Horoscop Vărsător martie 2016

Horoscopul Vărsătorului martie 2016 aduce în prim plan ambiţia de a-ţi afirma personalitatea, dar şi necesitatea de a conlucra cu cei din jurul tău. Intensa ta interacţiune cu oamenii şi scăpărările ingenioase ale minţii sunt atuuri de seamă în toate demersurile tale, şi eşti angrenat într-o mulţime de activităţi financiare promiţătoare.

Horoscop Vărsător martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Vărsător martie 2016
Responsabilitatea şi eficienţa ta ies în evidenţă pe 1 martie 2016, ca urmare a sextilului dintre Venus şi Saturn. Eşti impulsionat să te angajezi numai în discuţii serioase, cu o miză mare împreună cu cei din jurul tău şi fugi de superficialism ca de dracul! Încearcă să te mai relaxezi niţel, să te bucuri de prima zi de primăvară, de mărţişoarele pe care le primeşti şi/sau le dăruieşti.

Venus (în Vărsător) în sextil cu Uranus în ziua de 3 martie te convinge să scoţi la iveală tot ceea ce este unic în tine. Motivele de satisfacţie apar atunci şi de acolo de unde te aştepţi cel mai puţin. Din cauza turnurii sale neaşteptate, un eveniment social deosebit tinde să te delecteze. Oamenii sunt mereu pe punctul să te scoată din cenuşiul rutinei cotidiene şi îţi apreciază spiritul independent.

Pe 5 martie 2016, cuadratul lui Mercur cu Marte îţi dăruieşte abilitatea de a mânui cuvintele ca pe nişte arme. Ţii cu orice preţ să ai dreptate în orice discuţie cu alţii, iar acest lucru îţi poate crea adversităţi pe termen lung. Străduieşte-te să asculţi cu atenţie şi obiectivitate opiniile altora, şi nu te avânta în dueluri verbale neproductive.

Eşti însufleţit de dorinţa fierbinte de a te impune ca lider în grupul tău social sau profesional, dar acest lucru poate fi împlinit prin fapte şi nu prin vorbe, dovedindu-le celorlalţi că meriţi această postură. Marte tranzitează odată cu 6 martie tărâmurile Săgetătorului şi ale celei de-a unsprezecea case a Vărsătorului, înarmându-te cu combativitate în promovarea personalităţii tale. Vanitatea ieşită din ţâţâni nu îţi este însă de nici un folos întrucât, în această conjunctură astrală, cea mai bună modalitate de a-ţi atinge obiectivele presupune să cooperezi cât mai mult cu cei din preajma ta, să te încadrezi într-o muncă de echipă şi să îţi lărgeşti conexiunile umane folositoare. Pe de altă parte, pari să înţelegi cu limpezime rolul pe care îl joci în viaţa altora, şi să dai tot ce ai mai bun în tine pentru a sprijini oamenii la care ţii.

Atât Soarele (din 20 martie 2016) cât şi Mercur (odată cu 22 martie) traversează Berbecul şi a treia casă a Vărsătorului, şi îţi pun pe jar mintea, o fac alertă şi inspirată, nerăbdătoare şi sprinţară. Deşi ai la îndemână o grămadă de idei inedite şi inovatoare, reuşeşti cu greu să te focalizezi asupra uneia şi aceleiaşi, aşa că nu este indicat să te dedici unor proiecte laborioase sau cu o bătaie lungă în viitor. Curiozitatea îţi dă ghes neîncetat, directionandu-te spre învăţarea de lucruri noi. De altfel, eşti însoţit de noroc în tot ce ţine de studii, examene şi teste. Comunicarea cu oamenii este efervescentă, fertilă. Toată lumea pare să aibă să-ţi spună câte ceva, iar tu, la rândul tău, ai o mulţime de spus altora. Viaţa socială te acaparează şi te încântă, ai iarăşi prilejul să-ţi extinzi sfera de influenţă şi cea de contacte utile.

Agenda ta zilnică tinde să explodeze sub presiunea unor multiple şi compleze sarcini, obligaţii şi evenimente sociale sub vibraţiile Lunii pline poposite pe 23 martie 2016 în Balanţă şi a IX-a ta casă. Nu ai cum să evadezi din acesta circumstanţă. Tot ce poţi face este să apelezi la simţul tău practic şi să îţi ierarhizezi activităţile. Totodată, dacă nu-ţi este teamă să rişti şi să încerci ceva diferit, o altă abordare a vieţii, poţi să fii răsplătit cu o soluţionare grabnică şi originală a problemelor tale cotidiene.

Din 25 martie, Saturn se înscrie în tranzitul său retrograd anual în Săgetător şi a unsprezecea casă a Vărsătorului, punându-ţi în faţă dezideratul de a-ţi regândi ţelurile personale. Poate că te-ai lăsat purtat pe cărări ale existenţei străine de tine, care nu te reprezintă, şi este nevoie să îţi readuci în minte năzuinţele tale cele mai adânci, mai autentice...

Horoscop Vărsător martie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea coboară pe pământ şi îşi caută plăceri tangibile odată cu 12 martie 2016, graţie tranzitului lui Venus în Peşti şi a doua casă a Vărsătorului. Dacă eşti singur, scapi de o eventuală obsesie amoroasă legată de cineva aflat mai presus de tine, la care nu poţi accede dintr-un motiv ori altul. Ai înclinaţia şi şansa să te ataşezi afectiv de o persoană care te preţuieşte şi te iubeşte aşa cum eşti, şi pe care o apreciezi datorită unor înzestrări ieşite din comun. Dacă ai un partener de cuplu, Venus aşterne în viaţa voastră sentimentală o atmosferă de romantism ce se împacă, se armonizează cu degustarea plăcerilor fizice, materiale. Este posibil să dăruieşti persoanei iubite un obiect de valoare sau să primeşti unul de la aceasta.

Horoscop Vărsător martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Sextilul lui Venus cu Saturn din 1 martie 2016 este favorabil întreprinderilor financiare. Seriozitatea ta îi impresionează pe alţii şi îi convinge să ţi se alăture într-o afacere sau să investească într-un proiect de al tău. Deşi nu eşti nemaipomenit de ingenios, simţul practic şi organizatoric te sprijină în demersurile profesionale.

Pe 5 martie, Mercur îşi porneşte tranzitul în Peşti şi a doua casă a Vărsătorului, vestind o perioadă propice trasării unor planuri financiare de amploare şi întăririi relaţiilor cu oameni influenţi, capabili să îţi dea un ajutor consistent în acţiunile tale financiare. Poţi călători mai mult decât altădată în interes de afaceri şi ai potenţialul să izvodeşti idei noi şi inspirate de a face bani şi a-ţi mări contul din bancă.

Luna nouă apărută în Peşti şi a II-a ta casă pe 9 martie 2016 îţi infuzează nevoia de a-ţi asigura siguranţa, independenţa financiară. Eşti împrospătat de o viziune nouă despre tine, ce îţi permite să îţi pui la treabă întru totul talentele şi să le canalizezi spre afaceri sau activităţi lucrative. De fapt, ai şansa să îţi majorezi veniturile ocupându-te de ceea ce-ţi place cel mai mult să faci, ţinând cont şi de îndrumările unor persoane binevoitoare din apropierea ta.

Situaţia ta materială,financiară este pe cale să se îmbunătăţească în continuare ca efect al călătoriei iniţiate de Venus în a II-a casă a Vărsătorului începând cu 12 martie. Au de profitat de acest aspect astral mai cu seamă nativii care au o afacere sau o activitate profesională individuală. Dacă nu ai un job, pari să afli o oportunitate neaşteptată, neobişnuită de a câştiga bani. De asemeni, nu este exclus să ţi se ofere în dar un lucru preţios, posibil o proprietate, la care visai de multă vreme.


Te mai poate interesa în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile 

Horoscop Vărsător 2016

Horoscop Vărsător februarie 2016
Horoscop Vărsător martie 2016 Horoscop Vărsător martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.