Horoscop Capricorn mai 2016

Horoscopul Capricornului mai 2016 indică năzuinţa şi oportunitatea de a depăşi graniţele traiului cotidian şi a te îmbogăţi spiritual graţie studiului şi călătoriilor, focalizarea spre ameliorarea stării de sănătate, testarea relaţiilor de prietenie, o viaţă amoroasă oscilând între emotivitate şi raţiune, şi una profesională marcată de voinţa de a te afirma şi perfecţiona.

Horoscop general Capricorn mai 2016 


Luna nouă găzduită pe 6 mai 2016 de Taur şi a cincea casă a Capricornului îţi stimulează pofta de a trăi, te invită să te bucuri din plin de deliciile vieţii, să îţi redescoperi copilul din suflet şi să îţi îngădui niţică joacă într-un trai cotidian poate stresant. În acelaşi timp, ai ocazia să îţi reverşi cu folos creativitatea graţie unui talent înnăscut.

Forţa personalităţii tale se manifestă neîngrădită de nimic ca efect al trigonului Soarelui cu Pluton din 7 mai. Vigoarea şi perseverenţa sunt chei ale succesului în această zi. Abilitatea de a înţelege cu limpezime motivaţiile tale şi ale celor din jur te sprijină să solutionezi o problemă mai veche.

Din 9 martie 2016, revenirea lui Jupiter în tranzit direct în Fecioară şi a IX-a casă a Capricornului dă sens unei stări de neastâmpăr care te-a traversat până acum. Eşti dornic să te deschizi spre noi orizonturi, să studiezi şi/sau să călătoreşti, să îţi extinzi cunoaşterea despre lume.
Capricorn
Uneori prea neglijent faţă de detaliile activităţilor zilnice, eşti totuşi înzestrat cu o perspectivă vastă a vieţii tale şi a semnificaţiei sale. Ai posibilitatea să vizitezi meleaguri îndepărtate sau să cunoşti oameni deosebiţi, originali, eventual sosiţi de peste hotare. De asemeni, te poţi dedica învăţării unor lucruri care nu ţi-au stârnit interesul până acum.

Vezi şi Horoscopul Capricornului în anul 2016!

Trigonul dintre Mercur şi Pluton de pe 13 mai îţi măreşte puterea de concentrare şi te sprijină în orice tip de preocupare intelectuală. Nu te mai mulţumeşti cu poleiala aparenţelor şi ajungi la miezul lucrurilor. Poţi avea o experienţă de viaţă relevantă de-a lungul unei călătorii.

Optimizarea tonusului tău fizic şi psihic constitue un obiectiv constant începând cu 20 mai 2016, atunci când Soarele îşi demarează parcursul în Gemeni şi a VI-a casă a Capricornului. Totodată, eşti interesat să treci în revista evenimentele din ultimele luni, să separi ceea ce merită a fi menţinut de lucrurile nesemnificative.

Pe 22 mai, Luna plină din Săgetător şi a douăsprezecea ta casă îţi aduce la suprafaţă vrând-nevrând emoţii suprimate, ascunse. Confruntarea cu ele te căleşte, te întăreşte şi te convinge să laşi trecutului ceea ce este al trecutului.

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Relaţiile cu prietenii îţi pot fi puse la încercare odată cu 27 mai 2016 sub impactul tranzitului retrograd preluat de Marte în Scorpion şi a XI-a casă a Capricornului. Există posibilitatea ca acţiunile individuale să devină acaparatoare atât pentru tine cât şi pentru amicii tăi, şi să te îndepărtezi de ei din această cauza. Adu-ţi aminte că orice conexiune umană, mai cu seama prietenia, îşi dovedeşte viabilitatea în funcţie de felul cum depăşeşte vremuri vitrege!

Horoscop Capricorn mai 2016 - Dragoste 


Dragostea pluteşte în aer şi o poţi degusta cu fiecare respiraţie pe 6 mai, sub efluviile Lunii noi din a V-a ta casă. Într-o astfel de conjunctură astrală, te poţi îndrăgosti pe nesimţite, cu o spontaneitate eliberată de orice fel de complexe! De multe ori, o idilă închegată sub aceste auspicii este caracterizată, cel puţin la debut, mai cu seamă de o atracţie fizică.

Venus tranzitează odată cu 24 mai 2016 meleagurile Gemenilor şi ale celei de-a şasea tale case, sugerându-ţi să îţi treci viaţa sentimentală prin furcile caudine ale raţiunii. Poţi astfel să fii tentat să îţi pui lacăt inimii chiar de la începutul unei poveşti de dragoste promiţătoare, pentru a încerca să examinezi cu obiectivitate calităţile şi defectele unui potenţial partener!

Horoscop Capricorn mai 2016 - Bani şi muncă 


Puterea de convingere dăruită pe 14 mai 2016 de trigonul dintre Venus şi Pluton îţi este de folos în crearea unor alianţe de nădejde în scopul materializării aspiraţiilor. Eşti perseverent peste poate, nu te dai înapoi de la nimic pentru a împlini ce ţi-ai propus, mai cu seamă că ai la îndemână o energie fizică clocotitoare.

Sfera profesională ajunge în prim plan odată cu 20 mai, ca urmare a tranzitului Soarelui în a VI-a ta casă. Tinzi să te preţuieşti prin ceea ce faci în muncă. Motivat să îţi măreşti eficienţa, ai prilejul să îţi perfecţionezi competenţa, să îţi organizezi demersurile profesionale şi să te apleci cu minuţiozitate asupra unor detalii semnificative.

Tendinţele solare sunt amplificate din 24 mai 2016 de prezenţa lui Venus în a şasea casă a Capricornului. Eşti preocupat pe mai departe de ordine şi organizare la locul de muncă şi, în plus, sub inspiraţia lui Venus, îţi abordezi cu o creativitate sporită responsabilităţile.

Horoscop Capricorn aprilie 2016
Horoscop Capricorn mai 2016 Horoscop Capricorn mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2016 Rating: 5

3 comentarii:

  1. cum ziceam: eu nu gasesc horoscopu sagetatorului pentru mai 2016

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu gasesc horoscopul sagetatorului pentru mai 2016. deloc.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.diane.ro/2016/04/horoscop-sagetator-mai-2016.html

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.