Horoscop Vărsător ianuarie 2016

Horoscopul Vărsătorului ianuarie 2016 are drept principale repere abordarea curajoasă şi motivată a existenţei şi obiectivelor tale, o interacţiune socială oscilând între extreme, necesitatea de a te înarma cu un plus de adaptabilitate în traiul de zi cu zi şi o viaţă sentimentală desfăşurată îndeosebi în spatele culiselor lumii.

Horoscop Vărsător ianuarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Vărsător ianuarie 2016
Comunicarea cu cei din jurul tău capătă întâietate, devenind aproape o necesitate din 2 ianuarie 2016, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Vărsător şi prima ta casă. Eşti înclinat să dai glas unor gânduri şi idei pe care le-ai ţinut numai pentru tine până acum. Vorbele tale au un efect mai mare decât de obicei asupra celorlalţi, aşa că ai la îndemână o perioadă prielnică promovării intereselor tale esenţiale. Relaţiile cu prietenii, rudele, colegii şi cunoştiinţele ocupă un loc tot mai important în viaţa ta. Atitudinea ta senină, binevoitoare îi atrage pe oameni de partea ta, dar nu te mulţumeşti numai cu atât, fiind îmboldit să îţi reevaluezi şi perfecţionezi imaginea exterioară şi modul cum interacţionezi cu lumea.

Obiectivele îţi sunt tot mai ambiţioase, iar succesele individuale îţi par neîndestulătoare, indiferent cât de răsunătoare sunt. Odată cu 3 ianuarie, Marte parcurge sectorul astrologic al Scorpionului şi a X-a ta casă, dându-ţi ghes să reuşeşti în tot ce îţi propui, bazându-te pe planuri realiste şi fiind dispus să depui eforturi notabile în acest sens.

Începând cu 5 ianuarie 2016, Mercur preia o turnură retrogradă în Vărsător, într-un aspect astral ce te poate convinge să fii mai puţin deschis către ceilalţi sau care îţi poate pune beţe în roate în impunerea opiniilor ori ţelurilor tale. Deşi Marte nu conteneşte să-ţi insufle cutezanţă şi combativitate, influenţele mercuriene îţi recomandă să îţi dezvălui minusurile personale şi eventualele erori din relaţionarea cu alţii. În acest fel, ai prilejul să îţi eficientizezi acţiunile şi să te descotoroseşti de lucrurile care îţi stânjenesc evoluţia.

Mediul tău înconjurător pare să fie învăluit într-o pâclă groasă, la adăpostul căreia sunt urzite evenimente şi circumstanţe de viaţă surprinzătoare, ieşite din comun. Mercur îşi continuă mişcarea retrogradă, poposind pe 8 ianuarie în Capricorn şi a douăsprezecea ta casă. Deşi poţi crede că cineva complotează împotriva ta, de fapt, lumea trece printr-o transformare ce îţi pune la încercare adaptabilitatea. Aşteaptă-te la tot ce este mai neaşteptat şi nu înota împotriva curentului, ci lasă-te purtat de acesta şi încrede-te în semnalele intuiţiei, fiind mereu alert, gata să exploatezi orice oportunitate ce aleargă grăbită pe lângă tine!

Pe 10 ianuarie 2016, Luna nouă răsărită tot în Capricorn şi a XII-a casă a Vărsătorului pune şi ea accentul pe flexibilitatea minţii tale. Provocări şi probleme nemaiîntalnite, laolaltă cu treburi amânate, nerezolvate sunt pe cale să te solicite şi să îţi ceară imperativ soluţionări. În acest context, este indicat să nu te lansezi orbeşte în acţiune, ci să îţi rezervi cât mai mult timp pentru a reflecta la viaţa ta, la ce este nevoie cu adevărat să faci în acest stadiu al existenţei tale. Oricum, ai sporiti sorţi de izbândă să depăşeşti obstacolele din calea ta dacă îţi vizualizezi viitorul dintr-o perspectivă cât mai diferită, ieşită din tiparele cotidianului.

Soarele tranzitează din 20 ianuarie tărâmul Vărsătorului, invigorându-ţi încrederea în tine însuţi şi facilitându-ţi asumarea unei poziţii de lider în cercul tău social. Năzuinţa de a fi mai liber, mai puţin condiţionat de alţii se împleteşte cu un spirit competitiv de excepţie. Soarele îţi măreşte vitalitatea, te energizează, cu atât mai mult cu cât te încadrezi într-un program regulat de exerciţii fizice.

Zona spirituală a existenţei tale ajunge în prim plan odată cu 23 ianuarie 2016, ca urmare a vizitei lui Venus în Capricorn şi a douăsprezecea casă a Vărsătorului. Realizările materiale te interesează într-o mai mică măsură, mai cu seamă dacă nu sunt subordonate unui ideal înalt. Îţi este uşor să te despărţi de aspecte ale existenţei care nu te (mai) reprezintă şi eşti predispus să te interiorizezi, să fii, cel puţin la suprafaţă, mai rece în sfera socială!

Luna plină, ivită pe 24 ianuarie în Leu şi a şaptea ta casă te încurajează să dai dovadă de curaj şi iniţiativă în scoaterea la lumină a calităţilor, punctelor tale forte. Ai parte de beneficii importante dacă îţi asumi o abordare relaxată a lumii, nu te sfieşti să deguşti plăcerile vieţii alături de prieteni şi persoane îndrăgite.

Tendinţele solare sunt înteţite şi interacţiunea cu oamenii este caracterizată de o crescândă limpezime din 25 ianuarie 2016, datorită revenirii lui Mercur în tranzit direct în Capricorn şi a XII-a casă a Vărsătorului. Chiar dacă nu ai la dispoziţie informaţiile de care ai nevoie într-o anumită situaţie, te poţi bizui iarăşi pe intuiţie. Dubiile despre tine şi despre principalele tale întreprinderi se risipesc puţin câte puţin, îngăduindu-ţi să îţi lărgeşti sfera de influenţă.

Horoscop Vărsător ianuarie 2016 | Horoscop dragoste 


Venus tranzitează din 23 ianuarie zona astrologică a celei de-a douăsprezecea tale case, într-o împrejurare cumva incomodă pentru această planetă. Din acest motiv, dragostea poate fi reţinută, sufocată sau tăinuită sub voalurile misterelor. Dacă unii nativi singuri din Vărsător sunt stăpâniţi de o timiditate exagerată, ce îi determina să nu-şi mărturisească sau să nu-şi arate iubirea faţă de cineva din preajma lor, alţii se pot implica într-o poveste amoroasă secretă sau pot fi captivaţi de o persoană care le pare singurul lor suflet pereche de pe pământ! Nativii angajaţi într-o idilă sunt impulsionaţi să se retragă, împreună cu fiinţă iubita, din tumultul lumii, şi să petreacă alături de aceasta clipe de o profundă împărtăşire afectivă.

Viaţa sentimentală se dezbară de secretoşenie doar o zi, pe 24 ianuarie 2016, sub efluviile Lunii pline din a VII-a casă a Vărsătorului. Dacă nu faci parte deja dintr-un cuplu, este posibil să te îndrăgosteşti până peste cap de o persoană caldă, exuberantă, capabilă să te elibereze de complexe şi să-ţi deschidă inima în faţa sa!

Horoscop Vărsător ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Din 3 ianuarie 2015, prezenţa lui Marte în a zecea casă a Vărsătorului te focalizează asupra carierei, un lucru cât se poate de bun atâta timp cât nu îţi neglijezi viaţa persoanală şi/sau cea socială. Treci printr-un interval propice iniţierii unei afaceri, afirmării la actualul tău job şi chiar orientării spre un nou traseu profesional. Încrederea în tine însuţi îţi dă aripi şi, dacă străduinţele tale nu sunt totuşi recompensate, eşti în stare să te avânţi în confruntări înfierbântate cu şefii ori colegii!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Tote zodiile

Horoscop Vărsător decembrie 2015

Horoscop Vărsător 2016
Horoscop Vărsător ianuarie 2016 Horoscop Vărsător ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 16, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Extra lucru la domiciliu, acum! Avem urgent nevoie de

    colaboratori pentru activitate usoara la domiciliu! Se

    lucreaza in timpul liber, part-time, circa 2 sau 3 ore pe

    zi. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, de

    lucru cu fisiere pdf si word si cel putin studii medii.

    Cereti acum detalii mai multe la adresa de email:

    hildamalia88@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.