Horoscop Vărsător mai 2016

Horoscopul Vărsătorului mai 2016 evidenţiază o refocalizare a obiectivelor tale ce se armonizează cu ajutorarea altora, împrospătarea şi revitalizarea personalităţii tale, o interacţiune de bun augur în plan social, o viaţă amoroasă foarte bogată în oportunităţi şi una profesională cumva tensionată ori conflictuală.

Horoscop general Vărsător mai 2016 


Căminul, viaţa de familie capătă întâietate pe 6 mai 2016, sub vibraţiile Lunii noi din Taur şi a patra casă a Vărsătorului. Te simţi impulsionat să îţi purifici casa, să o eliberezi de lucruri vechi şi inutile, să renunţi la nişte posesiuni care şi-au pierdut semnificaţia emoţională. Dacă unii nativi sunt inspiraţi să-şi renoveze ori infrumuteseze locuinţa, alţii pot lua decizia de a o vinde sau a se muta într-o casă nouă. Conexiunea afectivă cu familia, îndeosebi cu mama, tinde să se intensifice.

O perioadă marcată de reinstaurarea echilibrului între cât te dăruieşti altora şi cât ţie însuţi este inaugurată din 9 mai, ca urmare a reluării tranzitului direct al lui Jupiter în Fecioară şi a VIII-a ta casă. Deşi continui să îţi ajuţi prietenii şi nu-ţi este teamă să îţi afişezi simţămintele, nu îţi mai permiţi să fii vulnerabil faţă de persoane ipocrite, ce îşi ascund intenţiile rele sub masca bunăvoinţei.
Vărsător

Soarele parcurge începând cu 20 mai 2016 sectorul astrologic al Gemenilor şi a cincea ta casă, vestind un interval de timp de-a lungul căruia beneficiezi de un plus de energie, încredere în tine însuţi. Îţi dai jos carapacea unei prudenţe excesive, te laşi în voia spontaneităţii, a plăcerilor şi bucuriilor vieţii. Creativitatea ieşită din comun te sprijină să comunici cu expresivitate, să te înfăţişezi celorlalţi în cea mai frumoasă, mai atractivă variantă a sinelui. Cei din jur te apreciază şi îţi caută compania, gata să se alăture iniţiativelor tale.

Vezi şi Horoscopul Vărsătorului în anul 2016! 

Pe 22 mai, Luna plină din Săgetător şi a XI-a casă a Vărsătorului îţi infuzează un neastâmpăr greu de stăpânit. Eşti străbătut de nevoia de a te întâlni cu cât mai mulţi oameni, de a fi, dacă se poate, în mai multe locuri deodată. Această Lună plină pare să-ţi comunice indicii pozitive despre viitor, care trebuie să fie folosite pentru implementarea unor schimbări în prezent.


Horoscop Vărsător mai 2016 - Dragoste 


Dragostea se dezbară de bătălii pentru supremaţie, de înfruntări ale orgoliilor dintre parteneri odată cu 9 mai 2016. Ieşirea lui Jupiter din aspectul său retrograd în a opta casă a Vărsătorului te poate determina să-ţi laşi deoparte dorinţele personale pentru a te concentra pe cele ale persoanei iubite. În acelaşi timp, viaţa amoroasă câştigă în căldură afectivă, în intimitate şi senzualitate.

Legăturile de cuplu sunt eliberate de orice fel de griji, temeri sau poveri emoţionale din 20 mai, ca efect al tranzitului Soarelui în Gemeni. Eşti îmboldit să-ţi sărbătoreşti iubirea, să descoperi aspecte noi şi promiţătoare ale conexiunii cu partenerul tău. Dacă eşti singur, tinzi să te descotoroseşti de timiditate ori complexe, să te delectezi în jocurile flirtului, să-ţi asumi mai multe riscuri în cucerirea inimii cuiva de care eşti atras.

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Sub impactul prezenţei lui Venus în a V-a casă a Vărsătorului, viaţa sentimentală trece printr-una din cele mai favorabile perioade ale anului. În cuplurile deja formate ataşamentul reciproc se împrospătează, iar nativii solitari au şanse sporite să se implice într-o poveste de dragoste plină de făgăduinţe.


Horoscop Vărsător mai 2016 - Bani şi muncă 


Din 9 mai, revenirea lui Jupiter în mişcare directă în Fecioară este asociată cu câştiguri băneşti provenite din parteneriate de afaceri, dintr-o moştenire sau datorate unei gestionări mai inspirate a resurselor tale financiare.

Marte porneşte odată cu 27 mai 2016 într-un tranzit retrograd în Scorpion şi a zecea casă a Vărsătorului, generând o atmosferă mai încordată decât de obicei în plan profesional. Poţi descoperi că inamicii sau competitorii tăi sunt mai înverşunaţi dar cea mai bună metodă de a aborda această conjunctură astrală este să nu le răspunzi cu aceeaşi monedă. Reţine-ţi izbucnirile temperamentale şi estimează cu luciditate în care bătălii merită să te implici şi în care nu. Afirmarea punctelor tale forte din punct de vedere profesional poate fi, de asemeni, o strategie mai eficientă decât angajarea în lupte subterane pentru putere.

Horoscop Vărsător aprilie 2016
Horoscop Vărsător mai 2016 Horoscop Vărsător mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.