Horoscop Capricorn martie 2016

Horoscopul Capricornului martie 2016 are drept orientări principale focalizarea spre viaţa personală şi dezvăluirea unor tendinţe subconştiente pe cale să răbufnească, o creativitate considerabilă, abilitatea de a comunica eficient şi a-ţi crea alianţe puternice şi, în ultima decadă a lunii, preocuparea şi înclinaţia de a-ţi învigora viaţa familială.

Horoscop Capricorn martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Capricorn martie 2016
Curiozitatea şi nevoia de a culege cât mai multe informaţii din mediul înconjurător te îndeamnă să îţi intensifici comunicarea cu oamenii. Din 5 martie 2016, în urma tranzitului lui Mercur în Peşti şi a treia casă a capricornului, te implici mai des decât de obicei în discuţii aprinse cu rudele, fraţii, surorile şi colegii, şi eşti frecvent pe drumuri, în vizite şi în călătorii scurte.

Marte străbate meleagurile Săgetătorului şi ale celei de-a XII-a tale case odată cu 6 martie, impulsionandu-te să te concentrezi asupra vieţii personale şi să îţi vezi de treabă în spatele culiselor, la adăpost de ochii prea scrutători ai altora. De fapt, pari să obţii cele mai bune rezultate atunci când faci ceva de unul singur. Fapte trecute îşi află înţelesul în prezent, ajutându-te să îţi ajustezi drumul spre ţelurile tale viitoare. Efluviile subconştientului tind să îţi influenţeze modul cum îţi promovezi interesele. Dacă nu ţii cont de mesajele insistente ale intuiţiei, este posibil să fii afectat de insomnie şi o nelinişte confuză. Atât intuiţia, cât şi forţa imaginaţiei îţi sugerează soluţii inedite şi eficiente ale problemelor cu care te confrunţi.

Sextilul dintre Soare şi Pluton de pe 7 martie 2016 te înzestrează cu putere de convingere în impunerea opiniilor şi aspiraţiilor tale. Nu împinge totuşi lucrurile prea departe, silind-i pe alţii să joace după cum le cânţi!

Pe 9 martie, Luna nouă din Peşti şi a treia casă a Capricornului îţi stimulează din nou fantezia şi intuiţia. Poţi astfel să scoţi la lumină ceea ce este cu adevărat autentic, valoros în sinele tău. În acest context, nu ar fi rău să te laşi în voia curentului, a simţirilor tale, a întâmplării, un lucru ce te poate pune în faţa unor coincidenţe semnificative şi îţi prilejuieşte întâlnirea cu oameni de care ai neapărată nevoie fără să-ţi dai măcar seama de asta. Deraiază-ţi tramvaiul monotoniei, schimbă-ţi obiceiurile, mergi la (de la) serviciu ori şcoală pe alte drumuri decât cele statornicite şi te vei bucura de o întorsătură neaşteptată a soartei!

Tendinţele anterioare sunt înteţite, din 12 martie 2016, graţie vizitei lui Venus în aceeaşi zonă astrologică a Peştilor. Bunăvoinţa şi atitudinea ta prietenoasă îţi deschid căi inaccesibile altădată. Ştii să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit, să-i farmeci pe oameni prin tactul şi diplomaţia care te caracterizează. Este o perioadă prielnică interacţiunii sociale şi profesionale, negocierii unui contract ori aprobării unei cereri.

Mercur în sextil cu Pluton pe 15 martie te înarmează cu o sporită persuasiune. Conştientizezi punctele comune pe care le ai cu alţii, motivaţiilor lor ascunse, fiindu-ţi uşor să ţi-i transformi în aliaţi.

Împrejurările vieţii şi oamenii din jurul tău te încurajează şi îţi susţin interesele, şi îşi dau concursul într-o schimbare benefică a destinului tău. Trigonul lui Jupiter cu Pluton din 16 martie 2016 vesteşte succese în aproape toate proiectele ori acţiunile tale majore. Ştii cum să îţi prioritizezi activităţile astfel încât să-ţi canalizezi energia clocotitoare spre ceea ce este într-adevăr important.

Casa şi familia reprezintă repere consacrate ale tranzitului demarat de Soare, pe 20 martie, în Berbec şi a patra casă a Capricornului. Este posibil să fii foarte preocupat de reamenajarea locuinţei, să vinzi ori să cumperi o casă. Îţi doreşti să pui baze solide relaţiilor familiale, şi eşti gata să îţi neglijezi sfera socială şi cea profesională pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu cei îndrăgiţi.

Mercur păşeşte şi el, începând cu 22 martie, în sectorul astrologic al Berbecului, starnindu-ţi emotivitatea şi îndrumandu-te să iei decizii inspirate nu atât de raţiune, cât de ceea ce simţi. Mintea îţi este alertă îndeosebi în mijlocul familiei sau împreună cu persoane foarte apropiate. Nu te ocupa de chestiuni importante, nu te implica în negocieri şi discuţii cu o miză mare decât în locuri binecunoscute, cu care eşti familiarizat.

Saturn îşi asumă, din 25 martie 2016, tranzitul retrograd anual în Săgetător şi a douăsprezecea casă a Capricornului, punând accentul pe necesitatea de a-ţi recunoaşte şi redirecţiona credinţele subconştiente. Acest aspect astral este cu atât mai favorabil cu cât reuşeşti să-ţi desluşeşti temerile şi complexele reprimate până acum!

Sinceritatea deplină şi înclinaţia de a pune punctul pe i pot să-ţi creeze animozatati ca efect al sextilului dintre Venus şi Pluton de pe 27 martie. Nu mai eşti predispus să ţii cont de convenienţe, nu mai doreşti să te ascunzi după degete, un lucru nu tocmai confortabil pentru unii din jurul tău.

Pe 30 martie 2016, cuadratul lui Mercur cu Pluton continuă să te impulsioneze să nu accepţi superficialitatea, să explorezi cauzele şi nu efectele din traiul tău zilnic. Convorbirile serioase cu ceilalţi îţi semnalează noi căi de a te perfecţiona, dar pot aduce la suprafaţă şi conflicte interioare, pe care le-ai trecut cu vederea.


Horoscop Capricorn martie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea are de câştigat datorită abilităţii tale de a relaţiona. Prezenţa lui Venus în a III-a casă a Capricornului te sprijină din 12 martie să cucereşti inima cuiva de care te simţi atras prin capacitatea de a-i înţelege şi a-i împlini aşteptările, năzuinţele. Vorbele îţi exprimă cu o ardentă forţă de sugestie simţămintele, un atu ce se face simţit atât în iniţierea unei poveşti de iubire, cât şi în armonizarea unei relaţii de cuplu deja existente.

Horoscop Capricorn martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Sub vibraţiile Lunii pline înălţate pe 23 martie 2016 în cerurile Balanţei şi ale celei de-a zecea case a Capricornului, poţi trece printr-o încercare copleşitoare în viaţa profesională. Este indicat să nu te subapreciezi, dar nici să nu te supraapreciezi. Nu-ţi asuma sarcini dificile, pe care nu eşti sigur că le vei putea îndeplini numai şi numai pentru a-ţi satisface vanitatea şi a-i impresiona pe cei din preajma ta. Dacă se întâmplă să o dai în bară, recunoaşterea sinceră a greşelii tale poate să atragă aprecierea colegilor şi şefilor!

Sextilul lui Venus cu Platon din 27 martie 2016 îţi infuzează abilitatea de a ajunge la miezul lucrurilor în demersurile tale financiare, o tendinta ce-ţi făgăduieşte realizări notabile. În acelaşi timp, poţi să închegi un nou parteneriat avantajos pe plan financiar sau să primeşti un ajutor consistent într-un proiect de afaceri.


Alte articole din domeniul astrologiei în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn 2016

Horoscop Capricorn februarie 2016
Horoscop Capricorn martie 2016 Horoscop Capricorn martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.