Horoscop Vărsător februarie 2016

Horoscopul Vărsătorului februarie 2016 permite să se întrevadă o evidentă îmbunătăţire a imaginii tale exterioare, a modului cum eşti perceput de ceilalţi, o relaţionare fertilă în plan social, o viaţă sentimentală de bun augur şi o activitate financiară promiţătoare sub pavăza prudenţei.

Horoscop Vărsător februarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Vărsător februarie 2016
Oportunitatea de a duce la bun sfârşit, cu sârguinţă, o sarcina importantă, eventual adeseori amânată până acum, apare pe 3 februarie 2016, ca urmare a sextilului Soarelui cu Saturn. Eşti capabil să te focalizezi asupra detaliilor şi pari să ai parte de succese mai ales dacă te conformezi regulilor scrise şi nescrise din viaţa socială.

Pe 6 februarie, Soarele în sextil cu Uranus îţi dă şansa să descoperi ceva nou despre tine şi lume cu condiţia de a te abate de la rutina zilnică. Eşti stimulat să îţi dovedeşti independenţa, iar acest lucru te sprijină să-ţi percepi cu claritate persoana şi să scoţi la lumină ceea ce te face unic, deosebit de ceilalţi.

Cei din jur tind să te provoace la dueluri verbale şi mentale mai mult decât de obicei, şi eşti gata să te înfrunţi cu ei până în pânzele albe. Cuadratul Soarelui cu Marte din 7 februarie 2016 îţi furnizează combativitate şi te determină să interpretezi acţiunile şi cuvintele altora drept atacuri îndreptate împotriva ta! Sporitul spirit competitiv îţi este de folos, dar este necesar să găseşti un mijloc inofensiv de a-ţi descărca nervozitatea.

Luna nouă ivită pe 8 februarie în Vărsător şi prima ta casă este asociată cu imaginea ta personală, cu personalitatea ta. Investighează noi căi de a-ţi scoate în evidenţă calităţile, individualitatea. Cu toate că eşti stăpânit de luciditate, chiar răceală afectivă, îţi menţii o atitudine prietenoasă faţă de cei din preajma ta. Ai ocazia să întâlneşti oameni noi, să închegi relaţii noi de amiciţie, îndeosebi prin relevarea a ceea ce este original, excentric în tine.

Începând cu 14 februarie 2016, Mercur străbate sectorul astrologic al Vărsătorului, continuând să-ţi faciliteze o intensă comunicare socială, să dea ghes abilităţii tale de a oferi călăuzire oamenilor şi de a te integra în mod fericit printre ei. Ai înclinaţia să treci mai mult prin filtrul minţii activităţile şi iniţiativele tale, exagerând uneori în această privinţă! Deşi te pricepi să extragi esenţele lucrurilor de detaliu, îţi poate fi greu să-ţi păstrezi o imagine de ansamblu. Străduieşte-te să te concentrezi asupra numai câtorva preocupări, să nu te angajezi concomitent în prea multe demersuri.

Dintr-o dată, toată lumea pare să fie atrasă de tine, farmecul personal îţi ajunge la cote înalte şi îţi este tot mai uşor să interacţionezi cu ceilalţi. Din 17 februarie, Venus se înscrie şi ea în tranzit pe meleagurile Vărsătorului, ajutându-te să faci o impresie bună tuturor celor pe care îi cunoşti, să laşi o amprentă de neuitat a personalităţii tale în relaţionarea socială, să îţi exprimi inspirat, elocvent creativitatea. Chiar dacă înfăţişarea ta exterioară este fără cusur în ochii altora, te poţi simţi mobilizat să ţi-o îmbunătăţeşti apelând la un nou stil vestimentar ori al părului.

Pe 22 februarie, Luna plină din Fecioară şi a VIII-a ta casă te pune în contact cu o energie subtilă, învigorantă. Este posibil să te angajezi într-o purificare mentală şi spirituală, să tai de la rădăcină relaţiile nocive, legăturile cu vampirii energetici din imediata ta apropiere. În acest context astral, poţi găsi rezolvarea unei crize interioare şi nu te dai înapoi de la riscuri când ţii cu tot dinandinsul să îţi materializezi un ţel ambiţios.

O abordare serioasă, realistă şi obiectivă a vieţii este de aşteptat să se petreacă ca efect al sextilului dintre Mercur şi Saturn din 25 februarie. Te ocupi cu precizie, acurateţe de ceea ce ai de făcut, însă nu ar fi rău să-ţi supraveghezi predispoziţia de a te cufunda în prea multe amănunte nesemnificative.

Mercur în sextil cu Uranus pe 27 februarie 2016 îţi insuflă dorinţa de a-ţi împrospăta existenţa, de a da curs unei schimbări în bine în traiul cotidian. Abilitatea de a înţelege şi dezvolta idei noi îi poate descumpăni pe ceilalţi. Pe de altă parte, întâlnirea cu oameni ieşiţi din comun te îndrumă să îţi dezvălui dimensiuni nebănuite ale minţii, personalităţii. Poţi profita de o oportunitate într-o situaţie dramatică, aflată pe muchie de cuţit.

Horoscop Vărsător februarie 2016 | Horoscop dragoste 


Graţie pătrunderii lui Venus, odată cu 17 februarie 2016, în cea dintâi casă a Vărsătorului, eşti înzestrat cu un magnetism aparte ce îţi netezeşte calea înfiripării unei idile sau delectării în jocurile de artificii ale flirtului. Asta dacă eşti singur, bineînţeles! În cazul în care ai un partener, posezi potenţialul de a da o tentă proaspătă de romantism vieţii tale amoroase. Îţi comunici sentimentele de iubire deschis, liber, fără nici un fel de îngrădire interioară, conştient că relaţia ta de dragoste reprezintă o componentă esenţială a existenţei tale.

Sub vibraţiile Lunii pline poposite pe 22 februarie în a opta casă a Vărsătorului, eşti traversat de o senzualitate fierbinte ce îţi rezervă delicii amoroase deosebite printr-o împărtăşire erotică bazată pe o reală reciprocitate afectivă.

Horoscop Vărsător februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 19 februarie 2016, Soarele îşi face intrarea în Peşti şi a doua casă a Vărsătorului, aducând în prim plan sfera ta financiară. Simţi nevoia să îţi asiguri o viguroasă securitate din punct de vedere material, să achiziţionezi bunuri, posesiuni a căror valoare va creşte în viitorul apropiat. Dacă îţi canalizezi energia spre muncă şi demersuri financiare, rezultatele pozitive nu se vor lasă mult timp aşteptate. Străbătut de conservatorism, nu ai de gând să te dedai unor mari riscuri, mai ales atunci când este vorba despre bani.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Vărsător 2016

Horoscop Vărsător ianuarie 2016
Horoscop Vărsător februarie 2016 Horoscop Vărsător februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 14, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.