Horoscop Săgetător aprilie 2016

Horoscopul Săgetătorului aprilie 2016 reliefează echilibrarea poftei de a trăi şi de a te distra cu o atitudine matură faţă de existenţă, dezideratul de a da dovadă de prudenţă, răbdare şi flexibilitate în faţa unor eventuale dificultăţi, o viaţă amoroasă presărată cu oportunităţi, una profesională foarte activă şi o activitate financiară cumva contradictorie.

Horoscop Săgetător aprilie 2016 - Horoscop general


Săgetător
Viaţa îţi dezvăluie frumuseţi şi plăceri ispititoare, cărora nu te predai întru totul din cauza înclinaţiei de a despica firul în patru în mai tot ce întreprinzi. Din 5 aprilie 2016, tranzitul lui Venus în Berbec şi a cincea casă a Săgetătorului este însoţit de cel al lui Mercur în Taur şi a VI-lea tău sector astrologic. Venus te trage de mânecă către petreceri, riscuri şi desfătări, însă Mercur te bate la cap să-ţi faci ordine în traiul cotidian şi să te descotoroseşti de obiceiuri şi tabieturi dăunătoare. În acest context astral, trebuie să găseşti o cale de mijloc, astfel încât să nu te frustezi de bucuria de a trăi, dar nici să nu-ţi abandonezi cu totul responsabilităţile.

Pe 7 aprilie, Luna nouă din Berbec dă întâietate influenţelor venusiene, te revitalizează prin aventuri şi experienţe de viaţă provocatoare şi delicioase, inclusiv în dragoste. Este vemea să te avânţi în activităţi care-ţi fac plăcere, să te dedici unui hobby, unei pasiuni.De fapt, tot ceea ce îţi încântă inima îţi netezeşte drumul spre realizări, succese care altădată necesitau eforturi îndârjite.

Existenţa îţi este traversată de frumusete şi socializezi cu uşurinţă cu alţii, îndeosebi cu persoane de sex opus ca urmare a tranzitului lui Venus cu Marte din 12 aprilie 2016. Interacţiunea cu oamenii îţi stimulează mintea şi îţi inspiră idei strălucite. Creativitatea ţi se ridică spre ceruri şi îţi permite să te exprimi sugestiv, elocvent, mai cu seamă într-un domeniu artistic.

Horoscop Săgetător 2016

Aspectul retrograd preluat de Marte în data de 17 aprilie poate fi marcat de dificultăţi în punerea la treabă a energiei şi resurselor tale, a impunerii personalităţii ori abilităţilor tale. Înarmează-te cu calm şi prudenţă, şi fii cât mai adaptabil, pregătit să faci faţă unor întorsături nebănuite ale soartei.

Venus în trigon cu Saturn pe 18 aprilie 2016 te ajută să te descurci în conjuncturile uneori vitrege create de Marte. Eşti preocupat de felul cum eşti perceput de alţii şi le demonstrezi celor din preajmă responsabilitatea din demersurile tale. Ştii când să-ţi pui lacăt la gură şi când să dai glas opiniilor tale.

22 aprilie este o zi rezervată odihnei, relaxării, retragerii din tumultul cotidian. Luna plină apărută în Scorpion şi a XII-a casă a Săgetătorului te îndrumă spre preocupări spirituale, către regăsirea armoniei cu lumea înconjurătoare.

Horoscop Săgetător aprilie 2016 - Dragoste


Farmecul cu care te dăruieşte Venus îţi făgăduieşte o viaţă sentimentală intensă, interesantă şi incitantă. Planeta dragostei parcurge odată cu 5 aprilie a V-a ta casă, scoţându-ţi în cale oportunităţi amoroase chiar şi în cele mai neaşteptate circumstanţe. Dacă eşti singur, nu este exclus să devii ţinta mai multor flirturi şi avansuri, o situaţie în care nu numai că te compaci, dar care îţi furnizează şi o imensă satisfacţie. Tot ce ai de făcut este să alegi cel mai promiţător, mai potrivit pretendent la inima ta. În cazul că ai un partener, nu te poţi împiedica să sărbătoreşti iubirea împreună cu acesta. Treci printr-o perioadă capabilă să-ţi încrusteze în suflet şi în minte amintiri nemuritoare.

Venus se mută începând cu 30 aprilie 2016 în a unsprezecea casă a Săgetătorului, insuflând maturitate, seriozitate trăirilor amoroase. Nu te mai îndrăgosteşti prea uşor, peste noapte, de cineva atractiv, şi cauţi să evaluezi cât mai obiectiv calităţile şi defectele unui potenţial partener. Nu exagera în această privinţă, nu-i refuza inimii dreptul la vot!

Horoscop Săgetător aprilie 2016 - Muncă si bani


Trigonul dintre Soare şi Saturn de pe 5 aprilie 2016 îţi conferă prudenţă şi calm în afaceri şi la serviciu. Îţi impui standarde înalte în tot ce faci şi ieşi în evidenţă prin simţul responsabilităţii, un lucru apreciat de superiori. Bogatul aflux creativ pe care îl ai la îndemână este canalizat în proiectele profesionale.

Munca stă sub semnul organizării şi perfecţionării ca efect al tranzitului iniţiat de Mercur, pe 5 aprilie, în a cincea casă a Săgetătorului. Ai înainte un ciclu profesional de-a lungul căruia eficienţa şi simţul practic îţi sunt buni aliaţi.

Sub influenţa trigonului lui Venus cu Saturn din 18 aprilie îţi manevrezi cu pricepere interesele financiare şi eşti cât se poate de prudent în iniţiativele legate de bani. Ai posibilitatea să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară, să îi creezi baze solide.

Ţi-ai trecut în revistă horoscopul chinezesc 2016?

Pluton, înscris odată cu 18 aprilie 2016 în tranzitul său retrograd în Capricorn şi a doua casă a Săgetătorului, are potenţialul să îţi creeze probleme financiare, mai ales dacă te-ai lăsat în voia neseriozităţii ori superficialităţii. Pe de altă parte, unii nativi pot cade pe panta unei preocupări obsesive faţă de bani, ajungând eventual să cântărească aproape orice prin prisma acestora.

Responsabilităţile profesionale, modul cum te focalizezi către ele sunt repere consacrate ale vizitei Soarelui, din 19 aprilie, în Taur şi a VI-a ta casă. Eşti îmboldit să te dedici unor iniţiative şi planuri importante, să-ţi dezvolţi competenţele. Totodată, Soarele pune accentul pe beneficii provenite din eforturi colective, cărora te poţi ralia cu greu dacă ai o fire individualistă.

Sfera profesională tinde să-ţi fie zguduită de evenimente ieşite din comun în urma turnurii retrograde adoptate de Mercur pe 28 aprilie 2016 în VI-a casă a Săgetătorului. Nu este o perioadă prielnică unor acţiuni de amploare, ci revederii detaliilor semnificative, observării a tot ce îţi stânjeneşte evoluţia în carieră.

Horoscop Săgetător martie 2016
Horoscop Săgetător aprilie 2016 Horoscop Săgetător aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.