivă autentică, cea profesională făgăduieşte succese deosebite.

Horoscop general Săgetător mai 2016 


Pe 6 mai 2016, Luna nouă din Taur şi a şasea casă a Săgetătorului te inspiră să îţi reevaluezi şi să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate. Mai mult decât atât, poţi trece printr-un fel de vindecare sufletească, spirituală. Eşti încurajat să-ţi priveşti organismul ca un tot unitar, să îţi asumi principiul "o minte sănătoasă într-un corp sănătos," să te debarasezi de obiceiuri sau dependenţe dăunătoare. În acelaşi timp, poţi simţi o imensă satisfacţie interioară prin ajutorarea cuiva ajuns la un impas.

Echilibrarea vieţii tale personale cu cea socială, alianţe promiţătoare cu persoane oneste şi avantajele reciproce izvorâte din legăturile parteneriale sunt, din 20 mai, reperele tranzitului Soarelui în Gemeni şi a VII-a ta casă. Oamenii apropiaţi te ajută să te cunoşti mai bine şi îţi preţuiesc personalitatea. Este o vreme fertilă colaborării, asocierii cu alţii, focalizării pe scopuri comune. Ai capacitatea să armonizezi vieţile altora, iar tactul şi bunăvoinţa de care dai dovadă îţi asigură sprijinul celor din jurul tău.

Soarele în opoziţie cu Marte pe 22 mai 2016 şi Luna plină ivită pe aceeaşi dată în Săgetător generează o serie de influenţe contradictorii. Stăpânit de o intensă emotivitate, poţi cade pradă unei impulsivităţi excesive, ce te îmboldeşte să reacţionezi disproporţionat faţă de nişte probleme minore. Nu te lăsa atras în certuri înfierbântate şi străduieşte-te mai degrabă să fii receptiv la mesajele transmise de intuiţie. Chiar dacă eşti apăsat de nişte dileme, nu te îndepărta de cei dragi, mai ales că îndrumările lor îţi sunt de un real folos.
Săgetător

Vezi şi Horoscopul Săgetătorului în anul 2016!

Relaţiile parteneriale din plan personal, social şi profesional pot trece printr-o criză sub impactul cuadratului dintre Venus şi Marte de pe 25 mai. Acest lucru se poate petrece din cauza unor impulsuri egoiste ale unui asociat de-al tău sau din pricina impresiei că acesta profită de tine. În acest context, este indicat să te abţii de la gesturi pripite, să încerci să dai la pace cu partenerul tău, eventual să apelezi la un compromis.

Un alt cuadrat, între Jupiter şi Saturn, marchează ziua de 26 mai 2016. Circumstanţele exterioare îţi impun o transformare a modului de abordare a ţelurilor tale. Nu te mai închista pe tradiţii şi conformism. Fii cât mai adaptabil în tot ce întreprinzi şi nu vei avea decât de câştigat!

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile 

Marte capătă un aspect retrograd odată cu 27 mai în Scorpion şi a XII-a casă a Săgetătorului, creând o pâclă de incertitudine, nesiguranţă împrejurul tău. Metode ce îţi păreau a fi infailibile în atingerea succesului tind să te poarte dintr-o dată spre eşecuri. Ţi se recomandă să te reţii deocamdată de la iniţiative temerare sau importante. Este necesar să te lămureşti dincotro bate vântul schimbării, să analizezi toate consecinţele posibile ale acţiunilor tale. Mai bine te complaci în inacţiune decât să te angajezi în acţiuni păguboase!

Horoscop Săgetător mai 2016 - Dragoste 


Începând cu 24 mai 2016, vizita lui Venus în Gemeni şi a VII-a casă a Săgetătorului aduce în prim plan autenticitatea simţămintelor reciproce din relaţiile de cuplu. Năzuinţa de a întâlni pe cineva special, în stare să te iubească necondiţionat, aşa cum eşti, să se desprindă de comoditatea unei relative singurătăţi devine posibilă în decursul acestui ciclu venusian. Poţi cunoaşte o astfel de persoană prin intermediul cuiva apropiat, a unui prieten sau a unei rude. În relaţiile în doi statornicite sentimentele se cer mărturisite şi dovedite mai des decât altădată. Dacă ai un partener, acesta te poate surprinde printr-un gest ieşit din comun al ataşamentului sau faţă de tine.


Horoscop Săgetător mai 2016 - Bani şi muncă 


După ce, de-a lungul tranzitului său retrograd în Fecioară şi a zecea casă a Săgetătorului, Jupiter a încercat să-ţi reclădească încrederea în forţele proprii, să-ţi releve valoarea şi punctele forte din punct de vedere profesional, odată cu 9 mai 2016, atunci când această planetă îşi reia mişcarea directă, ai oportunitatea să faci importanţi paşi înainte în carieră. Atât împrejurările, cât şi persoane influente tind să îşi dea concursul în afirmarea ta, în recunoaşterea meritelor tale. Cu cât îndrăzneşti mai mult, cu atât mai consistent norocul pare să fie de partea ta! Acest aspect astral este asociat frecvent cu o promovare, o creştere salarială, obţinerea unui job avantajos sau succese în afaceri!

Horoscop Săgetător aprilie 2016
Horoscop Săgetător mai 2016 Horoscop Săgetător mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.