Horoscop Capricorn aprilie 2016

Horoscopul Capricornului aprilie 2016 consemnează armonizarea relaţiilor familiale, posibilitatea de a-ţi explora sinele veritabil şi a-ţi promova valorile individuale, necesitatea de a-ţi stăpâni o impulsivitate înfierbântată şi de a aborda cu adaptabilitate circumstanţe neaşteptate şi o viaţă sentimentală ce parcurge o largă diversitate de oportunităţi fără să fie scutită totuşi de pericole.

Horoscop Capricorn aprilie 2016 | Horoscop general 


Capricorn
Viaţa de familie îşi dezvăluie valorile şi satisfacţiile poate uitate graţie parcursului iniţiat de Venus pe 5 aprilie 2016 în Berbec şi a patra casă a Capricornului. Eşti cât se poate de atent la problemele şi preocupările celor dragi, gata să-i iei sub aripa ta ocrotitoare dacă ţi se pare că sunt ameninţaţi în vreo privinţă. Nu te desprinzi cu una cu două de locuinţă, preferând mai degrabă să te desfeţi acasă în compania prietenilor.

Începând cu aceeaşi dată de 5 aprilie, Mercur îşi croieşte drum în Taur şi a V-a ta casă, facilitându-ţi exprimarea sinelui, personalităţii în toate aspectele existenţei. Eşti îndrumat să-ţi afli individualitatea, comorile autenticităţii tale interioare. Odată ce ai realizat acest lucru, oamenii vor putea să te perceapă aşa cum eşti în realitate, să te aprecieze pentru adevăratele tale puncte forte.

Cuadratul dintre Soare şi Pluton din 6 aprilie 2016 provoacă o tensionare a relaţionării cu ceilalţi. Cei din jurul tău par să încerce să te domine, să te calce pe bătături ori să te atace în diferite moduri. Nu este nevoie decât de o scânteie pentru a face să explodeze butoiul cu pulbere al vrajbei şi confruntărilor. Ţine cont că mâine aceste tensiuni se vor destrăma şi păstrează-ţi calmul pentru a nu genera dispute păguboase pe termen lung.

Luna nouă răsărită pe 7 aprilie în Berbec şi a IV-a casă a Capricornului dă amploare orientărilor venusiene, te îmboldeşte să investeşti cât de mult, atât material, cât şi afectiv, în cămin, în persoanele îndrăgite. Este de aşteptat să petreci mai mult timp acasă, să fii inspirat să-ţi dai locuinţei o nouă faţă, mai frumoasă, în acord cu ceea ce preţuieşti tu şi apreciază cei apropiaţi de ţine.

Pe 17 aprilie, Mercur în trigon cu Pluton vesteşte o zi prielnică activităţii mentale, concentrării şi investigării intelectuale. Vrei să dai deoparte aparenţele şi să ajungi la miezul lucrurilor. Conversaţiile cu oameni aflaţi pe aceeaşi lungime de undă cu tine sunt centrate pe subiecte importante, chiar vitale pentru tine. Poţi avea o revelaţie de-a lungul unei călătorii!

Marte devine, în aceeaşi zi de 17 aprilie 2016, retrograd în Săgetător şi a douăsprezecea casă a Capricornului, starnindu-ţi derută în demersurile tale principale. Nu ştii încotro să îţi îndrepţi eforturile întrucât ori de câte ori încerci să faci ceva obţii rezultate diferite. Nu este o vreme propice unor iniţiative ori unor acţiuni de anvergură! Este necesar să desluşeşti dincotro bate vântul schimbării şi să te aliniezi tendinţelor descifrate astfel cu o cât mai mare flexibilitate.

Ţi-ai citit horoscopul general 2016?

Un interval de timp marcat de posibile noi confruntări, neînţelegeri cu oamenii este demarat din 18 aprilie, sub impactul mişcării retrograde a lui Pluton în prima ta casă. Astfel de divergenţe pot fi iscate fie pentru că unii nu se pot împăca cu o nouă şi mai năvalnică faţetă a personalităţii tale, fie întrucât încerci să-i schimbi cu de-a sila pe alţii în loc să te ocupi de propria ta transformare.

Relevarea autenticului tău sine, abilitatea de a scoate în evidenţă ce te deosebeşte de ceilalţi este accentuată iarăşi odată cu 19 aprilie 2016. Soarele poziţionat în a V-a casă a Capricornului te îndeamnă să te aşezi în centrul universului şi să faci faci tot ce îţi doreşti atunci când îţi doreşti! Eşti însufleţit de un impuls puternic de a te distra, a te simţi bine, însă se impune să nu-ţi neglijezi în acest fel responsabilităţile, obligaţiile.

Pe 22 aprilie, Luna plină din Scorpion şi a XI-a ta casă poate vesti o criză în relaţiile cu prietenii sau cu membrii unui grup din care faci parte. Este posibil să fii nevoit să iei o decizie dură în privinţa unui amic sau coleg. Fie preiei controlul într-o asociere cu acesta, fie conlucraţi, canalizandu-vă strădaniile spre acelaşi obiectiv.

Horoscop Capricorn aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea se nutreşte din familiaritate, intimitate şi chiar obişnuinţă din 5 aprilie, ziua de debut a tranzitului lui Venus în a IV-a ta casă. Planeta iubirii se dedică îndeosebi cuplurilor căsătorite ori aflate într-o relaţie de cuplu de cursă lungă, mijlocindu-le crearea unei atmosfere de armonie şi bună înţelegere. La ordinea zilei sunt fidelitatea faţă de persoana iubita, năzuinţa de a o vedea fericită. Nu întâmplător, această conjunctură astrală este asociată cu o logodnă, o căsătorie sau cu mutarea unui cuplu într-o casă nouă!

Mercur, prezent în a cincea casă a Capricornului tot din 5 aprilie 2016, infuzează o şi mai mare împărtăşire afectivă în relaţiile în doi. Tot ce este ascuns, tăinuit între tine şi tovarăşul tău de viaţă iese la lumina şi, mai mult decât atât, aveţi amândoi capacitatea să vă înţelegeţi unul pe altul instinctiv, adeseori fără a mai avea nevoie de cuvinte.

Nativii singuri continuă să aibă sporiti sorţi de izbândă în aspiraţiile lor sentimentale datorită călătoriei pornite de Soare, pe 19 aprilie, în Taur. Ei au oportunitatea să înfiripe o idilă cu o persoană cunoscută de mult timp, dar a cărei frumuseste, atractivitate le-a scăpat până acum.

Vezi şi horoscopul chinezesc 2016

După atâtea influenţe pozitive, viaţa amoroasă poate fi umbrită, din 28 aprilie 2016, de turnura retrogradă a lui Mercur în a V-a casă a Capricornului. O predispoziţie de închidere în sine a ta sau a partenerului tău ori un eveniment negativ din preajma voastră este în stare să dezechilibreze conexiunea afectivă. Fii cât mai atent la ce se întâmplă în imediata ta apropiere şi nu ezita să faci compromisuri în favoarea persoanei iubite.

Din fericire, pe 30 aprilie 2016, Venus îşi începe periplul în aceeaşi zonă astrologică, măturând din calea sa tendinţele nefaste ale lui Mercur. Dragostea ajunge la maximul potenţialului său atunci când Venus se află în a cincea ta casă, aşa că ar trebui să nu mai ai nici un fel de probleme, nici exterioare, nici interioare, în împlinirea ta sentimentală.

Horoscop Capricorn aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Viaţa profesională îţi captează cu greu atenţia în această lună. Poate că treburile de la serviciu şi-au găsit un făgaş stabil şi nu ai de ce să te focalizezi peste măsură asupra lor. Oricum, în aprilie cariera nu te solicită în mod deosebit, nu-ţi rezervă împliniri monumentale, nici eşecuri semnificative.

Horoscop Capricorn martie 2016
Horoscop Capricorn aprilie 2016 Horoscop Capricorn aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.